Grunnmur/Såle - Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnmur/Såle i Tromsø

Alba drift as

Vi er en liten tømrer bedrift med 3 ansatte. Vi har lang er faring i faget og har vært med på både mindre og større prosjekt. Vi ønsker nå og komme bedre ut i privatmarkedet og spesielt hos borettslag i Tromsø å har derfor valgt å kjøpe tjenesten Mitt anbud. Når vi har mye å gjøre er vi desverre lite aktive her inne. Ikke nøl med å kontakte oss pr tlf om noe haster eller du ikke får svar fra oss. Vi registrerer alt av arbeid i boligmappa.no slik at kunden har tilgang på dokumentasjon.

Se mer

Mørtel på grunnmur. Legge terassebord 40kvm

"God kvalitet på arbeidet. Fleksibel når nye ting oppsto. God pris."
E
Eirin
Kvaløya, Jan. 2024
Alba drift as

9000 Bygg AS

4.9 (9)

9000 Bygg er et lite firma som ønsker å satse lokalt på renovering og mindre byggkonstruksjoner. Firmaet har 4 ansatte hvor en er lærling. Velger du 9000 Bygg lover vi å yte service fra første stund og gjøre alt vi kan for at du skal få det som du ønsker i prosjektet om det er lite eller stort.

Se mer

Etablere stubbeloft/ventil i krypkjeller

"9000 Bygg tok raskt kontakt og kunne starte opp etter kort tid. Kommunikasjon rundt pris, oppstart og utførelse var veldig bra. Vi fikk oppdateringer underveis i prosessen. Veldig fornøyd!"
S
Stine
Tromsø, Nov. 2023
9000 Bygg AS

TROMS ELEMENTBYGG AS

Troms Elementbygg AS ble etablert i 2011. Selskapet har 5-6 ansatte tømrere og 1 daglig leder. Egenproduksjon av veggelement ble avviklet i 2017. Nå anskaffes veggelement etter behov fra eksterne underleverandører. Ferdige vegger med innsatte vindu transporteres til byggeplass og heises på plass med kran. Dersom bygget er i 2 etasjer, kan vi også levere ferdige gulvelement. Dermed er man raskt i gang med å montere veggene i 2 etasje. Når veggelementene i 2 etasje er montert, heises takstolene - eller takelementene på plass og taktekkingen utføres. Vi påtar oss tegning, prosjektering og utførelse av byggearbeidene og samarbeider med erfarne grunnentreprenører, rørleggere og elektrikere. Renovering av eldre bygg har vi erfaring med, ett eksempel er Fredrik Langes Gt 12 i Tromsø sentrum, der SATS har sitt treningssenter. Vi har våtromssertifikat og utfører renovering av bad, samt montering av kjøkken og andre nærliggende arbeidsoppgaver. Kontaktadresse og tlf: e-post: bb@tromselementbygg.no - eller tlf 975 15888.

Se mer

Støping av Garasjegulv

"Veldig fornøy med jobben. Jobben ble gjort på fære timer en først anntatt. God kommunikasjon, fantastisk hjelp med å fikse hjelp til gravearbeid så jobben kunne utføres i tide. Firma anbefales til slike prosjekt som jeg hadde med grunnarbeid og stø..."Se mer
J
Jøran
Kvaløya, Aug. 2023
TROMS ELEMENTBYGG AS

