Behov for en arkitekt i Lyngdal?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Lyngdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Lyngdal?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Lyngdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte arkitekter i Lyngdal
FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS logo
FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS
Borgeveien 115A, 1654 Sellebakk
5.0(34)
Topprangert

Om bedriften

FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.97 av 5 stjerner fra 34 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

Høgsaas AS logo
Høgsaas AS
Hennungvegen 95, 2760 Brandbu
5.0(31)

Om bedriften

Høgsaas AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 5.00 av 5 stjerner fra 31 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Høgsaas AS

A FINSTAD CAD AS logo
A FINSTAD CAD AS
5.0(25)
Topprangert

Om bedriften

A FINSTAD CAD AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.96 av 5 stjerner fra 25 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med A FINSTAD CAD AS

NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL logo
NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL
Smidsrødveien 109, 3120 Nøtterøy
5.0(22)

Om bedriften

NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.95 av 5 stjerner fra 22 oppdragsgivere.

Les erfaringer med NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Sivilingeniør Aleksic logo
Sivilingeniør Aleksic
5.0(14)
Topprangert

Om bedriften

Sivilingeniør Aleksic har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 5.00 av 5 stjerner fra 14 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Sivilingeniør Aleksic

Vis flere selskaper
Siste arkitekt-jobber i Lyngdal

Prosjektering av 6 leiligheter

4529BYREMO

Steg 1. Vi ønsker en skisse på planlagt prosjektering leilighetsbygg ( en eller flere) med totalt 6 -8 enheter i moderne stil. Beste tomteskisser samt plan og fasade skisse ønsker vi å gå videre med for utarbeiding av detaljerte tegninger. Steg 1 er vederlagsfritt, men beste løsning og skisse går vi videre med til sted 2. Steg 2. Utarbeide detaljerte fasadetegninger, planløsninger for å jobbe videre med i en salgsprosess. Hjelp med søknadsprosess til kommune, samt entrepenører. Ved interesse for prosjektet oversendes mer detaljert informasjon.

Skissetegning av leilighetsbygg

4529BYREMO

Skissetegninger av leilighetsbygg med tilhørende uteareal.

Arkitekt / tegning industri- lanbruksbygg

4580LYNGDAL

Jeg ønsker å komme i kontakt med person/firma som kan hjelpe meg å designe et bygg med grunnflate på ca 250m2 bassert på skipskontainere. Fundamentet for bygget er på plass, leverandører på materiell er funnet, men det gjennstår å få mine ideere ned på papir og slik at byggesøknad kan leveres.

Garasje under bakkenivå ca 100m2

4580LYNGDAL

Jeg skal grave ut en skråning/utfylling forran huset på ca 3m og bygge en garasje i betong på ca 100m2. Ferdig garasje skal ligge under bakkenivå med terrasebord, belegningstein eller lignende på topp. Garasjen er tenkt plasstøpt, men forskalingsblokker/leca kan også være aktuelt. Tak/dekke er tenkt med betongelement med mebran alternativ kan dette også plasstøpes. Forhåndskonferanse med kommune er avholdt der kommunen ser positivt på pleverandør(er). I grove trekk blir det en garasje med L-form der lengste side er ca 13-14m kortsiden er ca 8m (innhykket blir på ca 4x4m). Fra ferdig støpt gulv til topp utvendig dekke blir det ca 3m. Alle sider utenom port blir tildeket av masse. Ønsker pris på følgende: - Ansvarlig søker - Ansvarlig utførende gravearbeider - Ansvarlig utførende betongarbeider - Utgraving og bortkjøring av masse (ca 350m3) (tilbyder tar forbehold om spregning) - Planering og avretting av grunn med egnet masse - Blir trolig også nødvendig med en forblendinhg med naturstein på ca 30m2. Dette kan prises senere. - Etterfylling og planering rundt grunnmur etter dekke er på plass. - Støping av såle, vegger og gulv. - Levering av betongelement til tak og tetting av dette (alternativ plasstøp.) - Nødvendig drenering og fuktsikring. Ta kontakt for ytterligere informasjon og befaring.

Arkitekt tegning av hus!

4580LYNGDAL

Ønsker tilbud som skal være en fastpris. På tegning til hus, som skal bli godkjent i en dispensasjonssøknad og byggesøknad. Jeg må ha plan, fasade og snitt - tegninger.

Ny hybel i 1. etasje. Trenger hjelp med prosjektet fra start til slutt

4580LYNGDAL

Skal innrede ny hybel i vår 1. etasje. Jeg trenger hjelp til prosjektering/prosjektleder for ivaretagelse av alle bygningsmessige forskrifter, samt søknad til kommunen. Videre må jeg ha hjelp til å installere nytt sikringskap i hybel. Nytt sikringskap skal monteres i samme vegg, bare i etasjen under, samt strekke et par ledninger til bl.a. komfyr og nye punkter i nytt soverom. Videre må jeg ha hjelp av en rørlegger for å tilrettelegge nye rør til kjøkken i hybel, fra nærliggende toalettrom.