Behov for en arkitekt i Skien?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Skien konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Skien?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Skien konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste arkitekt-jobber i Skien

Bruksendring

3737SKIEN

Gjøre om garasje tilbygg til stue/boareal. Aktuelt firma må kunne stå som ansvarlig søker for prosjektet !

Tilbygg/løfte tak på husbankhus

3746SKIEN

Utforsker mulighetene for å utvide vårt klassiske husbankhus fra 1971 ved å legge til en ekstra etasje. Vårt mål er å modernisere og tilpasse boligen til våre nåværende og fremtidige behov. Vi ønsker å samarbeide med en kreativ arkitekt som kan hjelpe oss. Noen av våre viktigste hensyn inkluderer: optimal utnyttelse av tilgjengelig plass, byggekostnader og budsjettmessig overholdelse og overholdelse av lokale byggeforskrifter og tillatelser.

Byggetegninger

3715SKIEN

I forbindelse med bruksendring av rom, har jeg behov for tegning av fasade - en side, snittegning av rom og plantegning av etasjen. Tegningene skal vedlegges søknaden til kommunen, og må derfor være målbare. Finnes i dag ingen fasadetegning, men en gammel plantegning er tilgjengelig.

Utbygging av privatbolig

3740SKIEN

Vi trenger større plass og ønsker å bygge ut eneboligen. I hovedsak trenger vi et ekstra soverom, men om mulighetene sier det så ønskes kjøkkenet å utvides også. Vi trenger bistand til hva og hvordan det er lurest å bygge ut fra fagfolks kompetanse som ser muligheter ikke vi selv ser.

Ferdigattest til kommunen

3734SKIEN

Hei, trenger ett firma til å sende ferdigattest på en garasje som er bygd. Dem som har stått for sentralgodkjenning har gått konkurs og kunne derfor ikke hjelpe meg videre!!!! Håper å kunne få hjelp kjappest og billigst mulig, da jeg egentlig har betalt for denne tjenesten

Tegne ny enebolig samt ansvarlig søker

3717SKIEN

Flat tomt som skal tegnes en ny enebolig over 2 plan. Arkitekt må også være ansvarlig søker. Ønsker helst kontakt med arkitekt fra Skien som kjenner til lokale reguleringsplaner.

Siste evalueringer
Tegning av garage

Anbefales. Meget rask og dyktig.

Nov. 2018
W

Wenche om PROFFVINDU AS

Skien
Plan- og snitt-tegninger for byggemelding

Øyvind er en sympatisk kar og leverer varene til en akseptabel pris. God service!

Feb. 2014
J

Jan Helge om LINDLAND TEGNING AS

Skien
Tegne nytt hus m/utleie del

Utrolig fornøyd med resultatet. Raskt jobbet og til avtalt pris. Kunne ikke drømt om en bedre håndverker. Hadde god kommunikasjon under hele prossesen. Kan absolutt anbefales til andre. Bygg din bolig kan jobben sin, der er det ingen tvil om. Hilsen en meget fornøyd kunde!

Nov. 2012
U

UNKNOWN om BYGG DIN BOLIG

Skien