Få hjelp til å legge membran i Balsfjord

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Balsfjord? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Balsfjord

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Balsfjord? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Balsfjord

Oppføring av hytte i Malangen

9055MEISTERVIK

Hei, Vi har en hyttetomt i Kjerrvika i Malangen, og ønsker tilbud på oppføring av en hytte fra Neo hytter. Se vedlagte tegninger og leveransebeskrivelse! Festemidler er ikke inkludert i leveransen. For bilder og inntrykk av innvendig standard, se: https://www.neohytter.no/hyttene/kjerne/ Vi ønsker også tilbud på følgende: • graving/bearbeiding av tomt og tilfylling etc. • arbeid med membran/flislegging i gang, bad og vaskerom. • støp av plate/ringmur. Det må medberegnes en stripemur og punktfundament for bæring av takoverbygd terrasse. Selve terrassen under tak og materialer til dette er ikke inkludert - vi ønsker spesifisert tilbud på dette. Legg merke til leveransen av pre-cut settet og behov for oppbevaring av dette: «Kjøper er ansvarlig for å sikre at avtalt sted for levering har adkomst og mulighet for å snu lastebil tilsvarende 18m lengde og 25 tonn akseltrykk. Tilsvarende har Kjøper ansvar for at byggesett eller delleveranse kan plasseres trygt og forsvarlig innenfor rekkevidde av lastebilens påmonterte kran.» Tilbudet må spesifisere rigg/drift og kranløft. Vi kan komme tilbake til rør og el-installasjon, men si gjerne hvem som evt. er deres samarbeidspartnere. Vi tenker å søke rammetillatelse. Pre-cut materialleverandør Pre Tre AS vil være ansvarlig for prosjektering. Ved behov kan Petters bror, som er sivilingeniør med betong som spesialfelt, beregne plate. Vi har ønske om oppstart våren 2022, og håper på et snarlig tilbud fra dere. Med vennlig hilsen Petter og Vivi

Renovering av bad, renovering av gang, gulvlegging mm.

9050STORSTEINNES

Bad: Oppbygging av bad, er igjen å avrette gulv, membran, flislegging, montere veggplater, sparkle tak (gipsplater montert) listing. Montere veggplater i gang, garderobeskap til gang, gulv og listing.

Baderomsgulv og terrasse

9040NORDKJOSBOTN

Riving av gammel flis og legging av ny varmekabel/membran og ny flis. 6,6kvadrat. Samt mulighet for totalt renovering av vegger og tak på samme bad. Har også en terrasse vi vil ha bygd med bod unner som jeg vil ha tilbud på. Den vil være 40kvadrat med unnertak og har ca250 høyde fra bakke.

Renovering av bad ca 10kvm

9055MEISTERVIK

Ønsker tilbud på følgende: - legge gulv og fliser på gulv (råbygg) - legge membran - mulig ny sluk i gulv - evt montering av baderoms plater på vegg

Renovering av bad.

9040NORDKJOSBOTN

Ny innredning, membran, ny dusj, varme i gulv. Ventilasjon.

Flisearbeider på hytte

9050STORSTEINNES

Det er tre rom som skal fliselegges. Alle gulv er støypt betong. Du kan regne ut i fra en kvm pris for fliser på 300 inkl mva, men spesifiser hvor mange kvm som er beregnet pr rom. Alle priser skal oppgis inklusiv mva, rigg, drift, transport osv - dvs alt inklusiv. Det vil være klart for fliselegging ca 1 februar 1. Vindfang Fliser på gulv . sannsynligvis 30x60 2. Badstue Fliser på gulv + sokkelflis - sannsynligvis 20x20 3. Baderom Alternativ a: Fliser på både gulv og vegg. Ta med pris på alt av material inklusiv litex på vegg (dvs menbran, slukmembran (2 stk), fugemasse osv) Alternativ b: Fliser på gulv + sokkelflis (da legger jeg baderomsplater på vegg selv) . Ta med alt av materiell (ikke baderomsplater)