Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Tønsberg?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Tønsberg som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Tønsberg?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Tønsberg som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Tønsberg

Dårlig grunnmur og råtten bunnsvill

3176UNDRUMSDAL

Har et spesielt dårlig parti på huset, der grunnmuren er blitt til grus og småstein. Bunnsvilla er temmelig råtten og det er lett for mus og komme seg inn. Huset er laftet. Mistenker flere slike områder rundt om på huset som kan avdekkes ved befaring, men dette partiet (på bildet) er nok det mest prekære.

Byggingeniør for å grave ned kjeller

3175RAMNES

Jeg planlegger å grave ned kjelleren for å lage kjellerleilighet. Gulvet skal kanskje senkes med 20cm, det skal isoleres, støpes ned varmekabler og legges radonsperre. Og regner med at jeg må lage nytt fundament under grunnmuren for å kunne gjøre det jeg ønsker. Jeg er på utkikk etter en ingeniør som kan være med og gjøre prosessen trygg. Jeg ønsker å gjøre så mye som mulig selv og får god hjelp av Far som er tidligere forskalingssnekker. Har lagt ved bilder av hvordan jeg ser for meg at det gjøres.

Støpe såle+mur

3150TOLVSRØD

Støp av støttemur med såle, H 0,5m, Lengde 15m

Forskaling og støp av såle til garasje

3176UNDRUMSDAL

Vil gjerne ha et tilbud på forskaling og støp til 50m2 garasje Grunnarbeid er så og si ferdig

Støpt plate for garasje

3151TOLVSRØD

Ønsker pris på støpt plate til garasje. Garasjen er 6,5x7,8 meter, se skisse skal være 10 cm støpt betonggulv. skal være 15 cm. oppkant rundt. skal isoleres 10 cm. i bunn og fuktsperre det skal felles ned en sakselift, se skisse for mål, den må også ha 10 cm armert beting plate under. det blir ferdig gravd og pukket for jobben av annen entreprenør, så ønsker pris på ferdig grunnmur/plate inkl arbeid og materialer

Ønskes å reparere fundament i garasjen

3175RAMNES

Det er mini garasje for en bil som er ca 3x6m, byggeår 1982. Det er støpt gulv i garasje som seget over tid. Finnes flere sprekker i gulvet. I følge det, venstre side av garasjen senket seg ned og garasjen er ikke helt i vater.

Siste evalueringer
Gravejobb

Fornøyd med jobben som er gjort, vurderer å bruke dem igjen i en annen jobb

Jan. 2019
C

Christian F. De Boer om Anleggsgartnerfirmaet Stensland Og Meum A/S

Tolvsrød
Opppussing av en mur i hagen

Godt jobbet, meget fleksible mht. planlegging. Hadde full fokus på å få gjennomført jobben til avtalt tidspunkt. Anbefales!

Aug. 2018
D

Daniel Friedemann om MIDGARD MUR AS

Tolvsrød
Støpe plate for garasje 8, 00 m x 6, 20 m. postnummer 3153

Veldig godt utført arbeid til en fornuftig pris. Hyggelige mennesker som er dyktige i faget. Anbefales.

Juni 2018
A

Anders om GULVBETONG AS

Tolvsrød
Bygge grunnmur til hagegjerde - lengde ca 24 m.

Godt arbeid, ryddig kommunikasjon og leveranse iht avtale. Vi er veldig godt fornøyd og benytter gjerne Roman igjen.

Juni 2017
K

Kjetil om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Tønsberg
Lage plate å mur til garasje

Meget Rask svar fra dette firmaet, kom på befaring å mottok tilbud like etter. Dette firmaet var det billigste av 3 tilbud jeg mottok. Jobben ble gjennomført til avtalt pris å tid. Gikk veldig fort. Kan anbefale dette firmaet

Juni 2016
J

Jan ragnar om TK BETONG OG GRUNN AS

Revetal
Støp og flislegging i hall

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vi er veldig fornøyde med resultatet og den ryddige oppfølgningen.

Feb. 2016
A

Annicken Bjarøy om JBC BYGG TØNSBERG AS

Tolvsrød
grave rundt huset for å lage drenering

fikk en god pris om jobben kom til tiden jobbet veldig effektivt og dialogen var veldig god mellom meg og mathias kommer tilbake til våren for å jevne det ut etter at det har satt seg og det er veldig positivt inkludert i prisen koblet til kommunalt og drenerte godt rundt huset med isolasjon rundt hele godt med pukk og jobben ble tilfredstillende utført ingen som helst problemer med å anbefale m ommedal takker for godt utført jobb jarle b

Aug. 2015
j

jarle om MASKINENTREPRENØR MATHIAS OMMEDAL

Tønsberg
Legge belegningsstein i inngangsparti

Jobben ble utført på en super måte. Det oppstod noe ekstra arbeid og det ble priset separat og forhåndsklarert underveis. God kommunikasjon hele tiden. Og ikke minst et fint resultat. Takk. Anbefales.

Juli 2015
H

Harald om TEAM TELEMARK EIENDOM AS

Tønsberg
Skifte ut og sette inn nye balkongdører 2 fløys dører

Vi valgte denne hyggelige Nordleningen, og det angrer vi ikke på, kjempe service, nøye, møtte til avtalt tid, og veldig gode priser, utførte også ekstra arbeid uten å ta betalt, han holdt seg til en fast pris som var avtalt på forhånd. Veldig god faglig kunskap, og løsningsorientert. Et godt valg:)))) Vi blir å bruke dem igjen:) Hilsen Svein Bårlund

Mai 2015
S

Svein om Bo Bedre Byggservice As

Barkåker
Luftet / ventilert kledning på sokkelmur

Veldig fornøyd med jobben - ble utført nøye, grundig og etter avtale. Bra kontakt og informasjonsflyt i løpet av prosjektet.

Sep. 2014
M

Martin om SUKSESS BYGG LUSZCZKIEWICZ

Tolvsrød
* Fortsatt ledig: Kjellernegang

Vi skulle ha kjellernedgang, men resultatet ble ikke helt som ønsket. Litt lite kommunikasjon underveis i prosessen. Men kvalitetsmessig er arbeidet bra og kan nok gjøre en god jobb om alt er klarlagt på forhånd.

Mars 2014
C

Camilla om HØPA EIENDOM

Tolvsrød
Støping av gulv i kjeller

Støp av gulv Bruk av laser og pumpebil. Jeg var med selv og hadde med en mann fra firmaet. De hadde laser. Han hadde god kontroll på høyde og fikk skryt av han som kom med pumpebilen. Vi var ferdig på 1,5 time ?? Disset og Pusset med helikopter selv.

Nov. 2013
A

Arild om NORGES BYGG AS

Tolvsrød