Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Porsgrunn?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Porsgrunn som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Porsgrunn?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Porsgrunn som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Porsgrunn

Utbedring av leca grunnmur

3942PORSGRUNN

Hus bygget i 1987. Huset er omringet av fjell på 3 sider. På framsiden av huset har det dannet seg sprekker, lecaen smuldrer opp langs sålen. Skulle gjerne hatt utbedret dette!

Kjeller

3919PORSGRUNN

Grave grunnflate på 30 kvm, bygge grunnmur for kjellerhøyd på 2 meter. Drenere rundt . Dette er for en tilbygg. Dreneringen kobles til resten( eksisterende bygg).

Muring av ringmur

3950BREVIK

Sette opp en grunnmur for et tilbygg

Støpe såle/gulv til garasje

3933PORSGRUNN

Forskaling og støp av gulv til garasje på ca 25 kvadrat.

Støpe såle til nytt inngangsparti og trapp til kjeller

3929PORSGRUNN

1. Støpe fundament til nytt inngangsparti oppå eksisterende platting i kombinasjon med ny platting til terrasse i samme høyde a. Total størrelse (LxBxH): 10,3m x 2,1m x 0,475m. b. Størrelse på eksisterende platting i front av eksisterende inngangsparti (LxBxH): 3m x 2,15m x 0,17m c. 3 stk. trinn opp til ny inngangsdør i full bredde (2,1m). d. 2 stk. 1m brede trinn ned mot plen innlemmet i plattingens langside. e. 2stk. trinn i full bredde i motsatt ende av inngangsparti. f. Tykkelse på ny støp skal være 8-10cm g. Bygge forskalling til platting og trapper h. Fylle opp/isolere til riktig høyde med EPS/XPS i. Minimum 0,2mm dampsperre skal benyttes j. Nytt fundament skal armeres med K189 armeringsnett eller lignende k. Forskalling og trapper skal forsterkes med 12mm kamstål l. 10-20mm ekspansjonsfuge mot husvegg m. Platting skal støpes med fall fra husvegg, n. Platting skal pusses for klargjøring av flisarbeid 2. Støpe ny trapp til kjeller. Forskalingsarbeid er gjort. a. Størrelse (LxBxH): 2,0m x 1,3m x1,4m b. Totalt 8 trinn c. Trinnene skal pusses for klargjøring av flisarbeid 3. Fylle støttemur av multiblokk med betong. Støttemuren er stablet og armert og klar til fylling. a. Størrelse: (LxBxH): 3,0m x 1,5m x 1,4m b. Bredde multibokk: 20cm c. Ca .4,5m² a 110L betong/m² = 500L betong Arbeid kan starte omgående.

Grave ut garasje tomt . Å støping av grunnmuren å gulv

3936PORSGRUNN

Må grave ut tomta å kjøre bort leir/ jord for å pukke/ gruse å støpe grunnmuren å isolere gulv å støpe . Garasjen er bestilt på igland garasjer . Er har tegningen til alle mål . Det tar en på i inspisjon for å få pris på oppdrag.

Siste evalueringer
Støttemur

Veldig bra. Kom når de skulle. og gjorde jobben til avtalt pris.

Des. 2018
M

Morten om HAFCO AS

Porsgrunn
Støpe garasjegulv

Veldig effektivt og raskt og flott arbeid levert og til avtalt pris. Kan anbefales på det sterkeste. Mvh. Erik Larsen

Nov. 2017
E

Erik om GELDI MUR & FLIS

Porsgrunn
Oppsetting av ringmur til garasje 620*560

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Veldig hyggelig folk å ha med å gjøre

Sep. 2017
R

Ronny om SKIEN STEIN OG BYGG AS

Porsgrunn
Muring av 20x1,2 meter Lecablokk-mur

Jobben med å sette opp en Lecamur på rundt 25 meter ble utført helt etter avtale med et resultat vi var veldig fornøyd med. Kom underveis med gode råd og var løsningsorientert. Arbeidet var nøye og effektivt utført.

Juni 2017
Ø

Ørjan om GELDI MUR & FLIS

Porsgrunn
Sette opp mur og planering av hage.

Jobben ble utført som avtalt og til avtalt pris. Kan anbefales!

Juli 2016
B

Baard om EDDIE AS

Porsgrunn
Forstøtningsmur ca. 15 m

Bra levert, i henhold til avtale. Anbefales.

Okt. 2014
G

Geir Thorson om HAFCO AS

Rauland
Konstatere om vegg er bærende

Kom til avtalt tid. Utførte jobben som avtalt og gav en kort rapport som jeg forespurte. Kunne jo altids ønske at håndtverkere var rimeligere.....

Okt. 2014
T

Trond om Møller Håndverk & Eiendom As

Brevik
Støpe inngangsparti og trapp

Svært godt fornøyd med jobben. God kommunikasjon i forkant. Jobben ble godt utført til til avtalt tid og pris. Ryddig oppfølging i etterkant. Benytter gjerne firmaet ved en senere anledning.

Juni 2014
J

John Olav om ARPAS BYGG AS

Brevik
Lage mini støttemur

Gjorde jobben på en veldig profesjonell måte, Blei noe mer arbeid enn planlagt men flinke mennesker som løste alle problemer pluss at de gjorde ekstra ting som ikke sto i kontrakten. Veldig fornøyd kunde.

Juni 2014
T

Thomas om LARSEN MASKINTJENESTER AS

Porsgrunn
støpe golv ute på gammel garasjesåle

Bra utført jobb. Anbefales!

Aug. 2013
E

Erlend om GHL HAGE & LANDSKAP AS

Skien
Lage trapp, liten støttemur og litt belegningsstein

Komplett håndverkstjenester as er et meget seriøst firma. Svarte rask på henvendelse, og var opptatt av å høre på mine ideer for prosjektet. Kom i tillegg med gode innspill på hvordan det ville bli seeende ut! God kundebehandling og service! Alt ble løst rask, effektivt og nøye. Var det en utfordring underveis ble jeg alltid spurt om løsningen som var best! Veldig flinke håndverkere! Trapp, støttemur og stein lagt helt perfekt! Kan anbefales!

Aug. 2013
H

Hans om KOMPLETT HÅNDVERKSTJENESTER AS

Porsgrunn
* Fortsatt ledig: Utvidelse av veranda

Snekkerne gjorde en god jobb med utvidelse/nybygg av veranda. Prisen ble noe høyere enn først avtalt, men fortsatt akseptabelt. Greie folk å forholde seg til. Kom til avtalt tid og oppdraget ble fullført til normert tid.

Aug. 2013
A

Arne Øystein om GINTAUTAS RAKAUSKAS

Porsgrunn