Arkitekt - Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

søknad om igangsettingsavtale

4760BIRKELAND

Da tidligere annsvarlig for søknad om igansettingsavtale har sluttet og ikke har sent inn alle papirer som trengs er jeg kommet i en knipe. Jeg trodde alt var i orden og har fullført prosjektet. Kommunen har nå tatt kontakt og sagt at tilbygget er oppført uten den siste søknaden. Trenger hjelp til å få dette i orden.

Doffin - Hovedplan Bygg (kommunens bygningsmasse)

4795BIRKELAND

Konkurransen gjelder kontrakt om levering av hovedplan Bygg over kommunens bygningsmasse for Birkenes kommune. Planen skal benyttes som et strategisk dokument til vedlikehold, drift og fremtidige kostnadsoversikt for 2019-2027.

Doffin - Arkitekt til avlastningsboliger

4795BIRKELAND

Anskaffelsens formål og omfang Birkenes kommune ved avdeling drift skal bygge avlastningsbolig i 2018 med 6 enheter/plasser. Oppdragsgiver skal derfor inngå avtale med arkitekt for utarbeidelse av forprosjekt med funksjonsbeskrivelse, kalkyle og tegninger som skal danne grunnlag for konkurranse på totalentreprise etter NS8407. Rammen for totalentreprisen er på ca 16,5 mill inkl mva. Oppdragsgiver skal også ha opsjon på landskapsarkitekttjenester på tomten det skal bygges på. Oppdragsgiver skal også bygge flere tilsvarende boliger. Oppdragsgiver har derfor opsjon på prosjektering av tilsvarende boliger i 2019 og i 2021 heldøgnsboliger (størrelse uavklart). Oppdragsgiver tar forbehold om godkjenninger av prosjektene.For nærmere informasjon viser vi til del 2, kravspesifikasjon. Deltilbud og alternative tilbud Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud.

Oppussing / påbygg

4760BIRKELAND

Trenger hjelp med tegning til påbygg oppussing av gammelt hus. Heving av tak, kvist pluss påbygg med plass til bad , vaskerom og kanskje et ekstra soverom. Tenker et påbygg på ca 25-30 kvadrat.

Arkitekt til utbygging av enebolig

4760BIRKELAND

Ønsker arkitekt som kan tegne påbygg til vår enebolig fra 1905. Trenger også endret romdeling i deler av eksisterende bygg. Inkl, plantegninger for byggesøknad. Ønsker også hjelp til hvordan hele tomta kan utbedres som følge av utbyggingen. Uthus må flyttes. Hus, garasje, uteplass, uthus, hage må "settes sammen"

Teknisk tegning - Birkeland

4760BIRKELAND

Trenger en flink teknisk tegner - AutoCad et par dager i uken fremover arbeidssted våre kontorer på Birkeland

Siste evalueringer
søknad om igangsettingsavtale

Meget profesjonelt gjennomført. Det tok en uke fra han fikk oppdraget til alle papirer og underskrifter var samlet inn og søknaden sent til kommunen. Kan anbefales.

April 2023
S

Stig om HØGSAAS CONSULT

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud