Få hjelp til å legge membran i Sarpsborg

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sarpsborg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Sarpsborg

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sarpsborg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Sarpsborg

Membran og fliser på nytt vaskerom med dusj

1710SARPSBORG

Nytt vaskerom med dusjhjørne ønskes ferdigstilt med membran og fliser før juli. Ca. 13m2 gulvflate (betong i dag) og 8 m2 vegg (klart til membran). Gulvet er forholdvis rett, men må avrettes ca 1. cm. Vi har kjøpt 60x60x fliser og mosaikk til dusj. (god kvalitet) Vi fikk forespeilet en pris på ca 45.000 i høst, men har nå fått et tilbud på 63.000. Begge fra seriøse aktører. Sender derfor ut en forespørsel, for å høre om det fortsatt er mulig å få jobben gjort for under 50.000 kr.

Sette opp våtromsplater og forsegle dem

1746SKJEBERG

Ett lite bad som er i behov for våtromsplater og alt som hører med dette.

Oppbygging av baderom/vaskerom

1712GRÅLUM

Ønsker å få fullført baderom inkl. vaskerom. Det som er gjort fra før. Himling og stenderverk er montert. Grovstøpt gulv Avløpsrør er montert. Vannforsyning til fordelingsskap er montert. Elektriker skal montere varmekabel om ikke så lenge. Det som står igjen er. Flytesparkel over varmekabler, når de er montert. Sette opp delvegg mellom toalett og vaskerom Membran, gips/OSB plater. Legge flis på gulv og delvis vegg. Sparkle, male og fuge. Sette opp toalett, dusj, servant, vannuttak til vaskemaskin og utekran. Har mulig glømt noe. Fliser har jeg kjøpt. 120*60 cm på gulv. Sirka 7 kvm 60*60 på vegg. Sirka 10 kvm På 3D tegning er servant plassert på et feilsted og dujskabinett viser hvor dusjhjørnet skal plasseres.

Membran på badet

1710SARPSBORG

Hei Jeg trenger noen som kan lage godkjent membran på badet.

Membran

1725SARPSBORG

Jeg har 9 kvadrat bad som trenger smøremembra. Det er skrudd Tetti våtromsplater på vegger og gulvet er klar til smøring . Kom gjerne med et tilbud enten med matraler eller uten (Trenger sertifisert firma )

Oppussing bad

1712GRÅLUM

Baderom ca 7 kvm trenger nye fliser/membran. Ønsker i første omgang noen som kan komme på befaring.

Siste evalueringer
Membran på terrasse

Godt utført jobb til hyggelig pris. Hjalp til med å finne gode løsninger som betydde mye for helheten. Anbefales på det varmeste!

Juni 2018
T

Tor Egil om Tom-Arild Eilertsen

Oslo
Hel renovering af vores geste bad

Bolig Fix svarede hurtigt og kom ligeså med en god løsning, samt ideer og gode råd. De har hele vejen haft os som kunde i centrum og vejledende og forstået hvad vi ønskede. Vi har nu fået et super flot gæste bad i rigtig god stil. Anbefaler på det varmeste Bolig Fix en bedrift man kan stole på.

April 2016
j

jan mikael om BOLIG FIX AS

Greåker
Avrette baderomsgulv og flislegge

Veldig fornøyd!

Jan. 2016
K

Kim Andre om Murmester Jens Aksel Christiansen AS

Borgenhaugen
Jevne ut gulv i kjeller etasje

De kom til avtalt tid. Veldig service innstillte. Veldig flinke, flott arbeid. Kan virkelig annbefale dette firmaet.

Feb. 2015
M

Melanie om KASPER BYGG AS

Greåker
Gjøre ferdig bad

Gjorde en fantastisk jobb med badet vårt og kom med gode ideer underveis til en best mulig gjennomføring av badet, noe som gjorde badet vårt helt unikt. Kom til avtalte tidspunkt og gjennomførte jobben innenfor ønsket tidsramme.

Feb. 2014
Å

Åse-Kristine Warberg om Sarpen Eiendomsutvikling

Hafslundsøy
renovering av bad

Gard Eliassen i Eliassen bygg, Borge rørlegger og Marthe Installatør har fullført badet etter alle våre forventinger og på kun 8 arbeidsdager. Et par saker måtte vente på grunn leveringsproblemer, men vi er strålende fornøyd og anbefaler Gard Eliassen til alle.

Des. 2013
D

Dag William Haugeto om Eliassen Bygg AS

Sarpsborg