Behov for en arkitekt på Hamar?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter på Hamar konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt på Hamar?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter på Hamar konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber på Hamar

Byggesøknad /m nabovarsel enebolig Hamar

2317HAMAR

Planlegging bygging av enebolig på Hamar, har arkitekttegningene men mangler ansvarlig søker for 2 trinns byggesøknad og nabovarsel. Det ønskes også at det lages sol/skyggediagram med våre 3D tegninger hvis mulig.

Oppussing enebolig

2319HAMAR

Vi har en bolig fra 1962 som er pusset opp i 2009, men trenger nå et løft. Også noen smartere løsninger enn det vi har i dag.

Arkitekt - tegne nytt inngangsparti, evt tilbygg for større entré

2322RIDABU

Vi ønsker å endre inngangspartiet vårt, evt med et påbygg for større entré. Trenger også gode ideer for å binde inngangspartiet sammen med en uteplass ved drivhuset, gjerne med pergola/hagestue der.

Ny plantegning på huset

2315HAMAR

Enebolig med hybel/sokkelleilighet er bygd om. Trenger ny plantegning + fasadetegning for innsending til kommunen for å melde bruksendring. Målestokk 1:50 evt 1:100 Har gamle tegninger med skraverte endringer.

Arkitekt/teknisk tegner-tjeneste ansvarlig prosjekterende - Ansvarlig SØK

2315HAMAR

Lage byggesøknadstegninger, arbeidstegninger i plan og snitt, stå som ansvarlig søker. Eventuelle behov for detaljtegninger for utførelsesfase tas senere.

Idémyldring til romløsninger i enebolig

2315HAMAR

Ønsker befaring av enebolig med idémyldring og diskusjon rundt hva som er (og ikke) mulig av romløsninger. Info om enebolig: - bygd 1990 - 350m2 ++ - 3 etasjer

Siste evalueringer
Tilbygg på enebolig

Hadde jeg kunnet huket av på alle punktene ovenfor her, hadde jeg gjort det. God kommunikasjon og tegningene kom da de skulle. De var av de laveste tilbudene jeg fikk, men ikke den laveste, men for min del, talte også evalueringene de hadde fått av andre kunder. Topp jobb Mvh Lars Gunnar Nygården

Juni 2019
L

Lars Gunnar om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Hamar
Ønsker å få en interiørdesginer til å se på blant annet romløsninger og farger på vegger i samtlige rom i begge etasjer

Jeg er virkelig veldig fornøyd med jobben som er gjort. Vi skulle ha 4 farger på 4 ulike vegger. Hun gjorde en grundig jobb med å velge disse ut fra hvordan vi ønsket det og hvordan rommene så ut ellers. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Jan. 2017
I

Iselin om KLANGROM GABRIELE MARIA NIEDERMEIER

Hamar
Lage tegning av eksisterende hus og fremtidig påbygg

Tegningene er grundig og profesjonelt utført til avtalt pris og tid. Bjørnstadjordet er imøtekommende, viser god kunnskap og stort engasjement for jobben, innehar en veldig god forståelse for hva som ønskes utført, og lyttet velvillig til våre endringsønsker. Forslagstegninger ble lagt fram med gode tips på endringer som nå har gitt oss et optimalt fungerende areal pr. rom på vår tilbyggstegning. Vi anbefaler ham på det varmeste.

April 2014
P

Per Andre om GAUSDAL EIENDOMSSERVICE AS

Ingeberg