Behov for en arkitekt i Sandefjord?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Sandefjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Sandefjord?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Sandefjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Sandefjord

Salg og Fradeling av tomt / prosjekt til utbygger

3243KODAL

Hei! Vi ønsker å fradele en del av vår tomt (Ca 700 kvm). I den forbindelse ønsker vi at en utbygger tar seg av hele prosjektet. Der utbygger kjøper tomten og tar seg av prosessen med fradeling og videresalg av tomt med evt byggeklausul. Vi bor i Kodal i Sandefjord kommune, meget sentrumsnært og ettertraktet boligområde. Er dette noe som kan være av interesse for dere så ta gjerne kontakt! Mvh

Leilighet fra 1993

3236SANDEFJORD

Vil gjerne gjore om leiligheten Ca 130 fra 1993. Finne nye smartere mater men alikevell ha et fornuftig budskjet. Det blir kanskje en total renovasjon, men det kan vi snakke om.

2D/3D - Tegne ny fasade og planløsning (1970 Husbankhus)

3159MELSOMVIK

Har selv startet å tegne opp forslag til nye plantegninger i boligen fra 1970, et typisk husbankhus over to etasjer med inngang i sokkeletasjen. Planen var å bruksendre rom i kjelleren, fra boder til soverom/bad. Etter mye tegning og planlegging ser jeg at det kan være lurt å planlegge renovasjonen fra start til slutt og heller pusse opp i deler. Ønsker derfor og hente inn priser for hjelp til å kreativt tegne opp ny fasade og plantegninger, eventuelt søke kommunen (Sandefjord) hvis drømmene skal realiseres. Kanskje også tegne opp hus i 3D med tomt. Regner med at informasjonen over kanskje er litt mangelfull, så svarer på epost hvis ytterligere informasjon trengs.

Arkitekttegner for søknad til bygging

3160STOKKE

Vi skal gjøre om og trenger byggetegninger.

Søker prosjekterende til utarbeide uavhengig støyrapport, ved opprettelse ny boenhet

3229SANDEFJORD

Hei, det søkes om Entreprenør/prosjekterende til å utarbeide en uavhengig støyrapport som tar for seg støy nivået på eiendomen i forbindelse med bruksendrings søknad til kommunen ved opprettelse av ny seperat boenhet i enebolig med kjellerleilight. "Tiltaket krever en uavhengig støyrapport for boligens plassering innad rød- og gul støysone. Støyrapporten må detaljere hvordan det skal oppnås tilfredsstillende støynivå i boenhetene samt. uteoppholdsarealene." Ta kontakt for andre nødvendige detaljer og ev. disktusjon om bistå med tegninger og annet relelevant.

Gjøre om tegning, butte bad med soverom

3213SANDEFJORD

Har rotet bort orginaltegning an 2.etg. Har plantegning, men må bytte om beskrivelse på to rom.

Siste evalueringer
Tegne tilbygg/påbygg fritidsbolig

Leverer det han skal

Sep. 2020
J

Jan-André om ARKITEKT TORE RØNNINGEN

Solbergelva
tegning av garasje,utestue og terrasse.

God kommunikasjon og relativt rask oppfølgning. Vi tok alt per e-post og telefon. Fikk det vi ønsket. Som alltid alt for dyrt

Juli 2013
J

Jan Einar om LINDLAND TEGNING AS

Sandefjord
Tegning av eksisterende hus og ombyggingsløsning

Vidars Tegneservice har hatt en gjennomføringsevne som over forventning sto til navnet! Han heter Vidar, han kan absolutt tegne og det er service i hele prosessen! Vi ender opp meg et resultat som er bedre for oss enn vi hadde håpet på!

Mars 2013
E

Egil om Vidars Tegneservice

Stokke
Arkitekt

<br />

Juni 2010
M

Marte om Buck og Beyer Arkitekter as

Sandefjord