Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Risør?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Risør som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Risør?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Risør som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. på Risør

Etterisolering av yttervegg, bytting av vinduer, slemming av mur, støp av garasjegulv

4956RISØR

Jeg trenger anbud på å lekte ut og etterisolere en vegg på 2.5 x 18m, bytte ut 2 fastkarmvinduer på 160 x 200cm og å bytte ut et vindu på et soverom fra 100x110cm til et vindu på 110x120, altså likt som på de 2 andre vinduene på denne veggen. Samtidig som dette gjøres tenkte jeg å få slemmet grunnmuren på samme vegg. Her er det blitt lagt isolasjon utenpå muren og denne må slemmes. I enden av veggen går grunnmuren fra å være grunnmur med kjeller, til å bli en type ringmur rundt garasjen som er integrert i huset. Etter diverse sprengninger i området har denne ringmuren sunket litt og tak gesimsen har sunket litt. Her må enten ringmuren løftes eller bunnstokken niveleres opp så gesimsen blir rett igjen. Samtidig med dette vil jeg gjerne ha støpt garasjegulv. Gjerne med "helikopter" så støpen blir hard og fin og støvfri. Garasjen har pr. idag sandgulv og er på 2.5 x 7.5 m Det må tas høyde for fuktskader under fastkarmvinduene i stuen. Dette kan være en forsikringssak om det er fuktskader under vinduer

Støyping av såle til hytte - Risør - Søndeled

4990SØNDELED

Vi ber om tilbud på støp av såle til hytte i Risør grn. 26, brn. 101 (Sss-veien 1639, 4990 Søndeled) klikk på lenke under for lokasjon. https://goo.gl/maps/wDtynDCr5XrMonLB9 Arbeidet starter opp rundt 1. februar +/- 1 uke. Sålen støpes på ferdig planert grunn. Det skal støpes en såle for anneks (68 kvm) og en såle for stue kjøkken (62 kvm). Stuen har en liten bod på 5,4 x 1,25 meter som ligger 0,6 meter lavere enn hovedsålen på stuen. Se vedlagte tegninger. Tilbyder må ha alle formelle godkjenninger på plass. Tilbudet skal være komplett med alle utgifter og i henhold til gjeldende standarder (TEK 17). Det er en sommer og vinterhytte. Vi ber om tilbud innen lørdag 21. januar.

Støpe betonggulv i låve

4950RISØR

Ca 3m x 10m og 10cm tykk såle.

* Fortsatt ledig: Tette mur/grunnmur et par steder.

4950RISØR

Hei. Vi ønsker å få reparert nokre steder i grunnmuren på huset slik at rottene ikke kommer seg inn.

* Fortsatt ledig: Støping av plate på mark for fritidsbolig

4990SØNDELED

Jeg ønsker pristilbud på støping av gulv på grunn inkl nødvendig fundamentering og isolering for fritidsbolig. Pristilbudet må bestå av alt nødvendig materiell og arbeid for at gulvet skal tilfredsstille krav i byggteknisk forskrift 2017. Vedlagt ligger plantegninger av bygget og adressen er Jegertunet, 4990 Søndeled. Ta kontakt om det er ytterligere informasjon som trengs for å kunne gi pris på dette oppdraget.

Støpe/snekre fundament til brygge på ca. 2x2 meter.

4950RISØR

Ønsker å få støpt/snekret et fundament til en brygge på svaberg. Denne skal være tilknyttet en eksisterende trebrygge. Videre er det ønskelig å koble en landgang fra fundamentet og ut til en flytebrygge. Stedet står værhardt til på høst og vinterstid og det er viktig at bryggen tåler vær og is. Forslag til evt. andre løsninger som er varig og trygt er like ønskelig Stedet har ikke innlagt vann eller strøm, og man er avhengig av båt for adkomst.