MASKINENTREPRENØR STIG KRISTIANSEN AS

Vi har et særlig fokus på inneklima og bomiljø og utfører derfor en stor grad av dreneringsarbeider. I løpet av snart 40 år i bransjen har vi opparbeidet en unik kompetanse og erfaring også innenfor denne "smale" delen av vårt fagfelt. Samtidig har vi i flere tiår opparbeidet oss erfaring med arbeid på store annlegg med referanser som UIT, Forskningsparken, Byporten, veiarbeid for Tromsø Kommune og mange mange flere. Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS kan derfor tilby våre kunder rådgivning og befaring med kartlegging av omfanget av fuktproblemene samt enkle fuktmålinger. Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS er forhandler av EPS-system (Elektro Puls System) i Nordland, Troms og Finnmark. EPS er basert på et sinnerikt system av elektriske impulser som lader opp vannmolekylene i grunnmuren/betongen med positive ioner. De positive (+) vannmolekylene (vannet) ledes mot den negative elektroden til jord (-) slik at vannet presses ut av hele konstruksjonen. Dette er en permanent installasjon og de positive ionene hindrer da også vannet i å trenge inn i konstruksjonen på nytt. Se www.eps-system.no for mer info. Vi kan og tilby ett bredt spekter av tjenester og en tilpasset maskinpark. Vi har gravemaskiner fra 0,8 til 23,0 tonn, hjullastere, lastebil med krokløft, konteinere, minidumpere på belter og hjul, tinemaskiner (Heatwork), steamkjeler mm. I tillegg kan vi ved hjelp av vår søsterbedrift Vacumkjempen Nord-Norge AS også tilby tømming av sluker og renner, TV kontroll og høytrykksrengjøring av rørledninger, suging og blåsing av masser, tining av vannledninger og tømming av fettutskillere. Se gjerne innom vår hjemmeside www.skgruppen.no for ytterligere infomasjon. Ta kontakt og bli overbevist, vi er ditt naturlige valg!

Se mer

* Fortsatt ledig: Utskifting av grunnmur

"Veldig bra, alt gikk som planlagt"
S
Steven Helge
Straumsbukta, Sep. 2021
MASKINENTREPRENØR STIG KRISTIANSEN AS

MARTHINSEN MASKIN

4.8 (5)

Marthinsen Maskin er en liten bedrift som holder til i Tromsø med over 5 års erfaring. Vi tar på oss jobber som drenering, tomtegraving, planering av uteområde. Vi tilbyr også transport av masser.

Se mer

Grave/planere tomt til carport

"Rask å gi tilbud etter befaring, enkelt å avtale tid og godt gjennomført jobb til en svært bra pris!"
T
Trym Thune
Tromsø, Sep. 2021
MARTHINSEN MASKIN

EFA MASKIN AS

EFA-MASKIN ASBedriften driver i dag med all type gravearbeid. Massetransport og snørydding.

Skifte drenering rundt enebolig.

"God kommunikasjon underveis. Effektiv."
M
Morten
Tromsø, Sep. 2020

KENT OMMEDAL AS

4.8 (5)

vi har lang kompetanse på betongkonstruksjoner , og utfører graving av tomter, drenering med mye mer. Garasjer og andre bygg. vi har mange års erfaring innenfor betongkonstruksjoner og grunnarbeid , med mye mer. alt fra store og små konstruksjoner . Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta kontakt med oss. har bred kompetanse så kan hjelpe med ganske mye.

Se mer

Støttemur, plasstøpt

"Meget godt utført arbeid, raskt og til avtalt pris. Anbefales!"
D
Dmitri
Kvaløysletta, Aug. 2019
KENT OMMEDAL AS

THOR DALAN AS

4.0 (2)

* Fortsatt ledig: Grunnmuren/utgreving av tomt

"Godt utført jobb."
L
Leif-Harald
Oldervik, Jan. 2015
Siste registrerte jobber

Grunnmur garasje

9020TROMSDALEN

Vi trenger hjelp til å grave underlag og sette opp grunnmur til planlagt garasje. Det er klargjort og gravd til garasje men har funnet ut at vi trenger større plass enn først beregnet så må grave litt mer før en grunnmur også må settes opp.

Fundamentering, plate/såle, grunnmur

9020TROMSDALEN

Ønsker pris for fundamentering på fjell og støpe såle, søyler eller grunnmur for hus 70 kvadratmeter kvaløyvågen 79/45

Etablere stubbeloft/ventil i krypkjeller

9020TROMSDALEN

Rive og legging av gulv, etablere stubbeloft og ventiler i kryprom på rom ca 15kvm.

Støping av betongsåle

9010TROMSØ

Støping av betongsåle 80 m2 ifbm tilbygg og garasje ønskes utført snarest. Ta kontakt for mer info.

