Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Larvik?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Larvik som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Larvik?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Larvik som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Larvik

Grunnmur og såle til garasje

3267LARVIK

Vi skal bygge garasje og trenger noen til å gjøre grunnarbeid før selve byggingen kan begynne. Garasjen blir omtrent 50 m2, med grunnmur og betongsåle/-plate. Jeg har ikke fått tegningene fra garasjeprodusenten enda, men ønsker å komme i kontakt med noen som kan gjøre denne jobben når tegningene er på plass og søknad er godkjent.

Forstøtningsmur med rullesteinsbekledning

3257LARVIK

Ønsker pris på graving, støping av såle med armering, samt bekledning av mur med rullestein. Høyde på mur, ca 1 m, lengde ca 14 m. Jobben utføres på Jomfruland.

Grunnarbeid/fundament(?) på fjell

3292STAVERN

Det skal settes opp en lekestue/bod på fjell. Trenger i første omgang et uforpliktende tilbud på å få laget fundamentet.

Støp av såle og/evt montering av bod

3267LARVIK

Skal sette opp en utebod som er ferdig byggesett i stål. Denne: https://shorturl.at/yDF28 Til denne trenger jeg å få støpt plate/dekke den skal monteres på. Kan også vurdere å bruke rett firma til monteringen av byggesettet. I så fall gi to pristilbud. Mål Ytre mål: Bredde: 275 cm Lengde: 315 cm Høyde: 222 cm Indre mål: Bredde: 252 cm Lengde: 292 cm Høyde: 210 cm For å beregne antall kvadratmeter betong jeg trenger for støpe en plate/dekke med de gitte målene, har jeg brukt følgende formel: Lengde x Bredde = Areal Areal av betongplaten = 257 cm x 297 cm = 76 329 kvadratcentimeter (cm²) 76 329 cm² / 10 000 = 7,6329 m² Så jeg trenger omtrent 7,63 kvadratmeter betong for å støpe denne platen/dekket. 1,2 kubikk ved avrunding og 15 cm. Eventuelle spesifikke krav til støp, kan vi snakkes nærmere om. Er gress der der skal støpes. Kan ordne med graving og klargjøring av underlag om ønskelig.

Utbedre/legge knottplast på kjellermur

3296NEVLUNGHAVN

Vi har vanninntrenging i kjelleren. Vannet trenger inn via kjellervegg/lecavegg. Etter befaring mangler det anslagsvis knottplast på et hjørne av kjelleren, ca 1,5*1,5 meter. Hjørnet ligger under veranda/sommerstue. Det er løs sand inntil veggen det mangler knottplast.

Riving av hus og garasje, samt grunnarbeid nytt hus og garasje.

3295HELGEROA

Ønsker pris på riving av hus og garasje, Barkevikveien i Helgeroa. I tillegg til grunnarbeid nytt Alvsbyhus, husmodell Henrik, 1,5 etasje, grunnflate 150 kvm, og garasje, grunnflate 100 kvm. Gammelt hus, ca 90 kvm grunnflate, 1,5 etasje med kjeller. Garasje, ca 35 kvm grunnflate, uisolert. Byggeår ca 1955. Ønsker vann/avløp og strøm trukket til garasje i forbindelse med grunnarbeider sammen med grunnarbeider hus, selv om garasje bygges i ettertid. Link til Alvsbyhus https://www.alvsbyhus.no/vare-hus/1.5-etasjes-hus/henrik/ Link Google Link kommunekart https://www.kommunekart.com/?urlid=ed34f4cc-99dd-4167-8928-91aa36c2affa Dokument fra Alvsbyhus til grunnarbeidsentreprenør ligger vedlagt. Mine hjemmelagde skisser fra slik det vil se ut ligger også vedlagt NB !!! HASTER

Siste evalueringer
Forskaling til terrasse

Vår oppussing hadde vært vanskelig uten Carlos. Han har utført ulke oppdrag i huset på en utmerket måte og til vår største tilfredshet. Vi har fortsatt Carlos i arbeid da vi etter en lang vinter nå skal sluttføre terrasse, ramme inn en pool og bygge et orangeri – alt i mur og fliser så vi regner med å være klar mai/juni. Våre beste anbefalinger går til Carlos.

Mars 2018
T

Tom Ekevall om CANARIAS FLIS OG MURER Carlos Luis Navarro Cedres

Larvik
Pusse og reparere støttemur

Kom til avtalt tid, var effektiv og vi er veldig fornøyd med arbeidet.

April 2017
J

Julie Manglerød om GELDI MUR & FLIS

Larvik
Sette opp støttemur / legge sålebjelke. Ca 21m

Meget godt utført arbeid. Firmaet jobber raskt og effektivt. Møter til avtalt tid og det er god dialog med firmaet underveis!

Feb. 2016
M

Mats om KOMPLETT HÅNDVERKSTJENESTER AS

Larvik
Støping av garasjegulv

Da har jeg fått støpt garsjegulv, er veldig fornøyd med resultatet. Hyggelige folk å ha til å gjøre jobben, god oppfølging. Anbefales

Nov. 2015
T

Trond om EKLI BETONG OG ENTREPRENØR

Svarstad
Skifte "toppen" på pipehatten + mure igjen sprekk i øvre del av pipa.

Meget fornøyd med arbeidet, lett å samarbeide med.

Mars 2015
A

Anne Birgitte om GÅSHOLT AS

Larvik
Murpuss

Svært godt fornøyd. Innmuring av nye vinduer i murvegg, sokkeltasje. I tillegg pusset murparti over garasjeport. Raskt, rimelig og fint utført. Arbeidspalssen ryddet før avreise. Rester av innkjøpt materiale var også løagt igjen.

Sep. 2014
B

BJarte om RYTUKAS RYTIS JACKEVICIUS

Larvik
Membran på betongdekke (terrasse over garasje)

Jobben ble utført meget bra utført iht avtale, til avtalt tid og pris. Tak-Consult kan absolutt anbefales.

Sep. 2014
P

Per Johnny om TAK-CONSULT AS

Larvik
Hagemur

Muren ble som jeg ønsket. Godt og nøyaktig utført arbeid. Jeg er veldig fornøyd.

Juni 2014
F

Frøydis om VILEON BYGG AS

Larvik
Sette opp støttemur

Støttemuren ble satt opp feil etter komunikasjonsproblemer, men de stod på og rettet det opp uten problemer. Det var aldri snakk om annet enn at vi skulle få muren som vi ønsket og det virket som det var fokus på fornøyde kunder. Virker som en proff aktør til en rimelig pris.

Okt. 2012
J

Jon Petter Bergman om Ambobygg As

Tjodalyng
Reparere pipe

God service! Henviste jobben videre til rette menneskene.

Aug. 2012
T

Tonje Helen om Trygg Varme

Larvik