Behov for en arkitekt i Frogn?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Frogn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Frogn?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Frogn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Frogn

Tegne ett hus i Odalsparken i Drøbak.

1440DRØBAK

Ett hus i leca.

Odalsparken 32

1447DRØBAK

trenger og søke og tegne en stor garasje på 230 kvm, laget i betong. adresse er odalsparken 32 drøbak

Opprette ny boenhet

1448DRØBAK

jeg har en leilighet med hybel og vil dele dem var for seg selv slik at jeg kan selge en del, i praksis de er separert/ delt , men trenger å for det registrert det på papir. Jeg har tatt kontakt med kommunen så fikk jeg svar på at jeg må gjøre dette gjennom en arkitekt eller bygningsingeniør eller noe lignede. Jeg sender kommune sitt svar og tegning som kan hjelpe til. Godkjenning fra borettslag er på plass.

Oppussing av enebolig fra 2009, inkludert nytt kjøkken

1440DRØBAK

Planlegge, lede og gjennomføre prosjekt for oppussing av enebolig bygd i 2009: - Interiør/konseptutvikling - Totalrenovering av kjøkken - Forslag til og bytting av parkettgulv - Maling tak og vegger i flere rom - Forslag til løsning under trapp for oppbevaring. Bygge denne - Utendørs belysning inngangsparti

Mulighet for bygging av ekstra enebolig på tomt

1446DRØBAK

Bor på en tomt på 1422m i Drøbak (Bråtanveien, 1446) huset dekker 203m på bya. Det er 20% utnyttelse som da blir totalt 284,4m. Jeg lurer litt på noen forskjellige muligheter. Først og fremst muligheten for å bygge et hus bak huset på tomten. Har noen tanker på å ha parkering under Hagen foran huset (vil da ikke ta noe særlig av bya), og hagen blir som før. Vil kunne ha c.6 P-plasser plasser under hagen. Alternativt hvis det blir vanskelig skille ut en del av huset, det er en del som er lett å skille ut og som er på c. 130m (med eget kjøkken,bad), dette er koblet sammen med hoveddel med en liten gang nå. Problemet er at det bare er anledning for å skille ut en del opp til 75m i kommuneplanen, så her måtte det til noe dispensasjon. Det jeg trenger er noen med god erfaring mot kommunen i søknadsprosesser, (helst Frogn kommune) og kjenner til regler/lover i kommuneplanen og har drevet med dette før. At man kan tegne (arkitekt) er vel et must. Uansett må en oppstart først være å møte opp her (c. 1 time) , hvor man ser på tomten for lettere å se hva som er mulig (spesielt det med garasje). Svar med hva dere tar i timelønn.

Tilbygg på ca 10-15 kvm på bakkeplan/første etg

1446DRØBAK

Hei, Vi har nettopp kjøpt nytt hus og ønsker å bygge på første etasje på bakkeplan for å få en større gang og kontor/tv-stue. Tilbygget blir under eksisterende veranda. Det går ikke vann i disse veggene og er ikke i tilknytning til våtrom. Se vedlagte bilder av rommene slik de ser ut i dag, samt tegninger av planløsning før og etter tilbygg. Iflg kommunen så kan «tilbygg inntil 15 kvm som ikke skal brukes til varig opphold utføres uten søknad». Dette blir nok ikke over 15 kvm, men skal brukes til varig opphold, så vi antar det er søknadspliktig. Trenger derfor hjelp fra en arkitekt til dette. Vi overtar 15. september og flytter inn innen 15. oktober. Vi håper å få dette utført ila denne perioden om mulig. Ønsker i første omgang grovestimat på pris og tidslinje, så går vi mer i detalj med evt befaring i neste runde. Mvh Kyrre

Siste evalueringer
korrigere byggesøknad

AC Rosenberg var den eneste som ikke prøvde å selge meg flere tjenester enn jeg ba om, forskjellen på hennes pris og den dyreste var mere enn 100.000! Hun gjorde jobben for den prisen hun ga, til fristen hun ga, og byggesøknaden ble godkjent.

Aug. 2021
P

Pål om AC ROSENBERG AS

DRØBAK
Arkitekt/ byggeteknikk

Jo Idar Sponås har hjulpet til med å lage anbudstegninger til vår nye hytte ved fjorden - han har utført arbeidet på en meget tilfredstillende måte, og kommet med gode arkitektoniske råd. Anbefaler å bruke han.

Juni 2016
U

Unn Liv om TEGNESERVICE SPONÅS DA

Nordre frogn
Arbeidstegninger til nytt uthus

Tegnepartner AS leverte det jeg trengte av tegninger til mitt nye uthus til avtalt tid og pris.

Sep. 2014
A

Alf om Tegnepartner AS

Drøbak
Tilbygg hytte

God kommunikasjon mellom oppdragsgiver og oppdragstaker, utfordrende med en kommune som kun er vanskelig, prosessen fortsetter ift til ferdigstillelse. Utkast til tegninger er moderne og tilpasset vårt behov og ønsker.

Mai 2012
J

John om TAKST & METER® - ULRIKSEN CONSULTING AS

Drøbak