Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Vestby?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Vestby som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Vestby?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Vestby som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Vestby

Støp av såle til garasje

1545HVITSTEN

Ønsker tilbud på 50m2 såle inkl. fall til sluk med ringmur for påbygg av bindingsverk.

Såle/grunnmur til tilbygg ca 9 m2.

1555SON

Ønsker et prisoverslag på støping av såle, samt bygging av grunnmur med jackon eller lignende. 2.3x4 meter, 3 vegger, en døråpning og en vindusåpning. Byggetid andre halvdel av april.

Støping av gang

1542VESTBY

Jobben består av å støpe en såle av betong med avrettningsmasse over. Gangen er pigget ferdig og 30mm med isolasjon er lagt. Over isolasjonen ligger nett med varmekabel. Skal ha 40mm betong og 30mm med avretting. Gangen er cirka 5,3 kvm. Helst før 22 des.

Mur og betongarbeider.

1555SON

Søker en selvgående selvstendig kar som kan monterer forskallingselementer til fundament under støygjerde, samt fortsette med komplett ringmur og jackon støttemur mot terreng til bolig på samme tomt. Du må være ryddig, effektiv, leverer kvalitet og ha ditt eget firma. ENK eller AS. Jobben er klar fra mandag uke 39 og utover. Mulighet for mer jobb. Jobben utføres på timepris. Tegninger og genennomgang vil bli gitt hver morning.

pusse opp kjeller

1555SON

har en kjeller som trenger en real oppussing, bryting av fjell, sette inn dør i grunnmur, pussing av leca, støpe gulv+++

Grunnmur/ringmur og støttemur/kjellervegger mot terreng på nybygg

1555SON

Ønsker pris på montering av såle, ringmur, ringmurselementer, isopor i plate, radonsperre, armering, platestøp, montering av Sondolitt bakvegger mot terreng med støp og knoteplast. Komplett arbeide fra ferdig singlet pute til hus kan heises. Ønsker fast pris på arbeide eller timepris. Vi leverer alt av materialer, dere leverer kompetent erfaren arbeidskraft og byggeledelse. Er overstående av interesse, ta kontakt for anbudsgrunnlag.

Siste evalueringer
fundament m ringmur til garasje

Fine og hyggelige folk, lett å forholde seg til. God pris og effektive. Anbefales :)

April 2015
S

Stian om TRUNIX AS

Son
Tilbygg ca. 12 m2

Meget tilfreds med vores nye tilbygg. Det blev fuldstendig som vi havde forestillet os. Arbeidet blev utført rask og uden problemer for os. Kan kun anbefalde Sarpen Eiendomsutvikling jeg kommer til at bruke dem igjen hvis/når jeg skal havde lavet noget.

Juni 2014
K

Kristian om Sarpen Eiendomsutvikling

Pussing av mur

Fantastisk god gammel dags arbeidsmoral!

Mai 2014
F

Flemming om Erik Haneborg

Vestby
Rehabilitering garasjegulv

Pristilbud var veldig bra. Jobben ble også utført i henhold til avtale, og er veldig veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Kan uten tvil anbefale Grevlingen Gulv til andre!

Okt. 2013
S

Sigurd om GREVLINGEN GULV AS

Vestby
Oppføring av lite teknisk tilbygg til hytte ved Kjøvangen i Son.

Firmaet leverte god kvalitet på tilbygget. Snekkerarbeidet ble utført på kort tid og snekker er serviceinnstilt. Riktignok ble arbeidet noe dyrere enn forutsatt, men ikke mer enn man må kunne akseptere.

Sep. 2013
V

Vidar om VIKEN BYGG & ANLEGG AS

Son
* Fortsatt ledig: Diverse snekkerarbeid

Supert håndverk og dyktige, greie gutter som overholdt alle avtaler, priser og frister. De har bygd en haug trapper, brygger, plattinger, gjerder, samt noe maling og innearbeid. Alt sammen i bratt, steinete terreng og med godt humør og imponerende innsats. De har lagt ned mye arbeid i detaljene og tatt hensyn til natur og vegetasjon. Anbefales på det sterkeste!!

Juli 2013
L

Linn om VG MONTASJE AS

Oslo
oppsetting av grunnmur, Jacon eller Leca

Firmaet Steinar Kvisler møtte opp til avtalt tid, de gjorde en fantastisk jobb. mere en du hadde spurt om. Var det noe problem med noe i byggeprosessen så fikset de det for deg med en gang. Dette er ett firma jeg varmt kan anbefale videre. Hyggelige folk og utrolig bra finish. Hilsen Lars B

April 2013
L

Lars Christian Elvsveen om Steinar Kvisler AS

Son
gjøre klar mur/såle/ringmur til grimstad garasje

Kan anbefale denne mannen. Vi brukte han til graving av garasje og oppretting. Han satt oss i kontakt med en som Støpte såle/ringmur. Alt ble gjort skikkelig og til den tid som avtalt . Vi ble godt fornøyd med resultat og pris.

Nov. 2012
J

Jon Alfred om Morten Rygge

Vestby
Støping av garasjeplate og ringmur

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Framsto som en seriøs aktør.

Juli 2012
K

Kristoffer om BYGGINOVASJON AS

Hølen