Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Melhus?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Melhus som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Melhus?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Melhus som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Melhus

Støpe såle til garasje på 70 kvadrat

7224MELHUS

Støpe såle til garasje på 70 kvadrat inklusive legge isolasjon før støping. Tomt blir avrettet/gjort klar til legging av isolasjon i forkant. Forstering av betong på to plasser til montering av en stk to søyler løftebukk.

Grunnmur/plate til garasje på 50m2

7228KVÅL

Ønsker støpt grunnmur uisolert på leiregrunn. Annlegging av drenering, fiberduk mot ustabile masser og grunnarbeid med tilkjøring av pukk må påregnes. Stålglattet overflate med fall mot avløpsrist i gulv.

Bistand til støping av gulv og ringmur til garasje

7224MELHUS

Skal støpe ringmur og gulv til garasje. Benytter Sundolitt garasjeringmur GR45. Plate støpes innenfor ringmur. Ringmurselementene vil være på plass og armering lagt. Klart til støp i midten/slutten av august. Platen skal ha fall mot port og skal stålglattes. Trenger en person som kan bistå med dette. Mål: 6,2x7,8 m Platetykkelse: 80 cm

Grunnarbeid og støping av såle og ringmur til garasje 56kvm

7228KVÅL

Trenger tilbud på grunnarbeid og eventuelt støping av såle og ringmur til garasje på ca 56 kvm. Vi har tegninger og planene klare. Se bilde for ca plassering av garasje. Størrelsesforholdet på denne er ikke riktig. Trenger noen med relevant erfaring som kan si noe om hvor nærme skråningen det er forsvarlig å plassere garasjen. Ta kontakt for mer info.

Postkassestativ med fundament

7224MELHUS

Postkassestativ med fundament i betong. Størrelse fundament 700x3000. T=150 Armeres. Postkassestativet ønsket bygget i impregnert matriale etter vedlagte tegninger. Spilekledning. Tak utføres som lektekledning med Terrassebord 28x120 pluss lekter 36x48. Oppdatert kappliste og tegning vil bli oversendt ved oppdragsstart.

Befaring og sjekk av sprekker i grunnmur og anbefaling om ev. tiltak

7234LER

Vi ønsker befaring og sjekk av grunnmur, da det er en del sprekker både på utside (usikker på hvor omfattende disse er) og innside (disse er under bakkenivå, men også usikker på omfang). Sprekkene er større i et par av rommene mot samme yttervegg. Sist vinter har det blitt sprekke mellom vinduene og listene på vinduene i første etasje, Det er ønskelig med befaring og eventuelt anbefaling om tiltak eller utbedringer.

Siste evalueringer
Støpe garasjegulv

Arbeid vel utført.

Sep. 2015
U

UNKNOWN om ROLANDSEN BETONGSERVICE

Melhus
Montere beslag til feste av banner på murvegg.

Esmabygg Anlegg AS monterte beslag på murvegg på Melhushallen i Melhus kommune i mål 40m bredde x7m høyde. Beslagene ble brukt som feste for reklamebanner i anledning Villmarksmessa på Melhus. Jobben ble gjort profesjonelt og til avtalt tid.

April 2015
A

Anne om ESMABYGG ANLEGG AS

Årnes
Murer/pussing av STO plater med STO masse.

Vi er godt fornøyd med jobben Murtek Trondheim gjorde for oss.Vi fikk kjapt svar og de begynte så fort været var bra for denne type jobb. Vi kan anbefale disse trivelige, flinke karene til flere. Prisen var heller ikke noe å si på.

Juli 2012
R

Roar om MURSYSTEM AS

Melhus