Behov for en arkitekt i Larvik?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Larvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Larvik?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Larvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Larvik

Lage tegninger av eksisterende hus og tilbygget jeg bygger

3260LARVIK

Jeg bygger en utestue som må søkes om og i den forbindelse trenger jeg tegninger. Både av eksisterende bygg og det som skal bygges. Jeg søker selv og ønsker kun tegninger av gammel og ny fasade.

Bygge om inngangsparti

3264LARVIK

Vi har et Hellum hus i funkisstil bygget i 1989 hvor vi ønsker å bygge om inngangspartiet. Det består i dag av et forhøyet inngangsparti med oppholdsplass, bygget i betong og larvikittfliser. Vi ser etter en løsning som eventuelt vil åpne opp mot hage foran huset men viktigst av alt med en annen overflate.

Tegning av huset vårt

3260LARVIK

Vi ønsker i første omgang med tegninger. For så å oppgradere huset vårt fra 1892 (påbygd i 1986) til et mer moderne/praktisk hus. Huset vil være et familiehjem med fokus på funksjonalitet, komfort. Optimalisere romfordelingen for å maksimere plassutnyttelsen og flyt i boligen. Vi vil også at dette kan taes i flere steg, med tanke på at total renovering av huset kommer til å koste mye. Ta gjerne kontakt hvis det mangler noe.

Løsningsforslag og tegning av ombygg soverom til spisestue mm

3267LARVIK

Trenger noen løsningsideer og tegning, når vi skal ta ned en vegg å få større spiseplass i tilknytning til kjøkkenet (ved å bruke et tilstøtende soverom). I tillegg vurderer vi noen endringer i vaskerommet. Trenger hjelp med ideer og tegning av valgt løsning.

Plantegning

3270LARVIK

Jeg har et tak som jeg ønsker å skifte/fikse pga lekkasje. Mitt hus er laget av murvegger og typisk skrått tak med takstein, jeg tenkte at jeg kanskje kan omgjøre taket til mindre skrått ved å bygge det på nytt og samtidig få veggene litt høyere. Fikk vite at jeg må søke om det også jeg må ha plantegning. Jeg har fått tak 3 stk plantegninger fra kommunen sin arkiv, men usikker på om det er nok eller at jeg må tegne ny plantegning for å søke på høyere vegger og mindre skrått tak. Noen som kan tilby gratis befaring? Evt komme på besøk , sjekke huset, sjekke plantegningen og rådgive meg hva er det som må gjøres? Evt kostnad på ny plantegning hvis det er et behov?

Takopplett

3256LARVIK

Trenger tegninger av takopplett til byggesøknad til kommunen. Har hentet ut gamle tegninger på slik huset er nå. Vi har skråtak på bade i 2 etg. dette skal løftes opp. rommet er ca. 3 meter og ligger på midten av langveggen på baksiden av huset.

Siste evalueringer
Tegne trapp

Alt i Alt veldig bra!

Aug. 2018
A

Arber om PROFFVINDU AS

Larvik
Arkitekt - Garasje tilbygg og ny inngangsparti

Helt greit. :)

Mars 2017
M

Maciej om TEGNESERVICE SPONÅS DA

Helgeroa
Tegning av fasade, planløsning og innvendig for totalrenovering av hus

Som avtalt.

Jan. 2017
T

Truls om ALUPRO STEINAR BERGE

Larvik