Behov for en arkitekt i Kristiansund?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Kristiansund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Kristiansund?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Kristiansund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Kristiansund

Søknad til kommune fra boder i kjeller til hybelleilighet

6510KRISTIANSUND N

Jeg har tidligere sendt inn en søknad til Kristiansund kommune for å gjøre om kjelleren min til en godkjent hybelleilighet, samt ønske om å bygge et lite tilbygg som blir brukt som inngangsparti. Skrev også i søknaden at jeg ønsket å ha en egen parkeringsplass som da er tilknyttet til hybelleiligheten. Byggesak påpeker flere forhold som krever nærmere avklaring og eventuelt suplering av søknad for bla: Størrelse på bebygd areal, dispensasjon fra arealformål , Ansvar brannprosjektering, avkjøringstillatelse, nabosamtykke, Brannsikkerhetsstrategi. Jeg trenger hjelp i fra noen som kan hjelpe meg med denne søknaden og få dette i havn. Mer info kan fås på privat melding hvis dette kan være noe for deg :)

Totalrenovering av naust på Grip

6516KRISTIANSUND N

Vi har et naust utpå Grip fiskevær som trenger totalrenovering. Vi ønsker å komme i kontakt med et firma som kan være ansvarlig både for planlegging og utføring av dette arbeidet inkludert eventuelle søknader for å samsvare med aktuelle lover og krav. Vi ønsker å bruke 2023 til nødvendig planlegging og søknadsarbeid, mens utførelse av jobben blir i 2024. Avhengig av pris og omfang kan det være aktuelt å dele opp arbeidet i flere steg. Mer detaljer om fremtidige planer og bilder kan fås ved direkte kontakt. Det er ønskelig at det ved henvendelse oppgis om: 1) Dere kan bistå med søknadsprosess (om påkrevd) 2) Dere kan bistå med forslag til gode løsninger/utforming innvendig og delvis utvendig 3) Har erfaring med tilsvarende arbeid før

Tegne et påbygg, samt hjelpe til med søknad.

6510KRISTIANSUND N

Jeg holder på å rive kjelleren min i håp om å kunne gjøre den om til en leilighet. Tidligere var det et påbygg på huset som jeg rev, men ønsker gjerne å sette opp et nytt påbygg, som da er litt større og mer brukervennlig. Jeg trenger hjelp med å tegne inn et nytt påbygg som da passer inn med prosjektet mitt, der jeg også trenger hjelp med eventuelle søknader til kommunen. Har tegninger i fra huset med "eksisterende" påbygg som du kan få. Jeg har et håp om å få gjort om kjelleren min til en egen enhet, så hvis det er noen som har erfaringer innenfor dette området og klarer å se om dette er mulig, så er det svært ønskelig å komme i kontakt med en slik person!

Skisseprosjekt sjøhytte

6516KRISTIANSUND N

Ønsker pris på enkelt skisseprosjekt til hytte på sydvent attraktiv utsiktstomt ved sjøen i Midt-Norge. Moderne design med flatt tak og store vindusflater er mest aktuelt. Anslått størrelse ca. 100-120 m2 (2-3 soverom). Valgt skisse/utkast vil danne grunnlag for inngåelse av kontrakt når det gjelder byggesøknad, detaljprosjektering og videre oppfølging. Kart over tomteområde og bilder kan oversendes interesserte etter behov.

Tilbygg/tegning

6510KRISTIANSUND N

Vil bygge tilbygg på ca 45kvm. Trenger en teknisk tegner av en tilbygg for godkjenning til kommune,

Påbygg av hus og innvendige endringer- spm. til arkitekt/interiørarkitekt

6516KRISTIANSUND N

Hei, Vi er i en prosess med å bygge på vår bolig i Bassenggata samt en del innvendige endringer. Vedlagt følger våre hustegninger. Ellers så er det gode bilder av huset på 1881 og google streetview. Her det vi tenker (håper våre tanker er forståelige) :): 1. Påbygg: Bygge på huset i vestlig retning med ca. 2-3 meter, både oppe og nede. Dette for å få en god stue/kjøkken (allrom) oppe. Nede vil utleieleiligheten bli større. Vi ønsker mange vindu på stue/kjøkken og at tilbygget "ser naturlig ut". Innvendig må stuen tegnes slik at vi ser hvordan det blir med møblering (kjøkken med øy/spisebord og tv og peis). Dagens pipe tenker vi å fjerne og etablere nytt ildsted med stålrør. Alle vegger inne på stue fjernes slik at vi kommer til et stort åpent allrom (kjøkken/stue) når vi kommer opp trappen. "Bak" pipen er et sikringsskap som må flyttes. Beskrivelse av belysning (spottpunkter) er vel også kjekt :) 2. Uteområde: Uteområde og carport mot vest forskyves ca. tilsvarende som påbygg. Blir påbygget stort må vi kanskje kutte ned på veranda for å unngå å komme i konflikt med byggegrensen. Kanskje ønsker vi at veranda oppe bygges litt nærmere veien (nordlig retning). Er det mulig å sette inn skyvedør på en utsatt vestvegg? Vi ønsker også trinnfri adkomst til veranda. I dag må vi ett trinn ned. 3. Gang andre etasje: Her bør trappen kles igjen slik at gang til soverommene/bad blir lukket. Etter veggene er kommet opp må vi sette inn en glassdør fra stue og inn til gangen. Gangen er litt over 1 m bred og vi skal få til en dør med dørblad 92 cm. Den nye døren bør vel settes inn ca. 1 meter fra badedør mot stue. 4. Hall første etasje: Hall gjøres litt mindre da "bod" helt øst skal bli tv/stue gjesterom. Bodveggen må da flyttes inn i hallen for å få til et godt rom. Det gjør at kanskje ytterdøren må flyttes mot vest. Det store vinduet i hallen tenker vi å ta bort for å få plass til skyvegarderobe. Under trappen ønsker vi skapløsning og det bør vel settes inn en ny trapp. 5. Utenfor: bør vi flytte trappen dersom ytterdøren flyttes? 6. Vaskerom første etasje. Like ved trappen er det dør til vaskerom og boder (vvt og toalett). Denne døren må flyttes nærmere trappen da bodveggen skal flyttes inn i gangen, ref. pkt. 4. I arealene som er bod og vaskerom ønsker vi å få til bod og et vaskerom/bad. Hele dette arealet bør vel tegnes om (toalett og tank må vel flyttes). 7. Punkt vi vurderer - tette åpning: bør vi tette igjen åpning (åpning inngangsparti og veranda soverom) utenfor soverom i andre etasje og gangareal nede for å få større soverom og hall? Eller vil det bli en "rar" fasade? 8. Punkt vi vurderer - garasje: Vi vurderer å bygge garasje mot øst, helt inntil grensen. I første omgang: Hvor mye tror dere prisen vil bli for å tegne og komme med gode forslag blir (med befaring o.l som er nødvendig)? :)

Siste evalueringer
Tilbygg/tegning

Veldig flink og hjelpsom :) Veldig god på pris også. Anbefales!

Juni 2021
P

Pezhman om ANA DOMINGO RODRIGUEZ