Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Ås?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Ås som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Ås?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Ås som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. på Ås

Asfaltering eller legge stein i oppkjørsel

1407VINTERBRO

Ønsker å få priset stenlegging og/eller asfaltering av felles oppkjørsel! Den er gruslagt per i dag og ca 300kvm (maksimalt). Gjerne litt info om fordeler og ulemper ved begge delene og prisforskjell. Og støping av rampe inn til garasje og støping av garasjegrunn 4.5X8 meter.

Fundamentere bæring som allerede holder deler av huset oppe.

1407VINTERBRO

Deler av taket på huset lener seg på bæring som ikke har fundament. Altså bæringen går bare rett i jorda, og vil derfor råtne over tid. Vi trenger et selskap som kan legge inn midlertidig bæring mens de lager ordentlig fundament eller grunnmur. Vi ønsker også noen som kan lage en grunnmur til det som skal bli en utvidelse av gangen vår. Dette er ikke like viktig og kommer an på hvor mye det koster med den andre jobben. Det som er viktig er at vi får fikset fundamentet på bæringen innen 10 april. Så dette haster. Ta gjerne kontakt om dette er noe dere kan få til så fort som mulig. Alle prosesser må gå litt raskt.

Støpe såle til bod

1435ÅS

Ønsker å få støpt såle på mark til utebod. Bodens grunnflate er 13.5 kvadrat (330 cm x 452 cm). Boden er et byggesett fra Obs Bygg. Boden skal stå der jeg har en flat gressplen i dag. Jeg ønsker at tilbudet inkluderer transport, graving og alle materialer som behøves til sålen.

Legging av bruddskifer/ oppsett av murstein vegg i hagen

1407VINTERBRO

På sørsiden av huset vårt ønsker vi å bytte ut gressplenen med bruddskifer samt bygge opp en støttemur. De vedlagte bildene viser både området som skal bearbeides samt bruddskiferne og steinblokker vi har fått tilbud på. Vi ønsker befaring først, men ønsker å komme i gang så fort som mulig. Vi er også åpen til innspill med tanke på forskjellige løsninger som kan være aktuelt.

Støping av isolert gulv til tilbygg

1407VINTERBRO

Størrelse på gulv er 13,5 fm2 (2,8 m *4,8m) vi fjerner gammelt terrasse før dere kommer. Det er omtrent 40 cm ned til jord.

Forskaling 3 m3 Vinterbro Oslogrensen

1407VINTERBRO

Hei, jeg skulle støpt en kvadrat av betong , på ett sted rundt 2 x 3 meter og ca 50 cm i høyde (fleksibel på størrelsen). Jeg skulle også ha fått laget en forskaling/boks oppå (min egen) tilhenger for å hente betongen (er små veier inn til hytta). Den forskalingen ser jeg for meg blir ca halvparten så stor (henter i flere turer). Søker en som har god erfaring med forskaling/ forskalingssnekker eller lignende. Oppgi din prisestimat, gjerne din erfaring og når du kan starte.

Siste evalueringer
Ny garasje

De kom gjorde jobben og dro. Hadde en fin dialog hele veien. Jobben ble faktisk litt billigere enn avtalt også. Hadde helt klart gitt dette firma jobben igjen.

Juli 2015
E

Erik om MURERFIRMA JAN E ENGEBRETSEN AS

Ås
Støpe gulv i eksisterende garasje

Leverte en svært bra jobb. Sendte først faktura på for høy pris, men rettet det umiddelbart etter at vi påpekte saken. Var ikke rimeligste tilbyder, men vi er meget fornøyd med resultatet og gjennomføringen.

April 2015
M

Marianne om DB-ENTREPRENØR AS

Ås
Graving, såle og ringmur til garasje

Gravde, støpte støttemur, såle og ringmur til garasje. Hyggelig fyr som kan jobben sin. Anbefales

Sep. 2013
c

christian om ANLEX AS

Vinterbro
Garasjegulv, støpt armert såle

Såle med ringmur for garasje Steinar Kvisler var en av de få som forsto hva jobben gikk ut på og kom med detaljert tilbud på forespørselen. Undervegs ordnet han også med tilbud på graving og administrerte hele jobben. Graving og støping ble utført til avtalt tid, og kvaliteten på ferdig såle/ringmur ble veldig bra. Faktura var i henhold til tilbud. Vi kan trygt anbefale Steinar Kvisler AS til andre.

Juni 2013
A

Arne Bjørklund / Kristin om Steinar Kvisler AS

Ås
Plate til garasje

meget bra utført jobb og svært hyggelige arbeidere utførte jibben til avtalt tid

Des. 2012
J

Jan-Kjetil Heyer om Steinar Kvisler AS

Vinterbro
STØPE GULV

Kom når han skulle, og gjorde en kjempe jobb til avtalt pris. anbefales på det varmeste.

Okt. 2011
J

Jan-Christian om GULVSTØPER'N AS

Ås
Støttemur, terrasse og gjerde

Prisen var ok! Kvaliteten til jobb var ikke så bra!

Juli 2011
K

Kourosh om GREG BYGG AS

Vinterbro