Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Sandefjord?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Sandefjord som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Sandefjord?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Sandefjord som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Sandefjord

Grunnmur/såle til anneks 20 kvm

3213SANDEFJORD

Jeg har revet ett gammelt anneks hvor grunnmuren er ok. Ønsker imidlertid å utvide kortsidene med ca 70 cm samt at det støpes en heldekkende såle som jeg kan bygge et nytt anneks oppå. Mål på ny såle ca 5,75x4,00 meter.

Bygge garasje

3212SANDEFJORD

Grave ut, støpe såle og sette opp garasjen

Fikse grunnmur

3226SANDEFJORD

Vi trenger å fikse litt på grunnmur. Det er et par sprekker (settningsskade) og en del hvor terrenget er flyttet lenger ned så Platon plasten er litt høyt oppe. Det er også litt "sår" etter at forrige eier satt inn et kjellervindu. Det er snakk om grunnmur på en og en halv vegg.

Fundament og oppsett av drivhus

3243KODAL

Vi har kjøpet et drivhus på ca 12 kvm fra Willab Garden. Jeg ønsker hjelp til å lage et fundament for drivhuset og ev. til å sette det opp. Fundamentet ser jeg for meg er en murplatning ev, med steinplanter

Carport og vaskerom

3160STOKKE

Støpe såler og sette opp en carport. Og kle et vaskerom med nytt av strøm og vann/avløp

Støpe plate enebolig + oppføring av sokkeletasje i isomur

3159MELSOMVIK

Ønsker pris på støping av plate til enebolig og oppføring av sokkeletasje i isomur. Sender over tegninger ved interesse.

Siste evalueringer
Mur på enebolig, reparasjon og puss

Proft og effektiv Veldig flink mure fra Hellas. Kom til avtalt tid og utførte en bra jobb på en vanskelig mur. Vil anbefale på det sterkeste. Jeg kommer til å bruke han neste gang jeg trenger en mure.

Sep. 2018
N

Niels om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Andebu
Grunnarbeid samt støping av såle til garasje

Kjetil gjorde en flott jobb, innen avtalt tid. Effektiv og godt gjennomført arbeid. Kommer til å benytte ham i fremtiden når behovet melder seg!

Sep. 2018
R

Robert om DRIFT OG ANLEGG AS

Sandefjord
Støpe frostsikker platting ca 17 m2

Flinke folk som stod på og fikk jobben gjort i henhold til avtale. Godt utført oppdrag.

Juni 2018
A

Andreas om SKIEN STEIN OG BYGG AS

Sandefjord
Graving og grunnarbeid for såle/støp

Profesjonelle og nøyaktige! De kom hurtig på befaring og kunne gi pristilbud ganske fort. Selve jobben ble utført helt perfekt og raskt. Disse kan jeg anbefale på det sterkeste! Vil benytte meg av Østli Maskin ved en senere anledning også! :-)

Feb. 2016
K

Ken om ØSTLI MASKIN AS

Sandefjord
Støping og avretting av garasjegulv

Raske og hyggelige tilbakemeldinger under tilbudprosessen. Konkurransedyktig på pris, og levering til avtalt tid med flinke fagfolk. Hadde en liten reklamasjon etter jobben som ble ordnet raskt og effektivt.

Feb. 2016
P

Per Ivar om EKLI BETONG OG ENTREPRENØR

Sandefjord
Vinterhage

Detta projekt är indelat i 2 faser. Fas 1 var nytt kök vilket är avslutat. Fas 2 är vinterhage vilket påbörjas till våren. Vi är nöjda med snekker som var både rask och lösningsorientert. / Martin

Aug. 2015
M

Martin om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Sandefjord
Betongbrygge med fast tredekke

Vi er svært fornøyd med det utførte arbeidet. Hele prosessen fra kontrakt til ferdig arbeid har vært veldig bra i forhold til oppfølging av prosessen. God kommunikasjon og dialog gjorde at arbeidet gikk etter planen. Gode innspill og ideer sammen med oss på hvordan jobben best kunne gjennomføres gjorde at resultatet ble svært bra. Arbeidet og avtalt pris ble som avtalt i. Kontrakt. Tilleggsarbeider ble alltid avtalt på forhånd. Vi anbefaler dem

Juli 2015
J

John Jarl om EKLI BETONG OG ENTREPRENØR

Sandefjord
Utbedring av råteskader i gulv og bjelkelag over krypkjeller + tilbygg

Bra sluttresultat. Men ble en del plunder og misforståelser underveis på grunn av mangelfull kommunikasjon. De har tydelig ikke mye erfaring med akkurat denne typen arbeid, men Temur og gutta hans sto på og jobbet hardt for å skape et godt resultat innenfor tidsfristen.

Juni 2015
K

Kristian om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Støpe 14m^2 gulv over varmekabler

En liten jobb utført med stil! Rask tilbakemelding på tilbud, fornuftig pris, kommer til avtalt tid, og gjør jobben effektivt. Anbefales! Jeg har allerede avtalt flere jobber med dette firmaet.

Mars 2015
T

Thor Krane om PROFESJONELL SERVICE AS

Drammen
Etablering av støttemur i solid armert betong

Arbeidet ble utført profesjonelt og raskt. Vi har siden utvidet prosjektet og det er støpt 20 meter trapp med vange og 20 meter veibane - alt i topp kvalitet, raskt og effektivt. I tillegg er gutta fine folk. Jeg gir Ronny Ekli og hans makker beste skussmål og er gladelig referanse for fremtidige kunder.

Mars 2015
B

Ben om EKLI BETONG OG ENTREPRENØR

Sandefjord
Graving og støping av platting til garasje, Raveien 123, Sandefjord.

Vi er veldig fornøyd med Skalleberg Graveservice. Det har vært en ryddig prosess både før, under og etter prosjektet. Han møtte opp som avtalt og gjorde jobben raskt og effektivt -med høy kvalitet og god service. Har tydelig god erfaring i faget Han fikk en ekstrajobb med å fjerne parafintank, som ble gjort for ett hyggelig påslag. Skalleberg har gode samarbeidspartnere, noe som er tydelig i jobben som er utført. Skalleberg kan absolutt anbefales

Nov. 2014
k

kenn h om SKALLEBERG GRAVESERVICE AS

Sandefjord
Muring av hagemur med graving for fundament

Jobben ble utført på en faglig sett tilfredsstillende måte. Vestfold Bygg kan støping og muring. Oppdraget ble utført iht til avtalt pris. Vestfold Bygg viste stor fleksibilitet ifm tilleggsjobber som ble utført. Firmaet kan absolutt anbefales.

Aug. 2014
J

Jan Richard om VILEON BYGG AS

Sandefjord