Behov for en arkitekt på Ås?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter på Ås konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt på Ås?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter på Ås konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber på Ås

Ansvarlig søker til oppussingsprosjekt

1435ÅS

Jeg har et pågående oppussingsprosjekt i Ås kommune. Det er en helrenovering av en bolig med 2 leiligheter til utleie. Fra før av hadde jeg en arkitekt som ansvarlig søker. Byggesøknaden ble godkjent om våren og prosjektet skal være ferdig i desember. Men arkitekten og dem sin brannkonsulent hadde levert en feilaktig branntegning med byggesøknaden. Deretter ville den bare gå for den absolutt dyreste måten å fikse brannskillen på, som ville pådratt meg store og kostbare endringer. Nå har jeg selv fått meg en dyktigere brannkonsulent og det ordnet seg fint med brannskillen. Det som gjenstår er å finne en ny ansvarlig søker for å få ferdigattest og brukstillatelse.

Rammetillatelse enebolig med utleiedel

1407VINTERBRO

Jeg har en tomt på vinterbro og trenger en arkitekt og ansvarlig søker for å tegne en enebolig med en utleiedel og søke rammetillatelse. trenger en fast pris for helepakke til vi får rammetillatelse. Skal selge tomt med ramme så trenger bare standard tegninger ikke noen spesialt.

Tillbygg til bolig

1434ÅS

Vi ønsker å tilbygg første etasje ved å bygge under verandaen og se om det er mulig å få 4 soverom i huset. Tilbygg er på ca 7x3 meter.

Påbygg annen etasje

1435ÅS

Tegne annen etasje på enebolig for søknad til kommunen og bygg tegninger for entreprenør. Etasjen skal være på ca 11,45m * ca 5,98m Er du en entreprenør som gir totalt pris ink tegninger og arbeid ta gjerne kontakt også.

Interiørarkitekt

1433ÅS

Vi har et atriumhus i mer el mindre original stand fra 1968. Vi trenger råd og ideer til gode innvendige løsninger for veggflater, åpninger, garderobeløsninger, gulv i yttergang, dører mm

Arkitekt til endring av fasade

1435ÅS

Hei, Mistet mitt opprinnelige anbud her inne, så prøver nå på nytt. Vi har planer om et større påbygg på vår bolig med integrert garasje, samtidig som eksisterende del vil også bli oppgradert. Vi har tegnet boligen slik vi ønsker det innvendig, men ser for oss at vi trenger hjelp med å få tegnet eksteriør, fasade slik vi ser det for oss. Ønsker å komme i kontakt med en arkitekt for å finne en god løsning på dette.

Siste evalueringer
Søker ansvarlig søker til tilbygg og påbygg på enebolig

Norges Arkitektur stod som ansvarlig søker i søknadsprosess for tilbygg og påbygg. De holdt fristen vi hadde satt, var gode på kommunikasjon, jeg fikk god pris, og søknaden ble godkjent første gang.

Juni 2021
J

Jorunn om NORGES ARKITEKTUR AS

Vinterbro
Søke byggetilatelse Frogn Kommune

Har utført iht forventninger.

April 2020
E

Erik om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Vinterbro
Prosjektering av veranda med brannkrav

Meget bra, god oppfølging og kunnskapsrik. Et krevende oppdrag som krevde dispensasjon på utnyttelsesgrad, byggegrense og avstand til nabo ble løst på en meget bra måte og godkjent av kommunen.

April 2017
K

Kim om A FINSTAD CAD AS

Ås
* Fortsatt ledig: Bygge på inngangsparti (7 kvm) ..hele prosessen. Fra tegning til ferdig påbygg

Gjennomgående god kvalitet på arbeid , men store forsinkelser og fortsatt noe gjenstående arbeid, tre måneder etter at arbeidet skulle ha vært ferdig....

Jan. 2016
T

Trond om OVERLEGEN-EIENDOM AS

Vinterbro
FUNKIS HUS

Antonsen illustrasjon gjorde jobben jeg trengte til avtalt pris og tid

Okt. 2012
D

Dagfinn om ANTONSEN ILLUSTRASJON

Vinterbro