Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Kristiansund?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Kristiansund som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Kristiansund?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Kristiansund som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Kristiansund

Råteskade på terrasse, isolering av utebod og utbedring av fuktinntrenging i murvegg i bod.

6518KRISTIANSUND N

Reklamasjonssak via Help kjøpsforsikring. Har innhentet reklamasjonstakst og rapport via Norconsult, men de anbefaler å hente inn snekkerfirma for kost estimat. Vi har takterrasse over boder/carport. Der er det oppdaget råte i møre royal dekke og i underliggende bjelkelag. Dårlig drenering og fall mot sluk. Mulig vann under takpapp pga feil drenering. Jobben går da i å fjerne eksisterende møreroyal dekke, sjekke tilstand på underliggende bjelkelag, sjekke om fukt under takpapp, oppretting av underlag, evt ny takpapp, nytt bjelkelag og på med dekke igjen. I samme rapport har vi også en utebod som må isoleres på nytt og noe fuktskader på murvegger her. Rapport kan deles for innsyn i saken..

Skifte grunnmur i front av hus

6522FREI

I forbindelse med sprengningsarbeid rett foran huset har det oppstått skade på grunnmuren og det er dermed konkludert med at det er enklest å bytte ut grunnmuren med en ny bærevegg i trevirke. Muren er 17.5mtr lang Følgende må gjøres: - Det må støttes opp i bakkant av grunnmuren slik at jeg kan rive den med egen gravemaskin/utstyr (forskalingsstøtter har vi liggende) - Etter at jeg har revet muren og klargjort underlaget må DERE støpe ny såle - sette opp reisverk hvor det klargjøres for vinduer og ytterdør iht. Tegning som vil bli fremlagt ved befaring Her vektlegges hvor hurtig dere kan komme for å støtte opp, og pris.

Bygg av garasje, grunnmur

6511KRISTIANSUND N

Tegninger og søknad til godkjennelse hos Kristiansund kommune, nabovarsel. Planering, Fylling av rene masser, bygging av grunnmur og garasje. Trekkerør til EL-billader.

Mure igjen rundt rør og tette grunnmur

6510KRISTIANSUND N

Mure igjen rundt rørgjennomføring og tette slik at gnagere/ mus ikke kommer seg inn.

Støpejobb

6510KRISTIANSUND N

Jeg har akkurat fjernet en del fjellmasse for å lage en parkeringsplass på tomten. Da jeg ikke har så mye erfaring innenfor dette fagfeltet søker jeg etter noen som kan komme med noen gode tips og ikke minst utføre neste del av jobben. Neste del er å få støpt opp en forskaling / mure opp slik at fjellet blir skjult, og man får en rett og fin overflate der parkeringsplassen skal være. Det er også et ønske å få inn noe belysning som er integrert i muren / forskalingen. Jeg skal i tillegg sette opp et påbygg, så i samme slengen trenges det å støpe opp en grunnmur for påbygget. Gjerne ta kontakt hvis det er ønskelig å komme på en befaring.

* Fortsatt ledig: Fjerne skrå plenstykke og sette opp mur

6522FREI

Det må fjernes en skråkant på plen for å sette opp mur som avslutning på plenkant. Fundament til betongstein må lages og Stein legges på i 2 rader. Grøft må gruses opp da det er grønt der nå

Siste evalueringer
Oppsett av Grimstad-garasje

Godt utført arbeid. Raskt levert og til avtalt pris. Ingen problem med å anbefale JIS

Jan. 2015
E

Eirik om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Frei
Garasje

Garasjen er nå ferdig oppført. Sæterøy Prosjekt har benyttet 3 polske snekkere. En av dem snakket godt norsk. Rune Sæterøy fra bedriften var hele tiden lett tilgjengelig og var innom byggeplassen nesten daglig når arbeider pågikk. Meget godt fornøyd med arbeidet som er utført. Ryddig og god dialog med bedriften og alt utført i henhold til kontrakt og pristilbud.

Jan. 2012
V

Vidar om SÆTERØY PROSJEKT AS

Frei