Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Holmestrand?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Holmestrand som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Holmestrand?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Holmestrand som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Holmestrand

Carport for 5 biler

3077SANDE I VESTFOLD

Vi skal bygge en carport/garasjeanlegg for 5 biler på Storsand, Hurum. Garasjene skal også fungere som støyskjerming opp mot fylkesvei. Her ønskes nødvendig graving, støpt såle, drenering, estetisk utforming av garasje / carport . Helst i tre.

Ringmur og støp av Gulv til Igland Garasje

3070SANDE I VESTFOLD

Støp av grunnflate til garasje/ringmur til igland garasje MODELL HUSHOVD 440X780 CM MONTERT. Alt av søknader er avklart - byggesøknad og dispensasjon. Garasjen er bestilt, og grunnarbeidet er avtalt med lokal entrepenør. Det som gjenstår er å lande noen som kan gjøre det fullstendige betongarbeidet: - Gulv og ringmur - Armering - Forskaling - Støp, herdetiltak og etterbehandling (evt. betong som tåler salt?) Dette etter Igland Garasjens mur/ringmurstandard. Plan for oppstart er i perioden midten av april-midten av mai for dette arbeidet.

Grunnarbeid for Dobbeltgarasje med loft

3080HOLMESTRAND

Prosjekt: Grunnarbeid for Dobbeltgarasje Dimensjoner: 6.20m x 8m Arbeid som skal utføres: Grunnarbeid: Inkluderer utgraving, påfyll av forskriftmessige masser mht. isolasjon, duk, drenering og frost. Planering og komprimering av området for garasjen. Dette skal tilpasses de angitte dimensjonene. Bortkjøring av Masser: Fjerning og bortkjøring av overskuddsmasser som følge av utgravingen. Støp av Såle: Støping av betongsåle tilpasset garasjens dimensjoner. Sålen skal være av en kvalitet og tykkelse som er egnet for dobbeltgarasje (kom gjerne med innspill mht. glatting / forsterking av gulv mht. slitasje). Ringmur: Oppføring av ringmur (gi anbefaling mht. med eller uten isolasjon i ringmur), som grunnlag for garasjeveggene. Materialvalg og høyde skal spesifiseres. Stålglatting: Overflatebehandling av betongsåle ved stålglatting for å oppnå en jevn og slitesterk overflate (dersom dere anbefaller noe annet, vennligst gi grunnlag for anbefalling). Tilleggsinformasjon: Alle materialer og arbeid skal overholde gjeldende byggestandarder og forskrifter. Tidsplan for prosjektet, inkludert estimert start- og sluttdato, skal oppgis. Anbudet skal inkludere en totalpris for arbeidet, samt spesifikasjon av kostnader for hver del av arbeidet. Leverandøren er ansvarlig for å sikre nødvendige godkjenninger og tillatelser for arbeidet. Forespørsel om Tilbud: Interesserte entreprenører bes sende inn et detaljert tilbud basert på ovenstående beskrivelse. Tilbudet skal inkludere en komplett oversikt over kostnader, tidsplan og detaljer om utførelsen.

Støpe trapp ute, lage inngang og rømningsvei til hybel i kjeller

3083HOLMESTRAND

Graving langs grunnmur for å støpe trapp og platting til inngang i kjeller. Sage hull til inngangsdør i grunnmur, montere dør. I tillegg grave ut til rømningsvei på tilstøtende vegg. Betongsaging til to vinduer, alternativt vindu og skyvedør. Montere vinduer/skyvedør. Lage mur/stablestein og evt. trapp. Sørge for riktig drenering. Alt innvendig arbeid ordner jeg selv. Jeg har plantegninger og mer info ved interesse

Støp av garasje fundament, med ringmur og såle

3085HOLMESTRAND

Ønsker støpt ett fundament til garasje med ringmur og såle i målene 5,8 x4,2.

Støpe såle til Garasje

3073SANDE I VESTFOLD

Støpe såle til garasje på 7x6 meter - 42m2. Garasjen skal ha 20cm ringmur i LECA, men ønsker også pris på dette støpt om det er fordelaktig. Gjerne med isolert såle. Har dere gravemaskin også så ønsker jeg en totalpris ink graving. Det gjelder da hele området markert i rødt på situasjonskartet. (Anlegge ny innkjørsel og graving for garasje) Det er plass til å flytte jord på egen tomt, lite må kjøres bort. Til informasjon så er sålen som jeg har anbud på til garasjen på bildet, denne garasjen skal flyttes til min tomt innen kort tid.

Siste evalueringer
Forskale og støpe såle Utebod

Anbefales strekt .Ryddig og presise

Okt. 2019
T

Tommy om CC BETONG AS

Holmestrand
Bygging av hagemur med belysning

Grundig og faglig godt utført arbeid. Resultatet ser bra ut, og grunnarbeidet er bra. Effektiv utførelse. Svarer kjapt på henvendelser og tilpasser lett prosjektet underveis.

Juni 2015
V

Vegard om VESTFOLD STEINLEGGING KARAKKA

Holmestrand
Sette opp 25 x1 m med støttemur med Rådhus Stein

Vestfold Steinlegging gjorde denne jobben meget bra for oss til riktig pris. I år har vi brukt de til og legge over 300 kvm belegningsstein i innkjørsel og rundt hus, samt en ny støttemur med port stolper foran hus. Jobben ble utført profft og fagmessig og jeg kan absolutt anbefale dette firmaet.

April 2015
M

Magnus S Miller om VESTFOLD STEINLEGGING KARAKKA

Holmestrand
støping av kjellergulv

Arbeidet ble utført tilfredsstillende til avtalt tid og pris, kan trygt anbefales

April 2015
L

Leif Harald om EKLI BETONG OG ENTREPRENØR

Holmestrand
Grunnarbeide garasje

Arbeidet ble meget raskt og fagmessig utført til en tilfredsstillende pris.<br /> Firmaet responderer svært hurtig iforhold til henvendelser og utførte arbeidet ryddig og raskt.<br /> Det var overraskende og positivt at de dukket opp og gjorde jobben et par uker før avtalt tid, da de hadde fått ledig kapasitet. Utrolig positive og hyggelige medarbeidere - jeg anbefaler firmaet på det varmeste.<br />

Juli 2010
S

Stein om STEIN OG MUR AS

Holmestrand