Tregjerde - Eidsvoll

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Eidsvoll

FRANSHAGAN BYGG AS

Franshagan Bygg AS er en bygg og tømrermesterbedrift etablert i 2014. Eier og driver er Tømrermester Dag Sannerhaugen bosatt i Eidsvoll Kommune. 35 års erfaring i yrket. FB bygg as påtar seg alt av byggeoppdrag. Her kan nevnes følgende : Enebolig og flermannsboliger, tilbygg, garasjer, rehabilitering, bred erfaring i leveranse av hytter, oppussing av bad og tilhørende innredningsarbeider.Da vi har egen anleggsmaskin med tilhørende utstyr, påtar vi oss hele jobben fra grunnarbeid til ferdig hus/hytte. Dette gjør at byggherre slipper å forholde seg til flere aktører i en byggeperiode. Vi bruker fast rørlegger og elektriker. Kan om ønskelig også bistå byggherre med prosjektering av byggeprosjektet. Da vi er en mesterbedrift, ønsker vi å levere kvalitet i alle ledd.

Se mer

Gjerde- ca 35 meter

"Dag satt opp et gjerde for oss. Kommunikasjon på forhånd og underveis var kjempebra og vi er fornøyd med resultatet. Vi kommer til å kontakte Dag først når vi har prosjekter i fremtiden."
M
Marissa
Eidsvoll, Sep. 2023
FRANSHAGAN BYGG AS

VARDE HÅNDVERK & VVS AS

VARDEEntreprenør med nedslagsfelt i Eidsvoll, Nes, Ullensaker, Hurdal, Nannestad, Gjerderum og SkedsmoVi er spesialister på totalrehabilitering av baderom/våtrom og kjøkken, samt tar vi alt av innvendige arbeider, og tillbygg. Vi er en liten bedrift med to mann, hvor Fredrik er tømrer og Michael er rørlegger.Velger du som kunde oss til å utføre ditt oppdrag vil du bli tildelt en fast prosjektleder, som følger opp ditt prosjekt fra start til ferdigstillelse. Vi innehar svennebrev og alle våtromsertifikater.Vi lover deg blant annet:- Kostnadsfri befaring, med uforpliktende tilbud- Tilbud med alle faggrupper, med fastpris- Avtalefestet leveringstid- Fast prosjektleder med våtromsertifikat.- Håndverkere, rørleggere og elektrikere med alle nødvendige godkjenninger- Sømløs opplevelse, hvor prosjektleder styrer hele prosjektet og alle arbeidsgrupper, i henhold til dine ønskerKontakt oss i dag, for en gratis befaring av ditt prosjekt!

Se mer

Bygge gjerde, trapp og liten platting

"Hadde fått høyeste score dersom de hadde ryddet bort all jorda de gravde opp for å få på plass plattingen. Men dette var visst ikke en del av tilbudet så det ble ikke gjort. Ellers veldig dyktige folk. Resultatet ble kjempebra."
T
Tommy
Råholt, Sep. 2023
VARDE HÅNDVERK & VVS AS

RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

* Fortsatt ledig: Oppsetting av gjerde rundt hage

"Er svært fornøyd! Veldig hyggelige. God kommunikasjon både før, under og etterpå. Effektivt arbeid, gjort til avtalt tid og pris."
K
Kristoffer Robin
Oslo, Okt. 2022
Siste registrerte jobber

Nettinggjerde

2080EIDSVOLL

Gjerde inn ca 2,5 mål med 1.50 høyt nettinggjerde med stolper og 3 gangporter i tre. Ulent terreng og en del stein.

Bygge gjerde, trapp og liten platting

2070RÅHOLT

Jeg har en tomt der jeg trenger å bygge et gjerde rundt med en trapp ned fra skråning. Det er ca. 25-30 meter gjerde som skal bygges. Og en liten platting muligens på 5-10 kvadrat. Jeg skal ha en port der hvor trappen skal være så det blir et lukket område. Grunnen består av fjell og sprengstein med et godt lag leire og jord over. Jeg kan sende tegninger over tompten med illustrasjoner på hvor det skal bygges om ønskelig. Eller dere kan komme på befaring og sende tilbud etterpå.

Sette opp gjerde

2072DAL

Hei, jeg vil gjerne sette opp et gjerde rundt min bolig. Det er noe asfalt på et område der gjerdet vil gå.

Gjerde- ca 35 meter

2080EIDSVOLL

Vi bygger gjerde og må støpe. Vi trenger noen som kan gjøre den delen av arbeidet for oss (og kanskje bygge gjerdet i tillegg- det kommer an på pris). Vi ønsker at gjerdet skal være 150 høy, så vi trenger å støpe dypt så det er stødig. Vi har sjekket med kommunen og vi har fått klarsignal for å bygge.

Tregjerde med port

2080EIDSVOLL

Ønsker hjelp til å bygge tregjerde med port.

Bygge gjerde

2080EIDSVOLL

Bygge gjerde på 25 m + port.

Siste evalueringer
Gjerdereparasjon

Dyktige folk, effektiv jobbing og rimelig pris. Kan trygt anbefales.

Juni 2020
E

Eva Bækkedal om TREFELLERIET MINDAUGAS LUKOSEVICIUS

Eidsvoll verk
Terrasse

Godt fornøyd med ny terrasse. Den ble raskt og effektivt bygget, og ble som jeg ønsket.

Mai 2020
J

Jannicke om RECO BYGG OG SKADETEKNIKK AS AVD JESSHEIM

Minnesund
gjerde reparasjon

Excellent job at a good price and very good communication

Mars 2020
G

Gareth om BYGGSERVICE FROGNER AS

Eidsvoll verk
Montere stakitt på 70 m, utvendig husvask inkl tak, m.m.

Kom til avtalt tid og gjorde jobben raskt og effektivt til en konkurransedyktig pris. De er løsningsorienterte folk som vi er veldig fornøyd med og kommer til å benytte igjen senere.

Aug. 2014
F

Fred M. om BYGGFIRMA VIRKETIS

Råholt

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud