Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Gjøvik?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Gjøvik som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Gjøvik?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Gjøvik som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. på Gjøvik

Rehab Leca grunnmur med opp plukking og ned legging av belegningsstein.

2816GJØVIK

Leca grunnmur som fiberpuss har løsnet/ flasset av over terreng. Belegningsstein må plukkes opp og leggessand og grus må fjernes før arbeid kan påbegynnes. Gammel puss må fjernes på leca(fiberpuss). Vortepapp må skjøtes på og grunnmurslist må monteres før pussing med egnet puss. Ønsker også å få lagt ned igjen belegningsstein. Kom gjerne på befaring.

Graving + ringmur og støp

2817GJØVIK

Skal bygge ut inngangspartiet, og i den forbindelse må det graves og støpes. Ferdig tilbygg blir på 5,9 kvadrat, så det må graves +/- 7 kvadrat. Det skal bare settes opp ringmur på én av fire sider, da det allerede er støp/vegg på de tre andre sidene. Området er delvis under en overbygget terrasse, så minigraver er nok å foretrekke. Må graves ca 60-90cm i dybden. Se bilder av området. Ta kontakt for mer informasjon

Reparasjon av sprekk i utvendig grunnmur

2819GJØVIK

Det har blitt en større sprekk i grunnmuren i løpet av vinteten på vået eldre bolighus. Se vedlagte bilder

Grunnarbeid og montering av garasjeport - Bygge om uthus til garasje

2819GJØVIK

Har et gammelt uthus som jeg ønsker å bygge om til garasje. Prosjektet kan deles i 4 deler. Ønsker å utføre 1 og 2 snarest og 3 og 4 senere, men tar gjerne i mot tilbud på 3 og 4 også. 1. Grunnarbeid og støp a. Heve og fikse/støpe ringmur i. Her mangler det ca. 1 meter ringmur. I tillegg må ringmur heves ca. 40 cm i nedre del av uthus ca. 8 meter totalt. Må regne med litt forskalingsarbeid. b. Sviller og stendere i. Skifte ut bunnsviller hvor dette er nødvendig. Endel råte i nedre del. Ca. 12 meter totalt ii. Skifte ut stendere hvor nødvendig. c. Støpe garasjegulv i. Fylle opp med pukk og isolasjon (tipper rund 8-10 kbm masse men må vurderes). ii. Støp av gulv 2. Montere garasjeport a. Montere garasjeport i. Lage nødvendig åpning i vegg og forberede for garasjeport ii. Montere garasjeport. 3. Fasade samt dører og vinduer a. Sette inn nye dører i. 2 dører (må spesifiseres) b. Sette inn nye vinduer i. 5 stk (må spesifisereres) c. Skifte bordkledning i. Vestlandskledning (grunnet) 4. Legge nytt tak a. Ta ned blikktak b. Nytt undertak c. Vindskibord etc. d. Takstein i. Zanda Rød e. Takrenner og nedløp i. Aluminium

Justering av fundamenter på veranda

2836BIRI

Terrasse gulv har sunket med ca 50 mm ,det må fundamenteres på nytt . massene og fundament har blitt undergravd og vasket bort. Fundament har blitt skjeve og må undersøkes og justeres og rettes opp . Dette gjelder alle fundament i fronten av terrasse.

Drenering mellom kjellervegg og støttemur

2819GJØVIK

Vi renoverer bad i underetasje, og må trolig grave vekk massene bak kjellerveggen for å avlaste vegg og gulv for jordtrykk. I samme prosess tenker vi da å få ordnet ny drenering og isolere veggen. Det ligger per dags dato pukk som øverste lag på terreng, men trolig ikke mange cm. Det er uvisst hvor dypt støttemuren er fundamentert. Uteboden skal fjernes. Det er aktuelt både å sette bort hele grave/dreneringsjobben, men også en mulighet å legge dreneringsrør og isolasjon selv dersom ingen kan ta hele jobben. Se vedlagte bilder.

Siste evalueringer
Reparasjon Asak støttemur

Kjempe fornøyd med utførelsen fra RAM Bygg og gutta til Sebastian. Selv hadde drevet byggefirma i 10 år og skulle gjerne ha disse folkene hos meg tidligere. Kundebehandling, profesjonalitet og kvalitet på arbeidet på topp i motsetning av mange andre firmaer med polske ansatte. Man trenger ikke å følge nøyaktig eller jage, de kommer selv og gjør jobben mens vi har vært borte. Kommer å bruke gutta mange ganger i framtiden! Anbefales på det sterkest

Mai 2021
P

Peter om RAM TEAM BYGG AS

Oslo
Betongsaging, større vindu i grunnmur

Rask og effektiv! Kom på kort varsel og gjorde jobben som avtalt! Kan anbefales! 👍🏼

Okt. 2020
A

André H. om RINGERIKE & HADELAND BETONGSAGING AS

Gjøvik
* Fortsatt ledig: Pussing av vindu i grunnmur

Flott utført jobb til overkommelig pris!! Rask var han også!

Juli 2018
T

Truls Norstrøm om INNLANDET OPPUSSING

Biristrand
* Fortsatt ledig: Nytt yttertak på enebolig m 100kvm grunnflate + Ny pipe over tak

Byggtjenester Dokka gjorde en god jobb hos oss, med legging av nytt tak inkl isolering. Utover at de utførte oppdraget som avtalt, var de presise, ryddige og flinke til å kommunisere med oss i byggeperioden. Anbefales.

Nov. 2012
B

Bjørn om BYGGTJENESTER DOKKA AS

Gjøvik