Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Frogn?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Frogn som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Frogn?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Frogn som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Frogn

Pristilbud grunnarbeid og støpt såle pluss el og VA ledning

1440DRØBAK

Pristilbud grunnarbeid og støpt såle pluss el og VA ledning. Ølløkmyra, Norefjell. Familiehytta Mjuken (bya 76,5) ligger i rammetilatelsen vedlagt, men vi vurderer også andre hytter (bya 76-77). Tilbud skal være alt inkludert, Ihht Faun/Familiehytta/Nordlyshytta sine krav. Den sørligste tomta. Det er etablert VA anlegg inn til tomta på tidligere eiers regning som vi kan koble oss på, fra Ølløkmyra 1B. Anleggsbidrag VA og gebyr for stikkvei er betalt av tidligere eier for hele gnr. . Dvs, VA ledning og stikkvei fra 1B. Det skal også ligge detaljer inne på Krødsherad kommune sin karttjeneste.

Legge flytende betongsåle til drivhus

1446DRØBAK

Oppdraget består av å legge en flytende betongsåle med dimensjonen 3.30 m x 3.30m med 10 cm tykkelse. Sålen skal ha tvergående drenering i rist og må med det armeres og lages en dypere såle midt på. I et hjørne er det behov for trekkrør for strøm/vann. Jobben antatt utført i slutten av juni 2024.

Støpe såle garsje

1443DRØBAK

Avrette, støpe 14 cm såle armert betong pluss xps og grunnmur 25 cm for garasje 440 b x 660 lengde

Rette gamle tregulv med avrettings masse og legge nye gulv betong

1443DRØBAK

Gulv oppgraderingen med å fornye og styrke gamle tregulv ved å bruke avrettings masse og legge et solid fundament med nye betonggulv. se tegning.

Garasje i mur

1443DRØBAK

Vi ønsker å bygge en enkelgarasje i samme stil som huset vårt, et gammelt funkishus fra 1950, med valmet tak. Vi setter bort hele jobben - grunnarbeid, støping av garasje, innsetting av vinduer og garasjeport, tak og maling av fasade (hvit). Vi tenker ca 40kvm, slik at det er plass til en bil og litt bodplass. Vi ønsker en lignende garasje som dette, men i mur: https://www.garasjer.no/finn-din-garasje/garasjemodeller/

Klargjøre tomt for drivhus

1455NORDRE FROGN

Vi skal ha et helårsdrivhus på en skrånende tomt. I dag står det en gammel hyttegrunnmur i leca og stein der, som må rives. (Se bider.) En ny grunnmur må så lages, enten på påler eller på annen egnet måte, slik at vi kan bygge drivhuset der. Størrelse er ca. 30 kvm. Noen kvadratmeter foran grunnmuren skal planeres til platting. Vi har gamle vinduer og nye trematerialer fra et renoveringsprosjekt som vi ønsker å bruke til dette, og vi ønsker derfor å gjøre det meste selv etter at grunnmuren er på plass. Avhengig av pristilbud, vil det også være aktuelt å hyre noen til å mure to vegger i drivhuset. Befaring er nødvendig, det er ikke flatt.

Siste evalueringer
Oppussing av stue/kjøkken og flytting av dør i murvegg m.m.

jonas møtte til avtalt tid og gav oss en fornuftig pris på jobben. De kom som avtalt og fulgte de arbeidstidene vi satt. Jobben ble egentlig bra utført og hovedinntrykket ble bra. Uheldigvis oppsto det noe uforutsigbart, men dette ble rettet opp av Jonas.

Juni 2015
U

UNKNOWN om GLEDE HJEMME JONAS GECAS

DRØBAK
Platting og pergola i Drøbak

Aidas kom ut på befaring av jobben og var veldig profesjonell og hyggelig! Vi fikk pris som sto i henhold til arbeidet som skulle gjøres! Arbeidene ble raskt påbegynt og det gikk stort sett radig med unntak av litt sykefravær hos utførende part! Dette ble raskt tatt hånd om av Aidas som alltid er tilgjengelig og presis. Med unntak av litt tidsoverskridelse, ble resultatet veldig flott. Pris som ble tilbudt ble holdt. Super ledelse

Nov. 2013
C

Christian-Storm om AIDAS GRIGAS/GRIGAS MALER FIRMA

Drøbak
Mure plattinger og gangveier med rullestolramper

En perfekt utført jobb! Det ble rettet, isolert, plastet og armert ramper og plattinger, støpt dekke på ca 125 m2, raskt og ryddig, utført bedre enn forventet og til minsteprisen som var inngitt. Firmaet opptrådte proffesjonelt og meget behagelig, alle spørsmål ble besvart og tatt hånd om uten at vi måtte gjøre noe ekstra før de kom. Inspisert av NAV- Akershus og kommunen her etter ferdigstillelse uten andre bemerkninger enn svært positive.

Okt. 2013
T

Terje Nordahl v/ Granheiveien om BYGGINOVASJON AS

Drøbak
Støping og oppretting kantstein

Raskt og godt utført. Leverte mer enn forventet

Okt. 2013
Ø

Øivind om VG MONTASJE AS

DRØBAK
Sette opp gjerde og Levegg

Flinke folk som arbete hårt för att bli färdiga. Bra pris, inget att utsätta på. Kan rekomenderas.

Juni 2013
O

Ola om JAMA BYGG - OPPUSSING OG RENOVERING

Drøbak
Utbedring av gangvei i Vestbyveien 34B Drøbak

Vår beskrivelse av arbeidet var mangelfull, men ble tolket perfekt av Popescu som gjennomførte jobben med en bedre kvalitet enn det vi hadde våget å håpe på. Til gjengjeld var kostnadene langt under det vi hadde fryktet. Og vel å merke - ingen klager på håpløs adkomst og dårlig riggplass. En trygg anbefaling!

Aug. 2012
J

John Gunnar Næss (styreleder Sameiet Bergheim Terrasse) om PROFF HÅNDVERKER POPESCU

Trondheim
Rive LECABLOKK MUR og kjøre bort

Meget godt fornøyd med jobb. Kom for å se på jobben og vurdere arbeidsmengden. Startet arbeidet med en gang og fullførte samme dagen KAN ABSOLUTT ANBEFALES ! Vil velge den samme hvis mer arbeide skal gfjøres.

April 2012
K

Knut Willy om AH BYGGSERVICE AS

DRØBAK
Drenering (graving, pukking og muring)

Hurtig respons, og oppfølging. Seriøs oppfølging og meget hurtig leveranse da de ble valgt til jobben. Har fått gravet opp, lagt pukk og støpt platting for å lede vann vekk fra mur. Kan trygt anbefale Husviken videre, jeg er i hvertfall meget godt fornøyd med leveransen. Espen Tollefsen Drøbak

Okt. 2011
E

Espen om HUSVIKEN BÅT & BIL

Drøbak