Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Moss?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Moss som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Moss?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Moss som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Moss

Bygge dobbelgarasje

1526MOSS

Hei, Ønsker pris på å bygge en dobbelgarasje med loft. Maks 50kvm. Gi gjerne pris for grunnarbeid og støpe såle i tillegg. (Flat tomt, gressplen, leire under)

Bygge inn bod ved inngangsparti og terrasse

1580RYGGE

Vi skal bygge inn inngangsparti som i dag er åpent med tak. Det skal gjøres om til en innvendig bod/ kontor med vindu samt innvendig skyvedør inn mot stue. Ca 2,40 x 1,35. Dagens inngangsdør skal flyttes. Det må støpes fundament/ gulv. Det er i dag en støpt trapp der Det skal også legges ny terrasse. Dagens skal senkes for å kunne bygge en større platting

Graving + betong/grunnarbeid

1534MOSS

Hei Vi trenger en samarbeidspartner på graver og betong/fundament arbeid.

Støping av såle for drivhus + eventuell montering

1513MOSS

Vi er i ferd med å bestille et drivhus på ca 17-20 m2, der vi har blitt anbefalt enten en slags grunnmur eller en helstøpt såle, eventuelt med isolasjon i underkant. Opplegg for både vann- og strømforsyning er noe vi ønsker å diskutere med den håndverkeren vi velger for et slikt oppdrag.

Grunnarbeider - Drenering, betongarbeider og utomhus

1523MOSS

Hei. Skal drenere rundt huset og bygge tilbygg i plaststøpt betong. I tillegg vil det også være utomhusarbeider. Jobben skal utføres rundt mai-september i år. Ta kontakt for befaring. Leverandør skal helst være sentral godkjent. Forutsettes at leverandøren har forsikringspapirer i orden. Svarer på kun seriøse leverandører.

Støpe under kjøkken/stue/spisestue

1580RYGGE

Vi bor i et eldre hus der det er støpt under halve huset. Gulvet på kjøkkenet (i delen uten støp) er skjevt og knirker, så det er på tide å forsterke. Da er det jo greit å ta stue/spisestue samtidig, tenker vi. Vi ønsker derfor tilbud på å rive opp gulvet (totalt ca 45 kvm) og støpe en ny såle under. Samtidig kunne vi gjerne tenke oss et tilbud på å utbedre grunnmuren utvendig, som har litt sprekker og hull her og der. Antar at dette ikke er så lett å estimere uten å se huset fysisk, så kom gjerne på befaring.

Siste evalueringer
Støping av 2 garasjegulv.

Kom til avtalt tid, prisen var bra og kvaliteten på arbeidet var over forventet. I tillegg fikk jeg masse hjelo underveis

Okt. 2018
J

Joakim om GULVBETONG AS

Moss
Støping av plate på mark for garasje

Gulvbetong har dyktige folk som gjorde utmerket arbeid. Sålen ble støpt i sterk sol sommeren 2018 (i den varmeste perioden), med bra resultat. Noen få overflate sprekker, men det må man regne med pga spenninger i betongen når den herder. De endringer eller utbedringer vi påpekte i etterkant ble rettet opp. Vil gjerne anbefale Gulvbetong til andre.

Okt. 2018
K

Kjetil om GULVBETONG AS

Moss
Graving og støping

Ryddig og greit. Meget fornøyd!

Juli 2018
Ø

Øistein om RYGGE EIENDOMSERVICE AS

Moss
Sprenge/pigge bort fjellknaus og utvide gårdsplass

Konkurransedyktig pris og godt utført arbeid. Kraftig forsinket oppstartstidspunkt i forhold tid opprinnelig antydet, men han kom i havn innen fastsatt sluttfrist. Alt i alt fornøyd med jobben, og vil trygt anbefale Dennis for tilsvarende oppdrag.

Mai 2018
O

Odd Inge om FALLANG FJELLSPRENGNING AS

Langhus
Naturstein bekle lekamur

Stein og Fasade Thodhori Moco leverte et nydelig arbeid! Oppdraget var å kle en Leca-mur med naturstein fra tomta, og å lage en utvendig natursteins-trapp med skifer på toppen. De er "naturstein-kunstnere", som legger sjela si i jobben, og setter sin ære i å gjøre en god jobb. De er profesjonelle på alle måter. Litt språkutfordringer, men ikke noe problem. Vi kan anbefale Stein og Fasade Thodhori Moco på det sterkeste.

Juli 2017
S

Stig om STEIN OG FASADE THODHORI MOCO

Moss
Sette opp vegger garasje

Kjappe og tålmodige. Murte opp lecavegger på garasjen, kanskje ikke verdens beste jobb, men det ble godt nok for oss. Ble litt stykkevis og delt, for jeg hadde noe som jeg skulle gjøre selv før de slapp til mellom slagene. Kledde veggene med panel, satt inn dør og vinduer. Møtte til tiden og var hyggelige og hjelpsomme. Skrev kontrakt før arbeid ble satt i gang.

Juni 2017
J

Jan Håkon om ØSTFOLD BYGG AS

Rygge
Støpe såle til garasje

Vi fikk støpt såle til garasje og større platting til inngangsparti + flislegging. B&T kom til avtalt tid og gjorde jobben svært bra. Kan absolutt anbefale bedriften. Vil bruke dem igjen til tilsvarende arbeid.

April 2016
L

Linn om B&T MUR OG FLIS AS

Larkollen
Ønsker å bygge ut

SANDBERG og Co tok seg av hele prosessen med tilbygg; fra byggsøknad til ferdig bygg med nytt bad og kjøkken, samt oppussing av original del av huset. De var ryddige igjennom hele prosessen, løsningsorienterte og fleksible. Anbefales på det varmeste!

Des. 2015
K

Kaja om SANDBERG & CO AS

Moss
HASTER Rydding av rast støttemur, planlegging og konstruksjon av ny støttemur

Total Byggprosjekt AS tok raskt kontakt og kom på befaring samme ettermiddag/kveld. De kom som avtalt og fikk ryddet vekk utraste kantstener og fjernet resterende stener samt fjernet overflødig masse for å hindre videre ras. Godt fornøyd med respons og resultat. Neste steg (nytt oppdrag) blir å bygge opp en ny støttemur på forsvarlig vis. Avventer tilbud fra selskapet samt diverse avklaringer med naboer og forsikringsselskap før videre arbeid.

Mars 2015
B

Bengt K. om TOTAL BYGGPROSJEKT AS

Moss
Bygge garasje med taktertasse.

VEGA var grundige og interesserte i å gjøre en så god jobb som mulig fra befaring til ferdigstillelse. Thomas kom med gode ideer og praktiske løsninger underveis som hevet resultatet. Årsaken til forsinkelsen var søknadsprosessen med kommunen. Anbefales.

Jan. 2015
S

Stian om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Moss
Pusse grunnmur

Veldig fornøyd! Rask, flink og effektiv.

Nov. 2014
E

Ellen Marie om Glomma Drift AS

Rygge
Restaurere eller rive og sette opp ny garasje/ veranda på ca 15,5 m2.

Christopher Eiken Fjeld fra Moss kan trygt anbefales å bruke til forskjellige oppdrag. Han har gjør det kunden ønsker og Christoffer selv sitter inne med god erfaring, og kan gi deg gode råd og tips. Han er Pålitelig, dyktig, flink, rask, nøye med oppdraget og kommer til avtalt tid.

Aug. 2014
U

UNKNOWN om CHRISTOFFER ALEX FJELD-EIKEN

Moss