Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Ski?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Ski som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle i Ski?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere i Ski som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. i Ski

Oppkjørsel og garasje såle

1406SKI

Vi skal ny oppkjørsel og en betongsåle til ny garasje. Oppkjørsel ønskes asfaltert. Ca halvparten av oppkjørsel som skal asfalteres er nylig gravd opp, lagt duk og fylt med grus, mens resten er i dag gressplen. grovt estimert er det 15*7 meter som skal asfalteres hvor alt arbeid må gjøres. 20*7 hvor mye av grunnarbeidet burde være gjort. Garasjen skal være 8*6 meter. Vi er tilgjenglig for befaringer Oppdatering: Det skal også dreneres og etterisolere langs huset nordsiden av huset. Dette er ca 15 meter langt og er det samme området som skal asfalteres.

Støpe isolert såle i stall 44m2 med mer

1425SKI

Støpe nytt gulv i areal på 44m2 med fuktsikring mot grund og endevegger. Skal isoleres 10 cm (XPS eller lignende) Jeg kan skaffe materialer. Det ligger nå tregulv på allerede støpt såle. Dette fjernes så underlag blir støp. Nytt gulv blir ca 20 cm høyere en eksisterende gulv. Det er også behov for sikring mot fukt inntrengning mot vegger / dører da det kan stå overvann mot endene i ekstreme tilfeller. Opsjon: Det er også behov for å støpe avlednig for overvann på en kortside med

Støp og gulv av garasjegulv

1424SKI

Jeg ønsker tilbud på grunnarbeid og støp av garasjegulv. Jeg planlegger å oppføre en dobbeltgarasje. Tomten som det skal bygges på et i hovedsak flatt, største målte høydeavstand er under 50 cm på diagonalen. Plassen er primært gruset i dag, men omtrent en meter strekker seg ut på plenen. Garasjegulvet som skal støpes vil ha ytre mål på 600x660 cm og skal brukes til oppføring av en Igland garasje av typen Hushovd. Detaljerte byggetegninger finnes. For å unngå vanninntrengning ønsker jeg at garasjegulvet skal heves ca. 10 cm over eksisterende terreng. Jeg ønsker også at det skal bli lagt inn et trekkrør for strøm i støpen. Nedenfor har jeg limt inn spesifikasjoner for støpen gitt av Igland, det finnes også byggetegninger: Materialvalg: • Vi anbefaler at ringmuren utføres i betong. Ved bruk av Leca anbefales Leca U-blokk. Ved bruk av andre mate-rialer/blokker/prefabrikkerte ringmurselementer (som Vartdal Plast/Jackon/Sundolit) skal Igland Garasjen kontaktes i forkant. NB! Elementer med isolasjon på utsiden kan ikke benyttes - Vi forutsetter at ringmuren er utført i 150 mm tykkelse og er tilstrekkelig forankret til gulv. • Støping av gulv: Standarden er basert på at gulv støpes i vater uten fall •Hvis fall: - Kontakt oss før ordre legges til produksjon - Beskriv dørhøyde - Beskriv totalt fall - Beskriv lokalt fall (ved døråpningen) Toleranser: Geometriske toleranse er i henhold til norsk standard NS-EN 13670 med følgende spesifiseringer: • Lengde og bredde: ± 20 mm ift tegning. Maksavvik gjelder totalt for hele lengden/bredden •Høyder: Topp av ringmur • ± 15 mm totaltoleranse o Lokal planhet (svanker og bulinger) ± 5 mm innenfor hver 2. meter. • Planhet på gulv ved portåpning og dør o Den skal være i «Vater» med maks differanse på 10 mm o Lokal planhet (svanker og bulinger) ± 5 mm innenfor hver 2. meter. • Diagonal: Differanse mellom diagonalene = ± 20 mm (A-C)-(B-D) = ± 20 mm. Måles fra utsiden av ringmur som vist på tegning 1 Utsparing til dør og port: Tåleranse ± 15 mm (se figur¬tegning 2.3) Front ved port: • Se detalj på murtegningen (figurtegning 2.1) • Maksimum 100 mm • Minimum 95 mm Mur til skillevegg • Mur til skillevegg skal være lik eller lavere enn ringmur, men max 15 mm lavere - VVS og El: • EL-anlegg og evt VVS anbefales plassert på innsiden av ringmur.

Grunnmur/Såle med radon++

1423SKI

Hei. Ønsker å komme i kontakt med murere som kan bygge Grunnmur / såle mht tek 17. ca 170kvm. Arbeidet må utføres i Juli i år.

Ringmur til liten garasje i Ski

1400SKI

Vi skal sette opp ringmur til en relativt liten garasje. (Til en bil) Sålen er allerede støpt. Vi ønsker ringmur støpt i betong/U-blokk. Garasjen skal være 5,4m x 3,2m. Det går bort hhv 2,62m til port og 1m til dør.

Reparering av mur

1423SKI

Ser ut som en skade på utvendig grunnmur. Gammelt hus fra 1911. Usikker på hva som må gjøres.

Siste evalueringer
Sette opp støttemur

Rask, ryddig og profesjonell. Alt foregikk som avtalt! Anbefales:)

Juli 2014
M

Monica om MFP INTERIØR David Nordin

Ski
st.hansveien

Har jobbet på teknisk side i bygge bransjen i 35 år .Daggebygg har utført og kordinert arbeidene til avtalt tid og kvalitet .Kan bare gi en sterk anbefaling av Daggebygg , dersom man vill slippe å gjøre noe selv , men alikevel føle trygghet og kvalitet.

Feb. 2013
F

Frank om DAGGEBYGG AS

Nesbyen
Utskjæring vinduer i betongvegg

En meget tilfredsstillende utført jobb i kjeller, til avtalt god pris og tid! Meget kompetente håndverkere som var hyggelige å ha rundt seg. Kan trygt anbefale bedriften til andre!

Aug. 2012
L

Lars Martin om VAKTMESTERSERVICE KIRKENÆR

Ski