Behov for en arkitekt i Bergen?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Bergen konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Bergen?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Bergen konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte arkitekter i Bergen
ACG BYGGSERVICE AS logo
ACG BYGGSERVICE AS
Lyngbøkollen 101, 5164 Laksevåg
5.0(67)
Topprangert

Om bedriften

ACG BYGGSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Etne, Sveio, med 4.96 av 5 stjerner fra 67 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ACG BYGGSERVICE AS

HAGE & BYGG AS logo
HAGE & BYGG AS
5.0(43)
Topprangert

Om bedriften

HAGE & BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Haugesund, Tysvær, Karmøy, med 4.98 av 5 stjerner fra 43 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med HAGE & BYGG AS

FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS logo
FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS
Borgeveien 115A, 1654 Sellebakk
5.0(34)
Topprangert

Om bedriften

FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.97 av 5 stjerner fra 34 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

MAFTEAN BYGG & HAGE logo
MAFTEAN BYGG & HAGE
Espelandsvegen 115, 5258 Blomsterdalen
4.9(70)
Topprangert

Om bedriften

MAFTEAN BYGG & HAGE har utført flere jobber fra Mittanbud i Askøy, Bergen, Bjørnafjorden, med 4.87 av 5 stjerner fra 70 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med MAFTEAN BYGG & HAGE

SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING logo
SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING
Nedre Nattland 61A, 5099 Bergen
4.9(60)
Topprangert

Om bedriften

SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.92 av 5 stjerner fra 60 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Vis flere selskaper
Siste arkitekt-jobber i Bergen

Renovering/arkitekttegning/planlegging av kjellerleilighet

5222NESTTUN

Pga høye radonmålinger planlegger vi full renovering av kjeller. Vaskerom og gang til vaskerom blir en del av kjellerleilighet (se bilder). Problemet er at gangen ut i kjelleren er vår eneste vei ut til terrassen på baksiden med morgensol. Skulle derfor hatt en terrasse i 1. etasje i tillegg slik naboene våre har (med tak). Dette er ønskene våre: * Utleieenhet i kjelleren * 2 soverom * Kjøkken * Bad * Stue * Trappen skal bli værende med en dør mellom vårt hus og utleieenheten i tilfelle vi ønsker å benytte oss av denne etasjen senere. * Nå er det kun 1 varmtvannsbereder (tegnet som en sirkel ved trappen). Ønsker å ha plass til 2 slik at vi ikke må dele. En eller begge må være tilgjengelig på vår del. * Ønsker litt plass (typ 2 hyller) til litt verktøy i kjelleren for oss. * Terrasse fra 1. etasje med trapp ned til terrassen i kjelleretasjen. * Må betongsage/endre i grunnmuren/fasade for å få plass til større vinduer/rømningsveier i gangen til vaskerommet. Ønsker vinduer uten lufteluker og trenger da å lage hull til ventilasjon. Trenger også verandadør i 1. etasje. * Ønsker å pigge gulvet og grave ned ca 40-50 cm for å få 230 cm takhøyde. Det er 210 cm i dag, men vi må isolere gulvet og legge radonsperre. * Vannrør i resten av huset ligger på samme side som varmtvannsberederen. Kjelleren er eneste rom ved vannrør/avløp til motsatt side. Vil være enklere å bygge kjøkkenet på samme side som badet er på i dag. Ønsker prisestimering for tegninger og søknader som må gjøres i forbindelse med prosjektet. Alternativt kan vi planlegge romfordelingen selv uten arkitekt og få hjelp av noen som kan stå som ansvarlig for å få alt godkjent hos kommunen. Prisestimering ved denne løsningen? Dette er kun en jobb for å få i gang planlegging og søkeprosessen hos kommunen (hovedsakelig arkitekt jobb). Dersom noen ønsker å komme på befaring for å se på hele prosjektet som en totalrenovering og vil gi prisestimat for hele prosjektet er vi åpne for det også. I så fall planlegger vi ikke oppstart før neste år (2025, pga vi mangler litt kapital enda). Rekkehuset er fra 1947.

Tegning av tegninger leilighet

5063BERGEN

Tegning av nye tegninger leilighet. Fra liten enroms til 3 roms loftsleilighet. Nye tegninger,Nabovarsel,Innlevering av tegninger til godkjenning.Fastpris.

Tilbygg på hus

5101EIDSVÅGNESET

Vi ønsker et tilbygg på huset vårt. Størrelsen skal bli ca 8 m2 på hver etasje. Tilbygget skal bli 3 etasjer. Vi trenger en arkitekt som kan legge frem flere løsninger og prisoverslag

Fasadeendring, romendring og utleiedel

5073BERGEN

Vi skal lage nytt inngangsparti, dele opp rom til bad, soverom og gang og trenger i den forbindelse hjelp til søknadsprosessen og evt tegninger. I underetasje ønsker vi å grave ut, sette inn større vinduer, og et ekstra soverom, samt søke om fasadeendring for dette. I underetasjen finnes det en hybelleilighet som vi ønsker å få som godkjent utleiedel.

