Arkitekt - Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Renovering av hage

2450RENA

Etter bygging av nye uteplasser/terrasser/platting vil jeg komme i kontakt med hagearkitekt eller noen som kan komme med forslag til renovering/beplanting av resten av hagen

Arkitekt

2450RENA

Trenger hjelp til å få tegnet tilbygg på en hytte, noe fasadeendring også. Hytta ligger i et lnf område i Åmot kommune, Hedmark. Den er gammel og trenger sårt oppgradering. Trenger først og fremst hjelp til tegninger men muligens søk også. Ta kontakt hvis du kan hjelpe meg. Dette haster litt..... bor i Oslo området.

Ombygging

2450RENA

Har en to manns bolig som er ønskelig og bygge om til et hus,Støre bad,soverom stue,gang,tak og etter isolering. Pris over slag på dette

Arkitekt søkes til omgjøring av næringsbygg til hybel/leilighetskompleks.

2450RENA

Vi har i dag en 3-etasjes forretningsgård som vi ønsker å gjøre om til hybel/leilighetskompleks. Bygget er rektangulært utformet, med 400m2 i hver etasje. Vi ser for oss å få inn så mange hybler/singelleiligheter som mulig på denne plassen og ønsker nå å få kontakt med en kreativ arkitekt som har god oversikt over lover og regler for bygg.

Planlegge og evt tegne påbygg til enebolig

2450RENA

Vi har en enebolig på Rena i Hedmark. Det er en enebolig fra 50-tallet som er påbygd på slutten av 90-tallet. Vi tenker å bygge ut selve påbygget. I påbygget ligger i dag et bad og oppholdsrom. Vi tenker utvide oppholdsrommet til en større stue, bygge på et soverom og kanskje pusse opp baderommet i samme slengen. Oppholdsrommet i dagens påbygg tenker vi skal inkluderes mer i dagens stue (som ligger i "hovedhuset") - slik at det blir et stort oppholdsrom. Vi ønsker en arktitekt som i første omgang ser på mulige løsninger/skisser, med en opsjon på selve tegningen av påbygget.

Bistand / prosjektoppfølging og gjennomføring av seksjonering

2450RENA

I forbindelse med hytter beliggende på Rena i Østerdalen like ved Østerdalen hotell og Sorknes Golfbane, har vi behov for bistand og prosjektledelse i forbindelser med utvikling, seksjonering og salg av 10 hytter. Status: Det er utarbeidet seksjoneringstegninger Det er utviklet et prøveprosjekt hvor en hytte er renovert Det er kontakt med juridisk rådgiver som kan bistå den delen av prosessen Videre arbeid: Vi har behov for bistand til videre oppfølging og gjennomføring av prosjektet. Det vil si følge opp oppdatering av tegningsmateriale, fradeling av tomt, oppfølging av juridisk samarbeidspartner, kontakt med kommune, søknadsprosess, etablering av velforening med avtaler med mer. Utfyllende informasjon kan oppgis. Pris er å forstå pr timer eller evt. etter nærmere avtale rammer. Det er ønskelig med minst mulig reiseavstand, men ikke et krav. For utfyllende informasjon, vennligst kontakt.

Siste evalueringer
Arkitekt

Veldig bra levert, billig og bra. Jeg fikk tegninger 2 dager etter jeg leverte fra meg informasjon, endringer ble gjort samme dag som tegningene ble levert. Jeg har også fått uvurderlig hjelp til søknader. Jeg kommer til å anbefale disse videre og jeg skal bruke de igjen, helt sikkert.

Mai 2017
T

Tore om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.