Forsterke grunnmur og lysgrav

9024TOMASJORD

Må forsterke grunnmuren og lage lysgrav til soveromsvinduene.

Graving/forarbeid til betongsåle

9010TROMSØ

Graving og forarbeid ifhm betongsåle til tilbygg og garasje på 80 m2 søkes. Arbeidet ønskes gjort så fort som mulig i oktober 2023.

Siste evalueringer
Støping av trapp med varmekabler, + støping av 12kvm gulv.

Gjorde en kjempejobb med støping av gulv + vegger + trapp for meg. Er veldig fornøyd med Tor sin utførelse, og kan anbefale han til andre. :-)

Okt. 2014
F

Folke Andre om TOR EVERTH ASPVIK

Hafrsfjord
Innsettelse av vindu i yttervegg(betong) i Hjalamar Johansens gt 306, leilighet 1, Strandkanten Waterfront i Tromsø

De gjorde en utmerket jobb, er fornøyd med både arbeid og pris.

Des. 2013
B

Barry om PLAN & BYGG TROMSØ AS

Tromsø
Renovering av inngangsparti og veranda

Renoverte veranda over to plan og renoverte inngangsparti. Nye fundamenter i grunn, rammeverk etc. Jobben ble utført på en meget tilfredsstillende måte, og jeg vil absolutt anbefale denne bedriften videre.

Des. 2013
T

Thomas om Garula Byggetjenester

Tromsø
Støttemur

God befaring, raskt utført på en god måte til en god pris!

Aug. 2013
M

Martin om PLAN & BYGG TROMSØ AS

Tromsø
Tekking av veranda, (papp?), ca 15 kvm, pluss veranda dekket (trykkimpregnerert), beslag og takrenner, pluss reprerasjon av murkant

Meget fornøyd, god oppfølging i hele prosessen, jobben utført på en meget god og rask måte. Skikkelig oppryddet etter seg i henhold til avtale, kan trygt anbefale dem til andre.

Mai 2013
P

Pål Stefen om OPTIMALE CONSULT AS

Tomasjord
Tilbygg til eksisterende bygg.

Vi har brukt Lato bygg og prosjektering as for å lage tilbygg til eksisterende bolig. Tilbygg er ofte krevende da det må gjøres mange tilpasninger. Arbeidet ble utført på en meget god og profesjonell måte. De hadde totalentreprise, og underleverandørene var også svært kyndige. Kontrakt og pris ble oppfyllt som avtalt. Disse folkene viser seg frem som utrolig allsidige og dyktige. Jeg anbefaler Lato bygg og prosjektering as til alle.

Mars 2013
C

Carl Morten om LATO BYGG OG PROSJEKTERING AS

Tromsø
riving av gammel hytte og ny hytte skal bygges opp på samme plass

Greie folk med å gjøre.fikk dm til å gjøre litt ekstra enn de vi hadde avtalt på forhånd.kommer til å bruke dm neste gang også når vi skal ha ordnet fundamentering på den andre hytta vi har.ny hytta er ferdig fra tå til topp.ordna ekstra arb/materiale rim

Aug. 2012
R

Roy om BYGG OG RENOVERING PIOTR SZULC

Tromsø
Planering av delvis opparbeidet tomt samt oppføring av mur i naturstein

Veldig fornøyd. Punktlig og holdt alle avtaler med god service. Anbefales.

Juni 2012
J

Jarle om EFA MASKIN AS

Tromsø
Nybygg garasje.

Veldig fornøyd med det arbeidet som ble utført. God dialog med byggherre under hele arbeidsperioden. Høflige og flinke arbeidere. Endringer underveis ble utført på en fleksibel og god måte. Ingen problem å anbefale dette firmaet til andre.

Jan. 2012
R

Ronny om Bygg & Eiendomsservice

Tromsø
Eldre bolighus - vedlikeholdsarbeid

Mai 2011
K

Kristin om WILLY KNUDSEN

Tromsø

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.