Behov for en arkitekt i Lillesand?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Lillesand konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Lillesand?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Lillesand konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Lillesand

Tegninger til småbruk (hytte, låve m/garasje)

4770HØVÅG

Hei! Vi bygger opp et helt nedslitt og falleferdig småbruk i Høvåg i Lillesand. Før vi bygger opp igjen hovedhuset som er ubeboelig, ønsker vi å bygge opp låven og bygge en hytte/liten bolig/kårbolig som vi kan bo i over noen år før og mens vi bygger opp hovedhuset. Etter at hovedhuset er oppe vil vi fortsette å bruke hytten som en del av driften på gården. Hytten vil bli plassert på et flatt terreng med løvskog/skog og naturen tett på. Ingen/lite innsyn, og vi ønsker derfor store sprosseløse vindu i front, og gjerne saltak i moderne/naturlig stil. Vi ser for oss en BYA på ca. 70m2 og har skisser på slik vi ønsker planløsningen (på grunnplan ønsker vi 2 soverom av god størrelse med plass til garderobeløsning, kjøkken-stue i åpen løsning, bad, og bod med utvendig tilkomst). Ønsker hems over halve planet og full takhøyde ved kjøkken/stue. Låven har i dag BYA på 11x7m og vi ønsker å beholde dagens grunnmur, men utvide 4m i lengde dvs. til 15x7m, i tillegg til å bygge et påbygg med carport og garasje med hems (BYA ca. 12.5x6.5m), slik at låven får en L-formasjon. Vi har også skisser og ønsker klare for låven, men er åpen for innspill og andre løsninger ::smiling face with smiling eyes:: Se vedlagt pdf for bilder og skisser for både hytte og låve. Vi ønsker derfor hjelp av en teknisk tegner/arkitekt til tegninger for byggesøknad samt byggtekniske tegninger (i første omgang for hytte og låve - og etter hvert gjerne for hovedhus(tradisjonell stil)). De som levere teningene må også kunne ha ansvarsrett for tegningene ved søknader. Ta gjerne kontakt dersom dette høres interessant og dere ønsker flere detaljer. Ser frem til å høre fra dere! :) Mvh Sandra & Jonatan

* Fortsatt ledig: Forslag til funksjonell utnyttelse av hall og trapp

4790LILLESAND

Vi har en hall (ca. 20-25 m2) som vi ønsker råd til å utnytte bedre. Vi håper bl.a. å kunne utnytte plassen under trappen innerst i hallen bedre. (Vi ønsker å bytte trapp, så trappeløsning er ikke låst til dagens).

Fritidsbolig

4770HØVÅG

Jeg trenger hjelp til å tegne i målestokk og prosess med byggesøknad

Tegning av anneks/hagestue i Nordisk stil (ca 55 m2)

4790LILLESAND

Vi ønsker å få godkjente tegninger av et anneks/hagestue på ca 55 m2 i Nordisk stil som harmonerer med området og eksisterende bygg. Oversikt over planløsning ligger vedlagt som bilde. Annekset skal inneholde stue, bad/badstu og mikrobryggeri - dette er søknadspliktig. Inspirasjonsbilder for stil ligger også vedlagt, men vi er åpne for kreative innspill.

Nybygg enebolig på flat tomt

4790LILLESAND

Har tegnet et utkast selv , men er usikker på løsning/størrelse/kostnader Trenger bistand til å se om det kan fungere, og utvendige fasader

Tilbygg og fasadeoppgradering 50-tallshus

4790LILLESAND

Vi ønsker arkitekthjelp til utforming og tegning av tilbygg og ny fasade. Vi har et lite hus (som er litt mørkt) og en stor hage. Nå ønsker vi mer plass, mer lys og samtidig knytte huset til hagen. Vi har utformet noen foreløpig skisser og tilbygget er på ca 93 m2 i grunnflate. Vi ønsker kontakt med en arkitekt som er liker og er dyktig på å skape en (oppgradert) helhet av tilbygg og eksisterende bygg. Vi ønsker input på valg av kledning og vindusplassering i det ekstisterende og utforming og størrelse av det nye tilbygget. Vi ønsker også en "kvalitetssikring" av vindusplasseringer og -størrelser i det eksisterende - dette for å sikre et helhetlig uttrykk. Vi er opptatt av at livskvalitet prioriteres; "flyt", lysopplevelse og nærhet til hagen er viktig punkter for oss. Uttrykksmessig så ser vi for oss et "moderne" preg - hvor eksisterende bygning får samme kledning og uttrykk som den nye delen. Vi ønsker kontakt med en arkitekt som liker å skape noe nytt av noe gammelt og som vil ta et uforpliktende prat med oss.

Siste evalueringer
Tegne tilbygg

HG Trade laget tegninger til tilbygg på 30 kvm til byggesøknad. Rask levering, meget god kommunikasjon og konkurransedyktig pris.

Mars 2020
S

Skjalg om HG Trade AS