Tilbygg, vinterhage

5252SØREIDGREND

Ca 25m2 tilbygg, skråtak inntil eksisterende bolig, vinterisolert.

Vi ønsker befaring og prosjektering av påbygg

5259HJELLESTAD

Vi ønsker å utvide huset dermed trenger vi: 1. Vn vurdering om dette lar seg å gjøre mtp lovverk og husets struktur. 2. Om det lar seg å gjøre ønsker vi hjelp til prosjektering

Siste evalueringer
Tilbygg utestue

Kreativ og god presentasjon av prosjektet. Flink til å lytte og forstå våre ønsker. Tok litt lang tid å ferdigstille tegninger pga av mange avtaler samtidig. Hodt fornøyd med resultatet.

April 2022
G

Geir om ARKONTOR PAULO DE AREIA

Sandsli
Søke fasadeendring

Kan anbefalte Lene på det varmeste. Var i kontakt med flere bedrifter og det var helt tydelig at det var Lene som var den som satt med den beste kompetansen. Lene gjorde jobben effektiv og profesjonelt. Skal bruke henne igjen ved neste prosjekt :)

Jan. 2022
C

Carina om LAURITZEN ARKITEKTUR

Laksevåg
Tegninger til et tilbygg til kjellerleilighet.

Foruten den tilfredsstillende prisen, var også kommunikasjonen underveis god.

Mai 2021
A

Anne Pletten om OSKAR ARKITEKTER SALAR SALIH

Tertnes
Tegning av påbygg til rekkehus for byggesøknad

Ryddig og god gjennomføring av arbeidet. God og sømløs prosess. Har også vært villig til å bistå i spørsmål utover det konkrete tegne oppdraget for å hjelpe gjennomføring av prosjektet, noe som har vært meget verdsatt

Feb. 2021
E

Erik om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Bønes
Need Help Building Permit

We needed someone to create and submit the drawings and application for a renovation permit. Since we do not speak Norwegian, it was important that we picked someone we could completely trust for the entire process. Out of 5 offers we received, Salar's was the best price. He knew we wanted the permit as soon as possible, and he was very quick to execute and communicate any updates. We received the approval within a few weeks! We are very happy with the process, the price, and the professionalism. We highly recommend Salar!

Jan. 2021
A

Ashley om OSKAR ARKITEKTER SALAR SALIH

Laksevåg
Ansvarlig søker for å opprette ny boenhet

Godt gjennomført arbeid med tegninger og søknad til kommunen, til en hyggelig pris. Enkel å kommunisere med og en ryddig prosess. Kan anbefales.

Jan. 2021
J

Johnny om OSKAR ARKITEKTER SALAR SALIH

Bergen
Utvidelse av gangsti til vei

Kvaliteten og kommunikasjonen underveis var meget god. Pålitlig og effektiv. Profesjonalitet i gjennomføring + ryddighet. Prisen var vi fornøyd med og lå bra i forhold til andre.

Jan. 2021
K

Kjersti Borge om OSKAR ARKITEKTER SALAR SALIH

Bergen
Carport

Oskar Arkitekter utarbeidet tegninger og underlag for søknad om godkjenning. De gjennomførte prosjektet til avtalt tid og pris, jeg er meget fornøyd med kvailteten på arbeidet og oppfølgingen underveis.

Jan. 2021
L

Leon om OSKAR ARKITEKTER SALAR SALIH

Bergen
Garasje inntil huset

Veldig fornøyd med valg av arkitekt. Vi hadde mange ønsker, men få ideer på hvordan vi kunne få det til. Etter befaringen var det ingen tvil om at Jameson var riktig arkitekt for oss. Han tok seg god tid, lyttet til ønskene våre og var eksemplarisk i idémyldringer. Under hele prosessen har Jameson vært opptatt av at vi skal bli fornøyd og få det huset vi ønsker. Alt dette til en veldig fornuftig pris. Anbefaler Jameson på det sterkeste og vil benytte meg av han igjen dersom behovet oppstår.

Nov. 2020
D

Dan-Inge om ARKITEKT JAMESON AS

Nesttun
Tegning og søknad av tilbygg/utvidet altan

Veldig fornøyd! Kunne haket av på alle punkter! Effektiv, pålitelig, tilgjengelig og ikke minst svært konkurransedyktig på pris. Strekker seg langt.

Mai 2020
L

Lise om HG Trade AS

Olsvik
Tegning av takvinduer med fjernet himling i enebolig

God oppfølging h

Mai 2020
I

Ingvild om Urban Rabbe Arkitekter As

Vikanes
Godkjente tegninger for tilbygg

God kommunikasjon, bra pris og strekker seg langt for at kunden skal bli fornøyd uten at det går utover pris!

Mars 2020
R

Robert om HG Trade AS

Ulset