Grunnmur/Såle - Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnmur/Såle i Bardu

JOSEFSEN CONSULT AS

3.7 (15)

Vi er en profesjonell aktør som er opptatt av å ivareta kundens behov og ønsker.Vi kommer gjerne på en uforpliktet/gratis befaring.Ser fram til å høre fra deg.Odd Ivar JosefsenTlf 40206475JOSEFSEN CONSULT AS

Se mer

Fundament til dobbeltgarasje

"God informasjon underveis. Arbeidet tok litt lengre tid enn planlagt pga været og levering. Veldig fornøyd med garasjen."
Å
Åse
Bardu, Nov. 2019
Siste registrerte jobber

Oppføring av grunnmur til garasje

9360BARDU

Vi skal bygge garasje i bardu. Garasjen er på 70kvm, 7 meter bred og 10 meter lang. Vi tenker 20cm såle med ringmur av leka. tomta blir planert og ferdig opparbeidet før muring begynner.

Bygge en komplett garasje

9360BARDU

Ønsker pris på støping av grunnmur og bygge en dobbelgarasje på ca 6,8 m bred og 7,5 m lang. Det skal også være forlenget tak på den ene siden hvor det skal være en hundegård

bygging av vedbod med carport

9360BARDU

ønsker pris på carport med ved bod. 6,2 bredde og 5,4 lengde på total carport 3,6x5,4 vedbod 2,4x5,4 ønsker lav takvinkel med sort ståltak og takrenner ferdig grunnet kledning 1 Dør i vedbod ønsker da pris med grunnmur og ferdig oppsatt bygg.

Fundament til dobbeltgarasje

9360BARDU

Grunnarbeid for garasje, støping av fundament.

Reperasjon av innpresset grunnmur

9360BARDU

Grunnmur på oversiden av hus er presset ca 5 cm inn i huset. 3 stk Tverrgående vegger innover i huset skjøvet innover 3-5 cm. Har oppgraving bestilt og massen som presser mot huset vil være fjernet medio august. Trenger å få jekket grunnmur ut og få de 3 veggene tilbake i posisjon. Grunnmur må ettergås med sement/murpuss for å tette sprekker fra et hushjørne og 15 m langs grunnmuren.

Større renovering av enebolig.

9360BARDU

-Isolere grunnmur utvendig med 10cm, 126m2 ifm legging av ny drenering, 42m løpemeter med grunnmur. - Bygge nytt tilbygg på 12m2, vindfang på pilarer. -Støpe nytt gulv i kjeller på 61m2. -Renovere/bygge opp kjeller på 61m2: 2 soverom, 1 vaskerom, 1 gang og kjellerstue/trapperom. På forespørsel kan jeg sende tegninger og bilder. Om det er ønskelig å gi pris på kun deler av jobben, er det mulig.

Siste evalueringer
Reperasjon av innpresset grunnmur

Heka har vært meget ryddig, åpen og pålitelig i hele prosessen. Dette har vært en kostbar utbedring og sikring av grunnmur, der vi sitter igjen med inntrykk av at Heka har vært realistisk i sine kostnadsberegninger i anbudet. De har vært tydelig i sine anbefalinger og gjennomførte arbeidet godt innenfor tidsrammen. Resultatet av arbeidet ser svært bra ut og firmaet gis de beste skussmål.

Okt. 2019
R

Roy om HEKA BYGG AS

Bardu

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.