Behov for en arkitekt i Drammen?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Drammen konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Drammen?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Drammen konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Drammen

Tilbud på søknad av tilbygg

3047DRAMMEN

Se vedlagte bilder. Ønsker svar på om de ønskede endringene mine er lov til å gjennomføre ihh til Plan- og bygningsloven. Hvis ja, så trenger jeg tilbud på pakkepris eller timeanslag på hele søknadsprosessen av en utdannet og erfaren arkitekt. Det gjelder huset mitt i Tårnveien , 3047 Drammen. Finn-annonse fra da jeg kjøpte, ikke foretatt meg noe med huset siden: https://www.finn.no/59623558 Spørsmål: Bilde1: Ser du noen problemer i å lage et rom/bod over inngangspartiet? Skal ikke påvirke BYA etter min mening. Bilde2: Tror du dette er mulig å godkjenne slik jeg har tegnet. Det er en veranda der idag som allerede påvirker BYA. Hva tenker dere om byggeregler ifh til avstand til gata? BYA i mitt område er 35%. Bilde3a/Bilde3b: Kan jeg få en graver til å fjerne uten å søke? Jeg ønsker å planere hele hagen og sette opp en ny mur. Legger ved også noen gamle tegninger og dokumenter på huset.

Teknisk Tegning av hus samt 3D modell

3046DRAMMEN

Hei, Jeg har et tomt på ca 1,2 mål som jeg ønsker å utvikle og trenger å få laget en teknisk tegning samt 3D-modell av tegningen.

Tegne tilbygg

3031DRAMMEN

Trenger hjelp til å tegne tilbygg og se løsninger. Relativt enkelt på en flate, samt noe omgjøring av eksisterende rom som blir i tilknytning til tilbygget. Som totalt skal inneholde 3-4 soverom, mulig bod og ny innvendig trapp. Under 50kvm tilbygg. Ønsker en ca pris og gjerne referanser.

Trenger arkitekt til fasade endrings søknad

3058SOLBERGMOEN

Har akkurat kjøpt hus som trenger rehabilitering. Og i den forbindelse skal jeg endre størrelse på vinduer,åpne en ny vindu,bygge ut terrasse og endre inngangspartiet.Trenger en arkitekt som kan tegne nye tegninger til søknad til kommunen. Jeg kan nås på telefon

tegne bad

3014DRAMMEN

Hjelp til å tegne bad som skal total rehabiliteres. I første omgang er det kun tegning vi er på jakt etter.

Bod

3050MJØNDALEN

Tegne ute bod på Gavelvegg bak garasje 4m brett og 5m langt 20cm2. Med standar garasjeport og dør ved siden av Kun en enkel tegning. Pris. Thor

Siste evalueringer
tegning av kjeller

Tegnet kjeller og sendte videre til kommunen for godkjenning. Når det har vært ting jeg har lurt på har de svart på en forståelig måte på telefon eller mail.

Sep. 2021
O

OLAWALE om NORWEGIAN ENGINEERS AND ARCHITECTS AS

Drammen
TEGNING OG BISTAND VED BYGGEMELDING

Rask og ryddig

Juni 2021
E

Erling om ARKITEKT TORE RØNNINGEN

Drammen
Tegning av 1 side av fasade på bygg

Bestilte fasadetegning, snitteging og plantegning til en bruksendringssøknad. Prisen var en av de beste og kvaliteten var meget bra. Arbeidet ble gjort meget effektivt til avtalt pris. Veldig fornøyd

Mai 2021
M

Marius om HG Trade AS

Tranby
Tegne tilbygg&påbygg byggesøknad kommune

Ryddig og profesjonelt firma som forteller deg hva jobben vil innebære og prisen for hver enkelt trinn. Veldig fornøyd. Anbefales!

April 2021
K

Kehler om NORWEGIAN ENGINEERS AND ARCHITECTS AS

Drammen
Tegning av overbygg til inngangsparti

Strålende fornøyd med HG Trade sitt arbeid med å tegne forslag til overbygg over inngangsparti. God kommunikasjon hele veien, rask og effektiv og meget fine tegninger. Anbefales!

Feb. 2021
g

gjermund om HG Trade AS

Drammen
Godkjenne to hybler

Flott kar som går all inn for å ordne opp! Kjempe flink firma, kan anbefales på det sterkeste.

Des. 2020
N

Nawaz om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Drammen
Digitalisere tegninger av hus

Veldig fornøyd. Fikk raskt svar både mail og tlf. Veldig hyggelig. Bra utført arbeid. Anbefales videre.

Nov. 2020
K

Kathrine Befring om TUFTE PROSJEKTER

Drammen
Tilbygg og garasje med terssse over

God kommunikasjon, gode priser og gjør sitt aller beste for at kunden skal bli fornøyd uten at det går utover pris! Meget fornøyd og anbefaler til dere som har behov for en dyktig og engasjerende arkitekt.

April 2020
T

Tariq om HG Trade AS

Drammen
Loft 45m2 omgjort til bruksrom.

Meget god faglig! Strukturert og effektiv. Anbefales

Des. 2019
E

Else Berit om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Drammen
Tegning av potensielt påbygg

God kommunikasjon, pris og levering

Nov. 2019
S

Siv-Lene B om LINDLAND TEGNING AS

Drammen
Søker etter ansvarlig søker: Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel

Waldemar er en pålitelig, ryddig, kvalitetsbevisst og profesjonell arkitekt. Han gjorde en rask, effektiv og strålende jobb med å søke bruksendring av kjeller til rom for varig opphold. Waldemar var flink til å følge opp og holde oss informert under prosessen. Jeg kan trygt anbefale Waldemar videre.

Okt. 2019
N

Nina om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Oslo
Tegning av garasje m/48,51 m2 grunnflate

De leverte god kvalitet på arbeidet med god kommunikasjon underveis og til avtalt pris. Opplevde arkitekten som ryddig og pålitelig. Veldig fornøyd.

Sep. 2019
R

Roald om VIKEN BYGG/ENTREPRENØR AS

Drammen