Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Elverum?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Elverum som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Elverum?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Elverum som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. på Elverum

Snekkerlag til oppsetting av garasje i 6x8 meter i 2406 Elverum

2406ELVERUM

Snekkerlag til oppsetting av garasje i Elverum. Vår kunde ønsker å sette opp en garasje på 6x8 meter. Vedlagt følger tegninger av denne varianten. Kunden ønsker å få satt opp garasjen snarlig, og er nå på utkikk etter et snekkerlag som kan ta dette på fastpris. Alt av byggematerialer ligger på plass, det eneste som kan måtte suppleres er noe festemidler, men dette skal være tilstrekkelig med det som er kjøpt inn. Vi ønsker å tilby en fast pris for jobben til kr. 30.000,- + mva. mot at vi holder alle materialer og snekker holder verktøy selv. Arbeidet inkluderer følgende; Bygging av uisolert garasje med stående D-fals panel, takstein, takrenner og nedløp, 1 stk. dør og 3 stk. vinduer. Gravingen ble startet opp i dag, støping vil bli utført på onsdag, og ringmuren bygd på torsdag. Dette vil så herde / tørke i helgen, og arbeidet kan påbegynnes på mandag. Vi har flere liknende forespørsler, så vi ønsker å knytte til oss noen som kan ta både dette og andre liknende snekker-oppdrag. Vårt selskap Villavista AS har slått oss sammen med arkitekt og ingeniør fra Firmasolutions AS og dannet Gladbolig Eiendomsutvikling AS. Det vil bli mange jobber som dette fremover, med oppsetting av både garasjer, hytter og hus.

Ny grunnmur til carport

2416JØMNA

Grunnmuren til carporten er skakk, trengs derfor å støtte opp carport, rive gammel grunnmur og bygge ny.

Graving og isolering til dobbeltgarasje

2406ELVERUM

Vi skal sette opp en dobbeltgarasje (6,2 x 7,8). Det ble i 2021 gravd og isolert til en enkeltgarasje, fordi utbygger ikke informerte oss om at det var plass til dobbelt. Prosjektet har blitt stående siden da. Vi skal nå i gang med garasjen og trenger noen som kan grave og markisolere resten. Det er gode arbeidsforhold på tomten og plass til maskiner. Det er mulig å få informasjon fra byggeleder om jobben som allerede er gjort i grunnen. Ønsker også pris på støp av såle og ringmur til garasjen.

Støp av garasjesåle

2406ELVERUM

Ønsker full jobb med graving og støping av garasje såle. Garasjen blir 50m2, ønsker litt fall ut mot garasjeport. Ønsker også slukrist utenfor garasjeporten, så legger jeg opp varmekabel selv. Ønsker nedstøp til løftebukk, så sakseløfter går gjevnt med gulvet. Dette er et nybygd hus, så gårdsplassen er bebygget med grus.

Støping av garasjesåle innen u.32

2406ELVERUM

Skal bygge garasje på 6mx7,8m men grunnet treghet hos firma som skulle støpe blir ikke dette gjort. Trenger derfor 6mx7,8m såle pluss ringmur for Gausdal Follebu garasje innen u.32.

Tilbud på garasje

2406ELVERUM

Ønsker tilbud på oppsett av dobbelgarasje. Igland garasje (Hushovd) eller tilsvarende. Ønsker tilbud på full pakke: søknad til kommunde, nabovarsel, støping av fundament og oppsett. Kan ha med et alternativ der jeg gjør deler av jobben også.

Siste evalueringer
Graving rundt hus (drenering+isolering)

Bra jobb, veldig enkel og løsningsorientert.

Juni 2020
L

Lars om INGDAL GRAVESERVICE AS

ELVERUM
Sette opp garasje.

Veldig hyggelig og dyktig snekker. Konkurransedyktig på pris. Kom hjem på befaring før oppdrag, og sendte tilbud som avtalt. Kom med kontrakt uoppfordret . Informerte om framdrift underveis , og da det viste seg at tidsfrist ikke kunne holdes, kom de med ekstra-service og hjelp som kompensasjon . Anbefaler Kjell Arne og Byggformidlingen !

Aug. 2019
H

Håvard om BYGGFORMIDLINGEN INGRID NILSEN

ELVERUM
Grunnarbeid og grunnmur garasje 49,6 kvm

Profesjonelt utført arbeid. Fikk mye for pengene ved at håndverkeren selv valgte flere gode og pene løsninger som ikke nødvendigvis var de billigste. Håndverkeren var ryddig, strukturert og selvstendig i arbeidet, men samtidig fleksibel ved at vi kunne endre planen underveis. Anbefales!

Okt. 2018
E

Erik om Logistikk & Håndverksservice AS

ELVERUM
Bygg av to tak på eksiterende bolig

ALJAKS AS har levert solid håndtverk og vi er meget godt fornøyd med resultatet. Videre har det vært en meget ryddig og god dialog både i forkant, underveis og i etterkant av prosjektet. Prosjektet ble levert på tid iht kontrakt og ingen overraskelser når regningen kom. Oppsummert: Meget godt fornøyd.

Juli 2015
V

Vegard om ALJAKS AS

Oslo
Tilbygg spisestue.

Dette ble bra! Et solig stykke arbeide er gjort i min nye og gamle stue, samt nye utvendige tak på hele huset. Kim og Lars har gjort en glimrende jobb, nøyaktige, pent arbeide, presise på jobb, virkelig til å stole på. Ryddige karer og gode til å utnytte materialene. Så gode løsninger og var også gode til å spare meg for utgifter der de kunne. Og ikke minst, til en pen pris på det totale arbeidet. Et firma som virkelig kan anbefales! Linda Huseb

Feb. 2012
L

Linda om KH BYGDESERVICE AS

Elverum