Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Askøy?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Askøy som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Askøy?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Askøy som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Askøy

Reparasjon og maling sv grunnmur

5302STRUSSHAMN

Ønsker å forhøre meg om pris på reparasjon (mørtel som allerede er innkjøpt) på grunnmur, skraping av et lite gjenstående område, grunning( ? ), Og maling av grunnmur farge - Sober (mørk grå). Muren er ferdig vasket og skrapet (nesten alt).

Støpe fundament punktsøyler til bod

5300KLEPPESTØ

Grave og støpe 6-8 punktsøyler til en 3x8m bod/hagestue. Se vedlagt flyfoto for markert omtrentlig planlagt plassering av bod. Området er pr nå plen, og massene under er antatt fjell, men det er uvisst hvor dypt man må grave for å treffe fjellet. Det er ønskelig at det fundamenteres i fjell fremfor løse masser i frostfri dybde. Denne jobben gjelder kun punktsøylene, ikke bygging av boden. Materiell: Oppdragstaker må stille med eget materiell til jobben, inkludert egnet betongtype og tilstrekkelig armering. Verktøy: Oppdragstaker må besørge eget verktøy. Betaling må være faktura fra AS/ENK, ingen vipps eller lignende.

Forsterkning av betongkai

5307ASK

Vi har et Kaianlegg i betong ute på Askøy, hvor en av sålene har begynt å smuldre bort. Kaianlegget har totalt 3 søyler som står på vann, på ca 4m dybde. Den ene søylen (under tre-stolpen på bildet) har delvis smuldret bort og vi har nå behov for forsterkning eller montering av ny søyle slik at kaianlegget kan brukes trygt fremover.

Fundament for garasje

5310HAUGLANDSHELLA

Støp av ringmur og såle til garasje 7 x 10 meter. Isolert og med fall mot port. Såle skal tåle løftebukk for bil. Ber om anbefaling på tykkelse og kvalitet betong. Garasjetomt er ferdig planert. Kom gjerne på befaring.

Støpe grunnmur tilbygg og gulv. 50 kvadrat ca.

5310HAUGLANDSHELLA

Ønsker å få støpt grunnmur + gulv på tilbygg på 4x12.5 meter. Ønsker elementer til ringmur.

Støping av gulv innvendig i hus ca 35 M2

5307ASK

Ønsker å få støpt en såle i et hus. Jeg selv har lagt ut pukk og har lagt ut XPS plater i grunn og har lagt plast oppå dette igjen. Grunnen varierer mellom 5-12 cm mtp hvor mye støp som skal for å følge et eksisterende gulv i sponplate utførelse. Har regnet ut at det går ca 3,5 kubikk med støp så det må vel være med 4 kubikk i en eventuell pumpebil. Må leveres med pumpebil med ca 60 meter utlegg/slange. Arbeidssted er Ask på Askøy.

Siste evalueringer
pipe som har brukket/ bøyd seg i stormen i helgen.

Gjorde en god jobb. De kom raskt og var flinke og effektive

Feb. 2016
e

erik om VESTLANDSKE BYGGSERVICE AS

Kleppestø
Støping av kjellergulv. Oppstart omgående.

Gulvstøperen viste seg og være drevet av svært hyggelige, imøtekomme og flinke fagfolk. Jobben de gjorde for oss var og støpe et betonggulv til et renoveringsprosjekt i vår kjeller, der selve betonggulvet blir vårt nye eksponerte gulv. Dette involvert mye pussig og glatting for og gi den rette interiør magasin looken som vi ønsket. Vi føler at vi fikk rett kvalitet til en fornuftig pris og til avtalt tid. Anbefaler gulvstøperen til alle.

Jan. 2016
S

Sigve om GULVSTØPEREN AS

Strusshamn
Gulv i nøst

Dette er folk som kan jobben sin

Aug. 2015
Å

Åge om EiS AS

Hauglandshella
oppsett av mur

Dyktige, kan anbefales

Juni 2015
U

UNKNOWN om EiS AS

Erdal
Forstøtningsmur og gjerde

Har ingenting å utsette på arbeidet som blei gjort. Ryddet fint opp etter seg. Anbefales til andre.

Mai 2015
H

Hans Christian om EiS AS

Kleppestø
Mur 13 x 1meter

Veldig fornøyd, god utførelse og raskt!

Jan. 2015
C

Christopher om ASIMINEI CONSTRUCT

Kleppestø
Støping av mur, Askøy

Sommer Betongservice støpte en 20 m lang mur (30 cm høy) på natursteinterreng. Jobben ble utført umiddelbart etter at vi hadde valgt dem og vi ble meget fornøyde med resultatet. Flinke folk, god jobb, bra pris og god oppfølgning! Firmaet anbefales!

April 2014
M

Mareike om Sommer Betongservice

Støping av garasjegulv

Kom på befaring og ga en god pris på jobben.Kom også med tips til utførelsen. Arbeidet utført raskt,og vi er fornøyd med resultatet.

Mars 2014
T

Tormod Stien om BETONG OG FORSKALINGSTEKNIKK AS

Hauglandshella
Støpe gulv i garasje

Meget kjapt på plass, avtaler ble fulgt, fornøyd med resultat.

Mars 2014
S

Solveig Heggholmen om NILSEN & STURE BETONG AS

Florvåg
Murer: Legge skiferflis i støp

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort (støpt platting, lagt skifer og bygget levegg)! Språk var en liten utfordring men de må ha forstått hva vi mente for det ble akkurat som bi hadde tenkt! Kan absolutt anbefales til andre!

Okt. 2013
E

Elin Therese om BYGGEFIRMA MIZAACK TADEUSZ MIZAK

Kleppestø
Bygging av ny garasje

Vi brukte SST til å rive en eldre garasje, og sette opp ny. Vi er fornøyd med hvordan arbeidet ble utført, og ble holdt oppdatert på arbeidets gang og tatt med i diskusjon av ulike løsninger. Fredrik er en behagelig person å samarbeide med, og anbefales.

Sep. 2013
A

Anders Doksæter om SANDES SERVICE TEAM AS

Florvåg
tilbygg på 1etg.

bygget ble oppført til riktig pris og med god kvalitet på håndverk.

Mai 2013
U

UNKNOWN om Kvalitetsbygg Vest As

Hauglandshella