Behov for en arkitekt i Lørenskog?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Lørenskog konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Lørenskog?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Lørenskog konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Lørenskog

Garasjetegninger ifm byggesøknad

1463FJELLHAMAR

Ønsker hjelp til nødvendige tegninger for byggesøkndag garasje: - Fasade og snitt - Plantegning - Avstander i situasjonsplan

Utarbeide skisse for maksimal utnyttelse av boligtomt

1472FJELLHAMAR

Ønsker arkitekt dialog/tilbud på utarbeidelse av tegninger for utbygging i boligtomt. Det er per i dag en hel eldre tomannsbolig på tomten. Vårt mål er å maksimere utnyttelsen av tomten, herunder oppføring av flere selvstendige bygg i den grad det er mulig. Beskrivelse Tomtens beliggenhet: Johan Svendsens vei 30, 1472 Fjellhamar Tomtens størrelse: 831 kvm

Arkitekthjelp til et renoveringsprosjekt

1470LØRENSKOG

Hei. Vi trenger arkitekthjelp til et renoveringsprosjekt. Det er snakk om et tilbygg på ca. 80m2 og delvis påbygg. Vi ønsker å legge til en etasje. Vi trenger noen til å tegne alle endringene og sende inn byggesøknaden, samt være ansvarlig søker.

TEGNE PÅBYGG PÅ CA 15 M2+ ANSVARLIG SØKER

1461LØRENSKOG

Jeg ønsker hjelp av en arkitekt til å tegne påbygg på min lille tomannsbolig. Per i dag er min del av tomannsboligen på totalt 67 m2 fordelt over to etasjer. Den nederste delen er størst. Jeg ønsker et påbygg slik at etasjene blir like store. Jeg ønsker å endre fasaden noe slik at noen eksisterende vinduer blir fjernet eller endret størrelse på. Jeg ønsker også et lite overbygg/tak over inngangspartiet. Fotavtrykket på tomten kan ikke bli større enn den er per i dag. I følge kommunen er tomten på 166 m2, grunnflaten på huset er 42,9 m2+6,3 m2 bod. Huset er bygd på ca 26% av tomta. Det var lov den gangen huset ble oppført. Flere hus i området har bygd på påbygg. Noen har bygd med full takhøyde, andre har bygd påbygget litt lavere enn det andre taket. Jeg ønsker en arkitekt som kan komme hjem til meg på en uforpliktende befaring. Jeg ønsker ikke å bli kontaktet av arkitekter som ikke kan komme hit på befaring. Arkitekten må kunne kommunisere på norsk. Arkitekten må skrive søknad til kommunen, og stå som ansvarlig søker. Arkitekten må kunne vise til referanser av tidligere jobber. Huset er fra 1981. Det er en selveier-bolig. Tidligere var det en del av BORI, men husene kjøpte seg ut. I dag er alle husene på området med i et felles garasjelag. (Garasjerekker og fellesområder som veier og lekeplasser er en del av dette.) Badet i 2.etasje må totalrenoveres, og eventuelt flyttes noe. Et lite vaskerom eller en plass der tørkestativ kan få plass, må også tegnes inn. En arkitekt må tegne en ny romløsning for 2.etasje. Påbygget er tenkt skal være et soverom med full takhøyde. Innspill fra arkitekten er viktig med tanke på romløsningen. Arealeffektivt og praktisk er viktig på grunn av liten plass. Jeg har tegninger av huset slik det er i dag i papirform. Jeg ønsker dere tar kontakt med meg skriftlig, og oppgir telefonnummer, slik at jeg kan ringe dere. Dette pga. jobbsituasjonen min.

Ansvarlig PRO / arkitekt for utviklingseiendom tiltenkt eneboliger i Lørenskog

1473LØRENSKOG

Vi ønsker å utvikle en boligtomt på 1530 kvm på Skårer i Lørenskog. Søker i den forbindelse etter en arkitekt som kan utnytte potensialet i eiendommen i forhold til nybygg og salg. Arkitekten må ha erfaring fra Lørenskog kommune og vise til referanser fra tidligere boligprosjekter.

