Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Drammen?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Drammen som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Drammen?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Drammen som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Drammen

Støp av grunnmur/såle for garasje 15m2

3032DRAMMEN

Ønsker pris på støp av grunnmur/såle for opprettelse av garasje nr 2. Liten garasje på 15.08m2. Grunnen er tidligere gravet opp og opparbeidet med stein, grus og pukk.

Grunnmur

3039DRAMMEN

Hei jeg ønsker å komme k kontakt med noen som kan bygge grunnmur til 2 mannsbolig i Drammen.

Rette opp skjevt hus

3039DRAMMEN

Trenger hjelp med å rette opp setninger i grunnmur og legge opp ny drenering på 2-mannsbolig. Boligen har begynt å sige.

Utskifting av bærebjelker under huset

3031DRAMMEN

Bærebjelkene mellom grunnmur og huset er helt morken og må skiftes ut. Huset er konstruksjon stående laftet. Under huset befinner seg bare en krypkjeller med makshøyde på ca. 130-140 cm Selve grunnmuren er ca 75 cm tjukk. Det dreier seg i hovedsak om den bjelken på utsiden som er på bildene. Regner med at hele huset må eventuel løftes opp for å få ut og inn bjelkene og kanskje en fruktsorter mot grunnmuren.

Reparere murhus utvendig

3075BERGER

Murhus som trenger div. reparasjon både på grunnmur og vegger før det skal vaskes og males.

bygge carport/garasje 14 stykk

3075BERGER

hei jeg skal ha en god snekker med tegninger på hvordan 14 garasje bygg vil se ut. se bilde av de andre garasjene må være noe likhet med de. støpning av fundament, bygge 14 garasjer og 14 elektriske porter det skal være enkle carporten med garasje port dette er nå en branntomt det er brent ned 14 garasjer. som å legge panel og tak. av treverk hvis det er mulig jeg vil også ha tilbud på alt ferdig bygd og hvis du kan fikse fundament og reisverk vil vi gjøre resten selv og hva vi har lov til for å holde prisen nede. så sant du ikke kommer med et god tilbud, ps du må være seriøs. vi rydder branntomten selv, dette er i svelvik et sted som heter bergeråsen. ps se bildene ta kontakt. mvh chris tore lillevik andersen håper vi snakkes

Siste evalueringer
Nytt garasjegulv i eksisterende garasje

Peter Haugland gjorde en utmerket jobb for oss. Vårt garasjegulv var noe utradisjonelt med en utkragende del. Peter tok utfordringen og forskalet og armerte slik at resultatet ble glimrende, Peter er kunnskapsrik og opptatt av å komme med gode løsninger for kundene sine. Vi vil absolutt anbefale Peter til andre.

Okt. 2020
N

Nina Merethe om BOLIG BETONG AS

Drammen
Undersøke fuktutslag i kjellergulv

Veldig fornøyd med befaringen Rune Hansen gjennomførte. Kort ventetid, gratis befaring og god kommunikasjon hele veien. Fikk mange gode tips om hvordan jeg skulle få bukt med fuktutslaget jeg hadde i kjellergulvet. Ble også ringt opp etter befaringen for å få enda flere tips. Nå ser det ut til at alt ordner seg, og det er jeg veldig fornøyd med. Tusen takk!

Okt. 2020
V

Vegard om HANSEN SKOG OG ANLEGG

Mjøndalen
Muring av plattform til varmepumpe/heising av garasje

BBT leverte som avtalt og på tid. God dialog med kontakt i BBT, som også ga gode råd til hvordan oppdraget kunne løses. Godt utført, men kunne vært ennå bedre på siste finish.

Sep. 2020
S

Stephan om BBT BOLIG BYGG TENESTER AS

Krokstadelva
Graving/fundamentering til garasje

Rask, effektiv, ryddig og pålitelig - super fornøyd med resultatet!

Sep. 2019
U

UNKNOWN om BUSKERUD BETONG BYGG AS

Krokstadelva
Oppussing av gammel grunnmur!

Vi er kjempefornøyd! :) Effektiv, god pris, hyggelige folk og veldig fint resultat! Bruker gjerne Acropolis og hans folk igjen :)

Sep. 2019
M

Malin om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Drammen
Tilbygg i leca, samt etterisolering og pussing av grunnmur

Benyttet Maskinimport for oppsett av påbygg med en grunnflate på ca 100m2. Firmaet er benyttet til alt arbeid; utgraving, oppsett av thermomur, pussing av yttervegger etc .Valget på Maskinimport falt etter mange forsøk med større entreprenører, hvor dialogen og tilbudene var uoversiktlig og vanskelig å tolke. Maskinimport kom på befaring, ga ett tillitvekkende førsteinntrykk knyttet til kompetanse og forståelse av prosjektet. Tilbudet var ryddig mtp pris, hva tilbudet inkl. og ikke inkl. Denne ryddigheten har vedvart fra start til slutt -kombinert med svært god framdrift, dyktige arbeidere, god prosjektstyring og dialog underveis,så har dette vært en positiv opplevelse for oss som utbyggere.

Juli 2019
L

Lars Normann om MASKINIMPORT AS

Drammen
Pussing av murvegg (veranda)

Vi fikk hjelp til å pusse ned muren vår på verandaen. Vi opplevde arbeiderne som ryddige, profesjonelle og pålitelige!

Juni 2019
s

sandra om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Mjøndalen
Biloppstillingsplass

Raske og flinke. God kommunikasjon. Løsningsorientert. Vi er svært fornøyde. Anbefales.

Juli 2018
G

Glenn om GRØNTMESTER AS

Svelvik
Puss av innvendig murvegg + litt mindre murearbeid

Raskt og bra utført arbeid. Veldig fornøyd med resultatet. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris.

Juni 2018
H

Henning om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Drammen
Anleggsgartner støttemur og tilbereding av tomt.

Veldig fornøyd! Kom til avtalt tid, gjorde jobben nøye og bra. Kan anbefales! Vi bruker de gjerne igjen. de hjalp meg med murer og såle til garage. ryddet opp etter seg. God kommunikasjon underveis . Bare bruke.

Mai 2018
A

Adrian Groth om BUSKERUD BETONG BYGG AS

Krokstadelva
Etablering av støttemur og fylling av masse

Meget ryddig og pålitelig. Vi opplevde Buskerud Landskap som løsningsorienterte og konstruktive gjennom hele prosessen. Løsningen vi valgte til slutt var en direkte anbefaling fra selskapet og vi er strålende fornøyd med sluttresultatet. Anbefales på det sterkeste.

Sep. 2017
N

Nils Kristian om VIKEN LANDSKAP AS

Drammen
Utgraving av skråning, lage ny støttemur

Hyggelige folk som gjorde veldig bra arbeid og ryddet opp etter seg. Har de rette verktøyene (maskiner) til grave- og stablejobber. Kan trygt anbefale disse.

Aug. 2017
B

Bjørn om ANDREAS LIMA GRAVESERVICE AS

Drammen