Behov for en arkitekt i Stavanger?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Stavanger konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en arkitekt i Stavanger?

Trenger du en arkitekt for å tegne opp og planlegge et byggeprosjekt du vil ha gjort? På Mittanbud vil dyktige arkitekter i Stavanger konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste arkitekt-jobber i Stavanger

Hjelp til design og planlegging av fasade og uteromsoppgradering

4019STAVANGER

Hei, vi har gått oss fast og trenger hjelp av noen kreative hoder som kan hjelpe oss å se nye muligheter for fasaden og uterommet vårt. Er du en designer eller arkitekt med lyst til å tenke litt utenfor boksen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Huset er en del av en tomannsbolig bygget på tidlig 60-tallet med hvitmalt kledning og sliten "munkepuss". Med de begrensninger og muligheter dette innebærer. I tillegg består uterommet av en hage på baksiden med behov for skjerming, samt garasje, parkeringsplass og en bitte liten plen i forkant. I tillegg ser vi for oss et trinn 2 prosjekt med oppussing av en stue og kjøkken. Hva vi ser etter: - Kreative løsninger og god plassutnyttelse. Slik at vi kan begynne å jobbe etter en plan med øye på en helhet. - Åpen dialog og gode ideer. - Bruk av 3D modell er et pluss. La oss ta en prat! Send oss en melding med dine ideer eller en link til arbeidet ditt, så tar vi det derfra.

Trenger arkitekt

4016STAVANGER

Huset er bygget i 1955 og vi har planen til å totalrenovere, og i det forbindelse trenger vi følgende hjelp :- 1:- totalrenovering innvendig/utvendig. 2:- huset er nå 2 etasje+loft. 3:- vi ønsker å bygge en etasje til stedenfor loft etasje. Da trenger vi noen kan ta ansvar å sende søknad til kommunen å bli godkjent.

Arkitekthjelp for godkjenning av leiligheter hos Stavanger kommune

4008STAVANGER

Hei, vi har to leiligheter som trenger arkitekter for å få dem godkjent av Stavanger kommune. Ta gjerne kontakt for informasjon og pristilbud.

Bytte kledning

4028STAVANGER

Vi ønsker et prisoverslag på tegning av ny kledning. Vi har også en takterrasse som vi muligens ønsker å kle igjen, dersom denne kles igjen så vil vi også se på muliget for ny planløsning i overetasjen. Vil da gjerne ha pris på hva dette vil koste både pris for å kun tegne opp ny kledning, men også for resterende.

300 kvadratmeter garasje sprenges ut i fjell .

4018STAVANGER

Vi ønsker å tegne og søke kommunen og sprenge ut ca. 300 kvadratmeter til garasje i betong vegger , tak og såle + bygge ut ca. 50 kvadratmeter på eksisterende hus på Vaulen postnummer 4018 Stavanger !

Konsultasjon

4011STAVANGER

Skal renovere en kjeller til leilighet. Her må jeg søke om bruksendring samt at det vil går bra brannklasse 1 til 2. Jeg trenger konsultasjon/veiledning på hva som må til for å tilfredstille kravene. Jeg overtar leiligheten den 24 mars å vil gjerne ha ett møte etter den datoen.

Siste evalueringer
Tegning av ny enebolig

Vi er veldig fornøyd med jobben Stig hos Husly Tegnekontor gjorde for oss. Vi ble enig om en fastpris på prosjektet med en runde med endringer inkludert i prisen. Resultatet ble vi strålende fornøyd med. Kan anbefales

Juni 2019
E

Erling om HUSLY TEGNEKONTOR AS

Stavanger
Naust/hagestue

Fikk raskt svar fra Silje fra Cad kontoret, møtte til avtalt tid og leverte før avtalt tid. Resultatet var vi meget fornøyd med - anbefales.

Jan. 2019
S

Stian om CADKONTORET AS

Hundvåg
Totalrenovere enebolig

Vi fikk tegnet en totalrenovering av et gammelt hus. Arkitekten hadde gode forslag ved de tidlige møtene, som vi ikke selv hadde tenkt på men endte opp med å bruke. Tegningene ble ferdige på avtalt tid og var veldig fint utført, med flere utkast til ulike løsninger. Vi er veldig fornøyde. Kan anbefale CAD kontoret til andre og vil trolig bruke dem igjen til andre prosjekter i fremtiden.

Jan. 2019
M

Marius Alfred om CADKONTORET AS

Stavanger
Godkjent byggtegning og søknad av utleiedel i kjeller

Veldig fornøyd med raskt og dyktig arbeid knyttet til utarbeidelse av plantegning og søknad om byggegodkjenning i kjeller. Billig pris for bra arbeid. Anbefales!

Sep. 2018
M

Marthe om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Stavanger
100m2 hage

Excellent workmanship and delivered according to the price. The company was very well organised, friendly and extremely pro active in suggesting optimal solutions. The drawings for the garden design were also done to the highest standard. Highly recommended.

Aug. 2017
J

Joseph om NORDIC BYGG OG ANLEGG AS

Stavanger
Ombygging av tomannsbolig til enebolig

Vi hadde hjelp av Arkitektfirma Årreberg AS til å lage tegninger i forbindelse med at vi skulle bygge hel tomannsbolig om til enebolig. Vi er veldig fornøyde med jobben firmaet gjorde. De kom med gode løsninger, leverte raskt og var tilgjengelige for oss i hele perioden. Vi anbefaler firmaet.

Nov. 2016
T

Tove om ARKITEKTFIRMA ÅRREBERG AS

Stavanger
Tegne hytte (as built) pluss nytt tilbygg til hytte

Veldig fornøyd med arbeidet, godt utført, effektivt og god pris.

Okt. 2015
H

Harald om AAMODT BYGGKONSULT AS

Stavanger
Fasadeendring på enebolig‏

Veldig fornøyd med utført arbeid. Prisen ble som avtalt. Anbefales til andre!

Sep. 2015
S

Steinar om COMFORT BYGG AS

Stavanger
Update one old house

Bra arbeide!

Jan. 2015
W

Wei om SOLID BYGG STAVANGER AS

Hafrsfjord
arkitekt/byggefirma som er godkjent med ansvar rett i stavanger kommune

Etter en vanskelig start,så kom vi i gang med jobben.det ble mye mailveksling frem og tilbake med hvordan vi skulle utføre denne vanskelige jobben. Prisen ble over det dobbelte enn først avtalt ,men det betyr så lite når resultate ble positivt.. Han kan anbefales av meg til denne type utfordrende arbeid

Des. 2014
M

Morgan om Ing. J. G. Josdal AS

Vassøy
Tegning av terrasser og ytterdører for rekkehus i borettslag

Casa Arkitekter gjorde en veldig god jobb med å tegne terrasser, skillevegger, inngangsparti, samt gi forslag til nye husfarger i vårt borettslag. Gikk noen runder før vi kom frem til et resultat alle var fornøyde med, noe som økte prisen - men vel verdt!

April 2014
M

Mona om Casa Arkitekter AS

Stavanger
Arkitekt til å tegne ombygging av gammelt hus

Kjempefirma som følger opp og gjør en svært god jobb. Anbefales

Mars 2014
R

Rudi om FLYT ARKITEKTUR AS

Stavanger