Bistand og råd for utforming av driftsbygning med drivhusdel

1473LØRENSKOG

Hei Vi ønsker råd for tegning av driftsbygning som skal huse driftsverksted, lager, og produkjonsdel for frukt og bær. Størrelse ca 12x30m Vi ønsker å integrere et helårsdrivhus som skal ha et godkjent storkjøkken. Denne delen ser vi for oss er 10x15 m. Vi ønsker å komme i dialog for råd og for kostand på tegne oppdrag. Vi ønsker at dere beskriver timepris for rådgiving. Ca antagelse for tegneoppdraget og oppgi referanseprosjkter.

Siste evalueringer
Ansvarlig søker + tegne tilbygg

Magnus er meget ryddig i kommunikasjon og pålitelig opp mot tilbud. Ikke Moe problem med å anbefale benytte Studio Naess!

Okt. 2020
O

Ole Kristian om STUDIO NAESS MAGNUS NÆSS KARLSEN

Finstadjordet
Arkitekttegning av påbygg

Vi er strålende fornøyde med jobben til Fabian Campos. Fabian er dyktig, løsningsorientert, lyttende og meget kreativ.

April 2018
P

Per om FABIAN CAMPOS

Fjellhamar
Byggningsingeniør / Arkitekt prosjektering av tilbygg på eksisterende enebolig.

Seth er en erfaren og faglig dyktig arkitekt. Vi fikk bistand med prosjektering av nytt påbygg samt innspill til bedre areal utnyttelse i huset vårt. Er veldig fornøyd med service og rask levering av projekttegninger i henhold til avtalen og en fornuftig pris. Søknaden ble også godkjent uten problemer fra byggesaksavdelingen i kommunen. Ifta Khan

Feb. 2017
I

Iftekhar om SETH TEKNISK DESIGN ANS

Lørenskog
Tegning til påbygg og tilbygg.

Alberto er en punktlig, omgjengelig og hyggelig arkitekt som leverer kvalitet. Han stilte opp på flere befaringer etter hvert utkast og kom med gode forslag og løsninger på ulike problemstillinger. vi introduserte han for en annen nabo som også er kjempefornøyd med arkitekttegningene og prosessen. Kan anbefales på det sterkeste. Prismessig var han også midt på treet.

Aug. 2016
A

Arya om ALTIPLAN AS

Lørenskog
Arkitekt-tegninger til kommunen for utgraving av kjeller - bruksendring

Leverer etter avtale, meget lydhør for ønsker, ser løsninger, har gode forslag og er imøtekommende. Kan absolutt anbefales! Meget fornøyd:-)

Juli 2016
A

Anine om TEGNESERVICE SPONÅS DA

Lørenskog
Vurdere mulighet for utbygging av hus

Jon B. Johnsen har a) skissert hvordan huset kunne bygges på, b) utført påfølgende arktikekt-oppdrag, c) vært ansvarlig søker mot kommunen. Tilbygget; 30m2 grunnflate over 2 plan. JBJ så med en gang hvordan vi kunne bygge på, noe vi ikke så selv. Og resultatet er et veldig flott tilbygg, med fantastisk utsikt, og 100% ihht hva vi trengte. Tegningsunderlag til håndtverkere har vært 100%, bare skryt. Stødig mann å ha mot kommunen ifht søknad etc.

Des. 2015
T

Tom K. B. om ARKIVISJON Jon Borge Johnsen

Lørenskog
Trenger plantegning ifm. byggesøknad

Seriøs og presis kar som har gitt raske tilbakemeldinger på alt av forespørsler! Faglig dyktig mann som jeg gir beste anbefaling!

Mars 2014
R

Runar om RamiArk

LØRENSKOG