Arkitekt - Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Arkitekt i Nesbyen

Case Arkitektur AS

Vi har 10 års samlet erfaring fra Rambøll AS og Henning Larsen Arkitekter AS. Se våre prosjekter og les mer om oss på caseark.no Overlat tegning og byggesøknad til våre flinke arkitekter for en rask og enkel oppstart på ditt prosjekt. Vi tilbyr alltid gratis befaring eller en videosamtale med deg. Dette gir oss muligheten til å bli kjent med ditt prosjekt og dine behov på best mulig måte. Gjennom denne prosessen utforsker vi muligheter, diskuterer ideer og skaper en felles forståelse for prosjektets omfang. Etter at vi har sett på prosjektet ditt, vil vi gi deg et uforpliktende tilbud med et prisestimat.

Se mer

Ønsker å få tegnet tilbygg med garasje

"De gjorde et godt førsteinntrykk ved videosamtalen, gav et bra pristilbud og var fleksibel og lett å ha å gjøre med underveis. Meget fornøyd med både resultatet. Leverte til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste."
C
Cathrine
Nesbyen, Aug. 2023
Case Arkitektur AS
Siste registrerte jobber

Trenger Arkitekt 2mannsbolig i Nesbyen kommune

3540NESBYEN

trenger en arkitekt til å sende laget og sende tegningen til 2mansboilg i Nesbyen kommune, fast pristilbud bør gis.

Ønsker å få tegnet tilbygg med garasje

3540NESBYEN

Vi skal bygge dobbel garasje og gang inntil huset. Må stå i stil til huset. Er i område med gamle hus/verna hus.

Totalrenovering av bolighus

3540NESBYEN

Vi ønsker å pusse opp samt endre rominndeling og fasade på vårt bolighus bygd i 1985.

Lage plantegning vinterhage

3540NESBYEN

Trenger en arkitekt/snekker som kan lage en plantegning for vinterhage. Har snekker til og bygge, men trenger noe og jobbe ut ifra

Doffin - Rammeavtale ARP

3540NESBYEN

Anskaffelsens formål og omfang Konkurransen gjelder rammeavtale for levering av arkitekttjenester, konsulenttjenester innen bygg- og anleggsteknisk rådgivning samt byggeledelse, for deltakerkommunene Flå og Nes. Rammeavtalen omfatter tjenester i forbindelse med prosjektering- og forprosjektering, uavhengig kontroll samt oppfølging under utførelsesfasen. I tillegg til bistand til arealplanlegging for kommunene. Anskaffelsens verdi anslåes til over EØS-terskelverdi over 4 år. Volumet er et estimat og er ikke bindende.

Siste evalueringer
Lage plantegning vinterhage

Veldig bra. Svarte raskt på mail og gjorde en god jobb

Juli 2018
J

Jon-Emil Jorde om LINDLAND TEGNING AS

Nesbyen

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.