Behov for en arkitekt i Askøy?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Askøy konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Askøy?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Askøy konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Askøy

Riving og bygge ny enebolig

5310HAUGLANDSHELLA

Vi er på jakt etter BEDRIFT som kan tar ansvar for⤵️ 1- Riving og rive søknad 2- bygg søknad og bygge firma 3- godkjent firma 4- elektrisk firma 5- rørlegger Kunn godkjent og ansvarlig firma kan over ta denne jobben. Vi trenger 1-bygg firma faglig folk 2-elektrisk firma faglig folk 3-rørlegger firma faglig folk Obs....Skal ikke rive kjelleren Hus består av 3 etasjer pluss kjellerleilighet, den skal rives til kjeller, kjellerleilighet skal oppusses og skal ha sine egen inngang 1 etasje skal bygges med egen inngang 2-3 etasje blir i en, det vil si har egen inngang, over 3 etasje ønskelig å terrass tak. Vi Ønsker bedrifter har og følge Norsk arbeids loven Norsk erfaring og kunnskap Norsk standard og arbeids kvalitet. Ta kontakt med meg gjennom mittanbud for mer info.

Totalrenovering av drømmeboligen

5315HERDLA

Hei, Vi har kjøpt drømmeboligen vår med sjøen, eller det skal bli drømmeboligen vår - på sikt. Det trengs først en totalrenovering av boligen innvendig - samt arbeid med uteområdet. Vi ønsker i den forbindelse hjelp fra arkitekt til å skape vår drømmebolig. Vi trenger i første omgang hjelp med å planlegge renoveringen, og bistand med byggesøknad til kommunen. Vi flytter inn 1. april - og ønsker innen den tid en plan for hva som skal gjøres og når, samt hva det vil koste oss.

Bygge nøst

5310HAUGLANDSHELLA

Hei! Hvor mye koster det å oppføre skallet til ett nøst med grunnflate på 40kvm? Da tenker stenderverk og kledning utenpå?

Tilbygg - ønsker sparring på løsninger og lys/valg for elstra stue

5301KLEPPESTØ

Vi skal bygge på huset vårt (på Askøy 15 min fra Bergen) og har valgt firma som skal ta seg av tegning, søkeprosess og bygging. Vi utvider soverommene nede og får en ekstra stue oppe. Vi ønsker å kople på en interiørarkitekt eller andre med fagkompetanse på dette til råd om plassering av utvendig trapp og vinduer. Og til å bistå med innredning, farge, lyd, belysning i den nye stuen. Dette er et listefritt funkyhus der vi liker varme farger, blomster og gode ideer for å gjøre rommet anvendelig for både hverdag og fest.

Trenger hjelp å tegne tilbygg på 50 kvadrat

5310HAUGLANDSHELLA

Trenger hjelp å tegne tilbygg på 50kvadrat. Eksisterende hus ligger på Askøy og er fra 1975. Ønsker 2 soverom og ett vaskerom/gang

* Fortsatt ledig: trenger hjelp til seksjonering

5300KLEPPESTØ

trenger hjelp til alt vedrørene seksjonering av enebolig til 2 boenheter. papir arbeid, søknad til komunen, brannvegg mellom de 2 enhetene

Siste evalueringer
Trenger arkitekt til å tegne 2 murer

Vi er veldig fornøyd med jobben Gunn Marie Stava har gjort. Hun stilte spørsmål underveis, kontaktet kommunen for å være sikker på at tegninger ble levert i henhold til krav og hun var konkurransedyktig på pris. Gunn Marie Stava leverte tegningene raskt og effektivt. Vi bruker henne gjerne igjen.

Mai 2016
S

Siw om GUNN MARIE STAVA

Strusshamn
Tegne enebolig for søknad til kommune. Har tomt i nytt byggefelt

Pliktoppfyllende, rask, effektivt til en fornuftig pris. Vi hadde løpende dialog igjennom hele prosessen og daglig leder svarte på alle spørsmål som vi lurte på. Prosjektkontroll Sør AS kan anbefales på det sterkeste!

April 2015
P

Preben om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Strusshamn