Behov for en arkitekt i Ålesund?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Ålesund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Ålesund?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Ålesund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste arkitekt-jobber i Ålesund

Tegninger og søknad om fasafeendring på 70-tallshus

6006ÅLESUND

Ønsker pris på nye tegninger og illustrasjoner i forbindelse med søknad om fasadeendring. Vi må skifte kledning på vårt 70 talls hus og ønsker å modernisere husets uttrykk med større vinduer. Den nye kledningen ønsker vi å trekke nedenfor u.etasje. Nye verandadører på nordsiden, flytting av peis (utvendig pipe istedenfor midt inni huset). Har lagt til bilde av vårt hus (rødt hus) og et inspirasjonsbilde.

Tegne anneks / hagestue

6019ÅLESUND

Hei. Ønsker pris på å tegne et anneks / utestue.

Trenger hjelp til både en idé og (plan)tegning av rommene i et rehabiliteringsprosjekt

6487HARØY

Vi har overtatt et sommerhus-prosjekt, der alle etasjer innvendig er "ribbet"/"strippet". Noe rom-inndeling finnes, og forrige eier hadde noen planer. Vi trenger hjelp til å få noen tegninger og ideer på hvordan dette skal bli. Er noe usikker på hvor detaljerte tegninger vi trenger, men tanken er at vi skal sette bort noe av arbeidet til håndverkere , og gjøre noe av jobben selv. Huset befinner seg langs kysten, ca. 1 time kjøring fra Ålesund (disponerer overnattingssted like ved prosjektet)

Etablere nye digitale tegninger av hus 1968 med forslag til ny fasade

6016ÅLESUND

Fasade endring Enebolig Øvre Klasgarden Ålesund - Utarbeide digitale tegninger 3Dmodel av orginal gamelt underlag - Utarbeide helhetlig konseptforslag boligfasade med nye vindusløsninger - Utarbeide konseptforslag ny carport mot eksisterende garasje og fasadeløft på sistnevnte

Tegning og søknad til kommunen for påbygg

6260SKODJE

Tegning av påbygg i 2 etasjer, med formål om søknad til kommunen for byggeløyve. Påbygg skal settes opp i 2 deler, kjeller i betong ved å benytte jackon 350 system. Overetasje med treverk og påbygg inn mot eksisterende entre, carport og betongflater på utsiden. Her er ønskelig med søknad om disp for å bygge nærmere enn 2m fra tomtegrense.

Ideskisse for utvikling av hytte i Osdalen, Volda kommune.

6270BRATTVÅG

Vi søker arkitekt for å modernisere vår hytte som i dag er uten innlagt vann og har biodo, samt innlagt solcellestrøm. Vi ønsker flere soverom (fra 2 til 3) samt bad og toalett med egen avløpskum. Vi kommer til å legge inn elektrisitet fra kilde nær oss. Det er tenkt boret brønn m/senkepumpe.

Siste evalueringer
Tegning av hytte

Hadde der vært mulighet for å huke av på alle punktene så hadde jeg gjort det. Marius hos Nøtterøy Konsulenttjenester utførte følgende: - Tegnet søknad tegninger - Ordnet ett trinns søkaden med alt det inkluderer - Laget arbeidstegninger Jeg må si en mer hyggelig og pålitelig kar skal du leite lenge etter, underveis i prosessen så gjorde de alt som var lovt til en god pris og til en meget høy kvalitet. Anbefaler Nøtterøy Konsulenttjenester på det sterkeste, og vil bruke dem igjen på fremtidige prosjekt.

Juli 2019
A

André om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Hellesylt
Tegne Hytte

Rask med å svare og fikk god hjelp til tegning av hytte

April 2019
S

Stein Ove om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Bjorli
* Fortsatt ledig: Påbygg av hus

Var raskt ute med befaring, og arbeidet ble utført etter avtalt tid og pris. Løsninsorientert, kundevennlig og godt utført arbeid. Anbefales!

Juni 2018
N

Nils Kristian om PLOME AS

Ålesund
Utbygging av hus, flytting av vegger ut under eksisterende balkong og terrasse.

Ble gode og presise tegninger til slutt.

Sep. 2016
E

Eirik om LINDLAND TEGNING AS

Ålesund
Tegning av enebolig, inkl anbuds- og arbeidstegninger

Byggteknisk Konsult utførte oppdraget vi ble enig om på en meget professjonell måte og arbeidet innenfor både tidsrammer og budsjett i henhold til anbudet. Vi anbefaler Byggteknisk Konsult på det varmeste.

Jan. 2013
T

Trond om AAMODT BYGGKONSULT AS

Ålesund