Få hjelp til å legge membran i Ålesund

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Ålesund

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet membran i Ålesund

Legge membran på gulv(bad og vaskerom)

6014ÅLESUND

Ønsker å få tilbud på å få lagt membran på et lite bad, og et vaskerom(gulvet) inkludert utstyr, badet er litt i underkant av 5 kvm og vaskerommet er i underkant av 7 kvm

Legge ny membran og flis på badegulv

6020ÅLESUND

Gulv på nytt baderom er ikke tilfredsstillende utført og må bygges opp på nytt. Ny membran og fliser må legges på nytt. Badet er på ca 12 m2

Støpe kjellergulv

6017ÅLESUND

Har pigget opp baderomsgulvet i kjelleren og lagt nye rør og avløp. Ser etter noen som kan støype gulvet. Ønsker også pris på membran og flislegging.

Sparkle 2 leiligheter og flis + membran 2 bad

6004ÅLESUND

Leilighet 1: Oppstart desember 2023: Sparkle og male listefritt. L50 vinkler blir brukt. Pipe pusses eller sparkles. Flyte gulv, legge membran samt Flislegge bad 1 etg 5m2. Må ha våtromspapir. Leilighet 2 Oppstart februar 2023 Sparkle og male listefritt. L50 vinkler blir brukt. Pipe pusses eller sparkles Bad her har riktig fall. Skal kun legges flis samt membran.

Ny membran i sluk baderom

6004ÅLESUND

Ønsker å gå fra dusjkabinett til dusjvegger. Må derfor flytte dusjkabinett og sjekke om membran må skiftes ut. Badet er fra 2006-2007.

Membran og flislegging

6009ÅLESUND

Skal legge membran og flis på bad, ca 5kvm. Må være våtromsgodkjent

Siste evalueringer
Totalrenovering av baderom

Veldig greit at de hadde direkte kommunikasjon med snekker, flislegger og elektriker. God logistikk og mindre for oss å tenke på. Godt fornøyd med arbeidet som ble utført.

Sep. 2019
S

Silje Harnes om KVAM VVS AS

Ellingsøy
Membran på betonggarasje 7 x 3.9 meter

Utførte jobben til avtalt tid og avtalt pris.

Juni 2019
S

Stein Arild om NILS SEKKESÆTER

Ålesund
Støp, membran og flislegger til lite bad

De la fliser på gulv og vegger på et lite bad, i tillegg fullførte de noe platearbeid på et lekerom. Jobben ble gjennomført på en god måte. Flisene ble lagt gjevnt og arbeidet ser bra ut.

April 2019
M

Morten Wold om SCANDINAVIAN INTERØR AS

Ålesund
Rep. av baderom: Defekte fliser. Defekt varmekabel. Oppgradering toalett og badekar.

E.Gjerde Malefirma AS fjærnet gamle fliser, la ny membran og nye fliser på gulvet i vårt baderom m/våtromsdokumentasjon. De formidlet også kontakt med elektrikerfirma Alfa Elektro AS som la ny varmekabel og installasjon for denne. Firmaet skiftet også lister på vindu og baderomsdør, samt maling av tak og taklister. Vi er meget godt fornøyd med utførelsen, og at arbeidet ble utført til avtalt pris og tid. Firmaet anbefales til tilsvarende oppgaver

April 2018
K

Kjell Arne om E. GJERDE MALERFIRMA AS

Ålesund
Membran bad

Hurtig tilbakemelding og gjennomføring. Alt av dokumentasjon og informasjon sendt på epost umiddelbart og arbeidet ble gjort i henhold til avtale. Meget godt fornøyd og i toppsjiktet av arbeid jeg har fått utført så langt. 5 stjerner

Mars 2016
A

Andre om GJØSUND BYGG & MALING AS

Ålesund
Oppussing/rehabilitering av bad

Lytter til deg som kunde. Gir anbefalinger og gode råd både før og underveis i prosjektet. God kommunikasjon underveis. Seriøse og dyktige. Kan absolutt anbefale Faginteriør AS til andre.

Okt. 2014
T

Tor Kjetil om Faginteriør AS

Ålesund
Legging av membran/ flislegging

Jeg er kjempefornøyd med jobben Noor Lux har gjort for meg. Noor lux er serviceinnstilt , svarer på spørsmål både på telefon og sosiale medier. De er effektive, nøyaktige, holder avtaler og får jobben gjort på en profesjonell måte. Prisene på flisene er meget bra . Jeg er også veldig fornøyd med totalkostnaden for den jobben de har gjort. anbefaler gjerne Noor Lux

April 2014
T

Tore om NOOR LUX

Ålesund
Protan toppmembran for våtrom

Veldig godt fornøgd med jobben. Fekk opprinnelig avtale på å legge toppmembran, men engasjerte same firma til å avrette golvet skikkelig. Deretter gjorde eg også avtale om flislegging av vegger og golv. Opplevde firmaet som svært pålitelig og serviceinnstilt og er også svært fornøgd med sluttresultatet. Harald

Mars 2014
H

Harald om BOLIG OG VÅTROM AS

Ålesund
Renovering av bad.

Vil gi bedriften gode tilbakemeldinger på jobben som ble gjort på mit bad. Kvalitet og pris heilt som forventet og god kommunikasjon under heile prosessen. Kan absolutt anbefale bedriften til andre.

Des. 2013
A

Aage om BOLIG OG VÅTROM AS

Ålesund
Flislegging av bad i nybygg

Totalflis AS har gjort en kjempejobb med flisleggingen av badet vårt. Arbeidet ble utført til avtalt tid med pris som avtalt. Kommunikasjonen med bedriften før og under oppdraget har vært meget god. Totalflis AS yter service i toppklasse. Vi anbefaller denne bedriften til andre.

Jan. 2013
K

Kai Åge om Totalflis AS

Ålesund
Oppussing av bad

ikke bare at de var 25% billigere, men de kom, gjør jobben og gikk. De har ryddet fint etter seg. Det er det mann vil ha fra sånne bedrifter.

Okt. 2012
G

Georg Emanuel Standal om JANSEN ELEKTRO AS

Ålesund
Oppussing av bad, ca 4 m2

Jobben ble utført som avtalt og med glimrende kvalitet. Anbefales.

Mars 2012
R

Ronny om VK BYGG

Ålesund