Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Grimstad?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Grimstad som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Grimstad?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Grimstad som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Grimstad

Støpe fundament/garasjegulv

4886GRIMSTAD

Trenger noen som kan støpe fundament/garasjegulv på tomten. Nytt byggefelt og underlaget er helt flatt (med grus). Skal passe til dobbel garasje. Bildet er fra da vi flyttet inn, men det ser likt ut der hvor bilene står.

Mure igjen hull i kjellergulv

4878GRIMSTAD

Det ble meislet hull i kjellergulv ifm sjekk av gammel brønn. Samtidig oppdaget vi at innsig til gammel brønn har gjort at deler av grunnmur (ca 2 meter) er skylt bort. Det er ca 3-4 kvm som er meislet opp. Sannsynligvis er det behov for å meisle opp noe mer for å få oversikt over behov for betong for å fylle igjen. Jeg ønsker at gulv, inkl grunnmur skal støpes igjen. Betong som allerede er meislet opp kan gjenbrukes som fyllmasse.

Mure ringmur og gulv til garasje som skal bygges

4870FEVIK

Vi har fått innvilget søknad til å bygge garasje, Igland Garasjen leverer, men første steg vi har fått beskjed om at vi trenger å få gjort er å mure ringmur og gulv. Vi ønsker tilbud på dette

priser på grunnmurselement, isolasjon,membran, armering

4885GRIMSTAD

Ønsker tilbud på ovenståend til nytt hus

Utbedring av lekkasje/ vanninntrengsel og råteskader ved inngangsparti

4876GRIMSTAD

Ønsker befaring og pristilbud for utbedring av lekkasje og råteskader ved inngangsparti / garasje. Huset er fra rundt 1930. Det ble i 2002 gjort en utvidelse av garasjen mot inngangspartiet, hvor deler av grunnmuren ble revet og byttet ut med en større ramme i leca. Såvidt vi kan se er det her vannet har trengt inn i ettertid. Det er oppdaget fukt/ vannoppsamlinger i bunnsviller, stendere, kledning, gulv, undergulv, gammel grunnmur og litt diverse. Vi har selv meislet opp betonggulvet og revet det vi er komfortable med å rive, men er fremdeles ikke sikre på hvor nøyaktig lekkasjen(e) befinner seg. Se vedlagte bilder for omfang.

Bygge garasje i henhold til tegninger og bilder

4879GRIMSTAD

Ønsker et tilbud på støpning/bygging av garasje som vis på vedlagt tegning.

Siste evalueringer
Støpe såle + bygge 50 kvm anneks

Godt utført på alle måter til grei pris - ingenting å klage på :)

Okt. 2019
H

Herman om AGDER BETONG ENTREPRENØR AS

Fevik
Utbedring av grunnarbeid på tomt for enebolig

Ordentlig utført jobb, enkel og ryddig kommunikasjon hele veien. Anbefales.

Juli 2019
H

Herman om PLUKK KENNETH OLSEN

Fevik
Tilbygg på enebolig.

Vi er veldig fornøyd. Flott jobb og meget godt samarbeid. Veldig hyggelige og flinke folk. Alltid presise og jobbet på. Kan anbefales. Vi vil uten tvil bruke samme firma igjen.

Feb. 2018
P

Per Kåre om BYGGFIRMA GLENN ARNE GITHMARK AS

Grimstad
Vaskeromsgulv

Vi har fått et utmerket badegulv, job will done!!

Mars 2015
T

Thor om Marius Service Smaleckas

Fevik
platting og steinlegging.

De kom på den avtalte tiden, jobben tok ca en uke lenger enn de hadde lovet. Arbeidet ble utført på en grei måte. Problemet er at de kan hverken snakke engelsk eller norsk, og derfor var det vanskelig å kommunisere med dem. Det oppsto dermed endel misforståelser underveis.

Aug. 2013
B

BodilTeier om MARIUS SERVICE AS

Fevik
Støpe dekke på terrasse

Kunne vært litt mer nøye med ikke å sprute så mye betong på rekkverket mitt. Jeg har en stor rengjøringsjobb foran meg. :-(

Juli 2013
D

Dag Henning om Asbjørnsen Bygg og Betong

Grimstad
grunnarbeider + støp av gulv og ringmur til garasje

Benyttet Agder utemiljø til grunnarbeider og støping av garasjesåle. De kom omtrent på dagen, arbeidet raskt og effektivt, og jeg er godt fornøyd med resultatet. Jeg fikk et gunstig pristilbud men en faktura som ikke sto helt i forhold til tilbudet, men da jeg påtalte dette fikk de løst dette på en ryddig og for meg fullt tilfredsstilende måte. Jeg skal gjerne benytte dem igjen i fremtiden og har ingen betenkeligheter med å anbefale dem til andre

Nov. 2012
V

Vegard om Agder Utemiljø AS

Fevik
støping av mur på ca 20m i 80cm høyde

leverte på tid og riktig pris,og gjorde utbedringer som gjorde muren flottere uten tillegg i pris..kjempebra!

Mai 2012
P

Pål om ASBJØRNSEN BYGG OG BETONG AS

Grimstad
Grunnmur til anneks på 15 kvm i Grimstad

Kontakt med bedriften ble hurtig etablert og befaring gjennomført. Prisen var grei og arbeidet ble raskt og godt gjennomført.

Aug. 2011
S

Sverre om MULTIFLIS AS

Trondheim
Støttemur

Når de først var startet tok det kun et par dager før de var ferdige. Muren ble akkurat slik som forventet. Meget bra utført.

Juli 2010
J

Jarle om MULTIFLIS AS

Grimstad
* Fortsatt ledig: Forskale, støpe garasjesåle.

Hei<br /> Når firmaet først kom i gang gikk det fort, 4 dager brukte de på jobben. Vi valgte å bruke vedlagte kontrakt å fikk en fast ptis på jobben kr 20000,- på garasjesåle på 3,60m x 6,00 m med ringmur å pussing og kjørekant, en liten tillegsjobb ble fakturert med kr 1250.- alle priser nevnt her er med mva. Alt i alt synes jeg de gjorde en god jobb, pris omtrent der en kan forvente. 

Aug. 2010
B

Bjørn om Ts Vedlikehold AS

Fevik