Behov for en arkitekt i Trondheim?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Trondheim konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Trondheim?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Trondheim konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Trondheim

Arkitekt for planlegging av tilbygg

7071TRONDHEIM

Ønsker utvide nåværende bolig med tilbygg som inneholder vaskerom/bad, ekstra soverom og større gang. Vi ønsker hjelp av noen som er løsningsorientert og ser mulighetene i det vi allerede har. Det er muligheter for ending av nåværende planløsning i tillegg. Vi ønsker befaring som et utgangspunktet til eventuelt videre samarbeid.

(oppdatert) Prosjektering og søknad for utvidelse av veranda

7036TRONDHEIM

Søke om å utvide eksisterende veranda, som er både tilbygg og påbygg. En del er på taket av garasjen. Mitt problem er at den delen som er oppå garasjetaket er ikke søkt om av forrige huseier. Dette ble avdekket da jeg søkte om å utvide verandaen i forbindelse med rehabilitering av huset. Det jeg ønsker, er at dagens ca 40m2 veranda utvides til ca 58m2, med trapp ned til terrasse i 1. etasje. Se planskisse i dag og hvordan jeg ønsker at det skal bli. Det finnes ingen tegninger datert etter 1964. Jeg har meglerpakken og prosjektet i PDF som kan sendes. Ta kontakt. Jeg ønsker å selv være utførende av arbeidet. Jeg skal selv søke om terrasse under, den vil komme seg på 49.99m2, så trappa vil da bli bygget sist etter at veranda og terrasse er på plass.

Trenger arkitekt for enebolig renovering og byggesøknad osv

7021TRONDHEIM

Vi skal nesten totalrenovere vårt gammel enebolig fra 1968. Derfor trenger vi en arkitekt med å ha noe alternative planer og hjelp med å sende byggesøknad til kommunen i Trondheim også. Kanskje hjelp underveis med kontroll osv.

Trenger arkitekt for enebolig renovering og byggesøknad

7021TRONDHEIM

Vi skal nesten totalrenovere vårt gammel enebolig. Derfor trenger vi en arkitekt med å ha noe alternative planer og hjelp med å sende byggesøknad til kommunen i Trondheim også.

Utbygging av hus/tomannsbolig

7037TRONDHEIM

Vi ønsker å få bistand med å se hvilke muligheter vi har ved utbygging av vårt hus. Utbyggingen vil i hovedsak bestå av utvidelse av stue i første etasje, soverom og gang i andre etasje, muligens kjeller hvis mulig. Slik vi ser det.

Tilbygg Peder Kroghs veg

7051TRONDHEIM

Vi vurderer å bygge på huset vårt og ønsker å få skissert forslag til ny rominndeling for hele huset, med tilhørende kostnadsbilder basert på allmenne tommelfingerregler og erfaringstall. Det er snakk om et trehus fra 1955 med 2 etasjer over bakken pluss innredet kjeller. Taket er røstet. Tanken er å utvide med 25kvm gulvflate i hver etasje, der påbygget vil komme fra den ene gavlveggen slik at huset blir forlenget i lengderetningen. Påbygg innebærer ikke hverken kjøkken eller våtrom/wc, kun oppholdsrom som stue og soverom.

Siste evalueringer
Påbygg

Raskt svar og raskt utført arbeid. God kommunikasjon.

April 2020
M

Marit om LINDLAND TEGNING AS

Ranheim
Ansvarsrett igangsettingstillatelse og ferdigattest

Godt utført

Des. 2019
T

Tor Egil om AAMODT BYGGKONSULT AS

Trondheim
* Fortsatt ledig: Tegning av garasje og påbygg på hus.

Tegninger av god kvalitet og til en god å rimelig pris godt fornøyd me ecofarm.

Juni 2019
L

Lars om ZHMAEV DESIGN LAB

Klæbu
Tegninger og utfylling av søknad.

Jeg valgte Nøtterøy Konsulenttjenester Dørdal på bakgrunn av deres tro på at dette skulle løse seg. Fikk en hyggelig pris på oppdraget. Vi møtte et byggesakskontor som fikk satt vår tålmodighet på prøve. Marius Dørdal ga seg ikke og kom med forslag som kunne løse floken. Tegninger, sikt linjer, nabovarsler og bilder av prosjektet ble ordnet. Han var til å stole på og prosjektet ble godkjent. Jeg kan trygt anbefale NKD.

Des. 2017
K

Knut Helge om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Trondheim
Søker arkitekt som kan bistå i tegning av hus

Oppdragets hovedmål var tegninger til rammetillatelse og søknad til kommunen. Oppdraget ble gjennomført med god dialog, i god tid med et veldig godt resultat. Bjørnådal Arkitektstudio AS får vår beste anbefaling!

Nov. 2017
L

Lasha om BJØRNÅDAL ARKITEKTSTUDIO AS

Hommelvik
Tegne påbygg og nye vinduer på enebolig

Veldig fornøyd med resultatet. God oppfølging og kommunikasjon underveis. Svarer kjapt, og kommer med gode forslag til forbedringer og endringer.

April 2017
S

Synne om A FINSTAD CAD AS

Trondheim
Bygganmeldelsestegninger til hytte

Takk for raskt og vel utført arbeid! Vi er svært godt fornøyd med resultatet og anbefales på det beste!

Des. 2016
E

Eldar om RIBE BOLIG & HYTTE DESIGN AS

Hvasser
Bruksendring av kjeller

Raskt kommunikation och till avtalt pris, support hela vägen fram tills godkänd söknad hos kommunen. Kommer absolut att bruka finstad cad vid nästa söknadsprocess.

Des. 2016
O

Oscar Di om A FINSTAD CAD AS

Trondheim
Renovering av 2.etg (gang, stue og soverrom)

Meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Det ble en stor jobb etter hvert, men leveransen var upåklagelig. Hardt arbeidende, presise, lett å avtale og kommunisere med både med hensyn på endringer og i forhold økonomi. Veldig bra levert.

Nov. 2016
F

Frank Robert om PPG BYGG AS

Trondheim
tegning av tilbygg på 40 kvadrat

Rask respons, god kommunikasjon, bra pris, dyktig til å tegne.

Sep. 2016
J

Johan Petter om RIBE BOLIG & HYTTE DESIGN AS

Trondheim
Byggteknisk tegning

Topp utført arbeid til fornuftig pris

April 2016
H

Hallgeir om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Trondheim
Tegning av fasade og plan

Meget bra arbeid. Profesjonell og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Fornuftig pris. Anbefales på det sterkeste!

Des. 2015
M

Mats om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Trondheim