Behov for en arkitekt i Tromsø?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Tromsø konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Tromsø?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Tromsø konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Tromsø

Søknad om tilbygg og tegning av bolig/prosjektet

9017TROMSØ

Vi ønsker å bygge til tilbygg i eksisterende bolig. Det skal bygges ut fra vegg der det er kjøkken i dag. Vi trenger i første omgang kontakt med et selskap som kan hjelpe oss å søke kommunen om byggetillatelse, og til veiledning på om det vi ønsker oss er praktisk mulig å gjennomføre.

Plantegning

9009TROMSØ

Jeg skal isolere, skifte panel, utbedre balkong/veranda og den forbindelse gjøre en innglasset balkong og hagestue og drenere under og trenger derfor oppdaterte plantegninger som kan brukes i byggesøknad og overfor byggeselskap. Verandaen 1. etasje skal kunne benyttes som funksjonell inngang for leietakerne på 1. etasje, og ha ca 1/3-1/2 del som vanlig veranda med levegg mot øst og 2/3-1/2 del som hagestue, "punsch veranda" eller lignende. Fortrinnsvis noe plass for oppbevaring. Balkong 2. etasje skal ha fortsatt ha begrenset innsyn fra sørvest. Det skal være mulig å nyte utsikten mot øst og sør og bruke balkongen, uansett vær men det må gå sommertid å grille. Løsning kan være pergola eller glasstak. Funksjonelt med tanke på behov for snømåking og vedlikehold.

Bygg på og om eksisterende bolig

9019TROMSØ

Ønsker å bygg på og om eksisterende bolig. Prosjektet innvolverer bad og kjøkken, og muligens ny garasje. Noen kan undersøke mulighet for tilbygg, tegne og sende søknad til Tromsø kommune?

Påbygg av hus , inklusive riving og oppføring av ny garasje

9100KVALØYSLETTA

Hei, vi ønsker å starte prosessen ved å komme i kontakt med noen som kan hjelpemoss videre med tanker,muligheter,tegninger og ende opp med en pris på prosjektet.

Oppussing av enebolig

9014TROMSØ

Vi planlegger å etterisolere, utnytte areal bedre og bytte tak Båtsmannsvegen , 9014 Tromsø Vi trenger fasade tegninger, og assistanse i søknadsprosessen

Ansvarlig søker påbygg og bruksendring

9019TROMSØ

Ifbm med renovering/rehabilitering, påbygg og bruksendring til vår enebolig i Tromsø, ønsker vi et pristilbud på arkitekt-tjenesten ansvarlig søker og for utarbeidelse av byggetegninger. Jeg ønsker å stå som selvbygger i søknaden, da jeg jobber, og har jobbet innenfor bygg- og anleggsbransjen siden 90-tallet. Ønsker pris på komplett byggesøknad inkludert tegnings utarbeidelse - herunder arbeidstegninger og tegninger til byggesak. Jeg har utarbeidet målsatte ideskisser av prosjektet i SketchUp som kan oversendes ved enighet om pris. Ønskes utført så raskt som mulig, da byggelån er innvilget. Adresse Kvalsundvegen, 28 9019 Tromsø

Siste evalueringer
Påbygg - Vindfang og wc

Rask og enkel kommunikasjon. Leverer som avtalt og svarer alltid på henvendelser ila kort tid.

Juni 2020
G

Geir Villy om A FINSTAD CAD AS

Tromsø
Tegne opp hus ifm seksjonering

En rimelig priset og godt utført jobb. Er meget fornøyd med kontakten fra begynnelse til slutt og profesjonelt utført arbeid. Bruker gjerne Bygg & Eiendomsservice igjen!

Okt. 2019
L

Lene Mydland om BYGG & EIENDOMSSERVICE

Tromsdalen
Arkitekt, løfting (og utskiftning) av tak

Flott service og kommunikasjon hele veien

Sep. 2019
M

Marius om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Tromsø
Tegning og søknadsprosess

Tegnet og sendte søknad raskt og effektivt med all nødvendig dokumentasjon. Anbefales på det sterkeste.

Juni 2019
A

Aslat-Per om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Tromsø