Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Nord-Fron?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Nord-Fron som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Nord-Fron?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Nord-Fron som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Nord-Fron

Gravearbeid og bygge ny grunnmur

2642KVAM

1. Vannledning Det skal graves ned ny frostsikker vannledning fra brønn (75m vest for hytta) til hyttevegg. Den øverste ringen på brønner er sklidd ut, og må flyttes i riktig posisjon. 2. Avledingsgrøft Det skal graves en avledingsgrøft, ovenfor hytta for å styre vannet vekk. Det er en liten delvis ødelagt grøft/ bekk som går der i dag. Tanken er å grave denne dypere. Ønsker og at bekken utvides til en liten dam 1x2m mellom utedo og hytta. 3. Grunnmur Erstatte grunnmur på hyttas eldste del. Det er påbygd en bod på baksiden som trolig må fjernes eller heises vekk for å komme til denne delen av muren. Det skal dreneres og legges rør for taknedløp og isoleres rundt hele hytta. Ønsker at det støpes en platting foran utgangsdør ca. 1x1m med et søylepunkt i ytterste hjørne. Trolig trengs det også å graves ned en kum for drensrør og utslagsvann fra hytta. 4. Grunnmur under anneks Det skal støpes såle og grunnmur til anneks på ca 2x3m. Ønsker også at annekset flyttes nærmere hytta og snus 180 grader. Kan denne heises med gravemaskin? 5. Strømledning Strømledning til anneks (7m) og utdeo (15m) skal graves ned i bakken. 6. Planering Det er en del masse bak hytta som jeg ønsker at flyttes slik at terrenget blir like høyt rundt hele hytta. Tenker da en ca. 3m bred plan stripe på baksiden. 7. Veg Vegen opp til hytta skal utbedres ved å fylle på med grus. Mulig litt utbedring av grøft. 8. Parkeringsplass Parkeringsplassen skal planeres bedre. Ønsker at fjell ved parkering graves fram (ca 20 kvm), og at masse brukes til å planere/ utvide parkeringsplass.

Bygge veranda og inngangstrapp + litt på grunnmur

2642KVAM

Jobben er å bygge inngangs trapp og en liten veranda. I tillegg trenger jeg noen som kan ferdigstille grunnmur. Den er isolert og tatt på knastpapp. Men mangler plater utenpå der og lyskasse. Vi har holdt på i 2 år med oppussing og har ikke mer energi igjen. Vær så snill å hjelp oss.

Grunnmur inkludert utgraving

2642KVAM

Eksisterende bolig skal utvides med 4 meter i lengderetningen, bredde 5,15 meter. Det ønskes tilbud på utgraving for grunnmur/fundament, ca 30 kubikk, bortkjøring av masser og tilbakefylling. Oppsett av mur, tilsvarende eksisterende løsning, se vedlagte skisse. Eksisterende mur er forskalingsblokk i str 50x20x20 i 1 meter høyde. Endevegg (sør) har kun en steinhøyde nederst for å holde terrenget. Tilsvarende løsning ønskes på ny mur, da det skal etableres veranda på utsiden, etterhvert. Det ligger strømkabel utenfor tiltaket, som grunneier har oversikt over hvor ligger. Denne kommer ikke i konflikt. Ellers ingen kabler eller VA i området. Byggesøknad foreligger, som selvbygger. Arbeidene ønskes utført ca uke 25/26 Ber om pris på komplett jobb, samt pris for kun grunnarbeider og kun oppsett av mur, dersom det blir aktuelt og splitte dette. Ber om at det oppgis dersom det ikke ønskes å utføre kun deler av jobben, samt mulig oppstart.

Renovering av gammel seter

2640VINSTRA

En vegg har sklidd av gråsteinsmur/grunnmuren, så det er sprekk mellom vegg og gulv. Dette må rettes opp igjen. Ønsker også å støpe nye gulv i deler av hytta. Ca 40 kvm. Nytt tregulv på etter støp. Bytte av tak på hytte ønskes også fra shingel til tretak, samt forlenge dette noe i ene enden.

Jekking av hytte.

2640VINSTRA

Hytte bygd på 60 tallet, har sunket litt i fremkant på grunnmur som forøvrig er stablestein i skifer. Hytta har grunnflate på 42 kvm, så jobben er ikke så stor og omfattende. Trenger egentlig hjelp av kunnskapsrik håndverker som vet hva de driver med og har verktøy.

Grunnmur hytte

2643SKÅBU

Ønsker pris på ferdig grunnmur hytte i.h.t. Tek 10 krav. Grunnflate 81 kvm. Tomt er ferdig opparbeidet.