Få hjelp til å legge membran i Løten

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Løten? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Løten

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Løten? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Løten

Befaring/tilbud etter vannskade.

2340LØTEN

Vi oppdaget en liten lekasje i kjeller under bad. Takstmann fra forsikring har vært på befaring og det er målt fukt i vegg. Vi trenger tilbud på utbedring av skaden. Ønsker kun tilbud befaring av seriøse aktører. Som har erfaring med denne type jobb.

Fullføre oppussings huset mitt.

2340LØTEN

1.2 SNEKKERARBEIDER Følgende arbeider er medregnet; 1. etasje - Avretting av gulv - Legging av laminatgulv - Montering av vindukarmer - Montering av dørkarmer - Montering av fotlister - Etablere hull for ventilasjon på kjøkken Vi skal også avklare to forhold: 1. med kommunen, om balkongdør og vindu kan tettes, eller om vi må åpne disse slik de opprinnelig var. 2. avklare tiltak mot brann/peis og bæring. 3. Byggherre vil motta en rapport fra oss om hvordan dette skal løses, med en opsjonspris for utførelse. 2. etasje - Soverom, kontor, gang o Etablere vegg mellom soverom o Etablere himling over bad o Lekte ut vegger og tak, klargjøring for elektriker o Montere resterende gulvplater o Gulv avretting o Montering av gips o Montering av gulv o Montering av karmer, dører og lister - Bad o Oppbygning av baderom, med våtromsplater, membran, støp med korrekt fall mot sluk. o Flislegging av baderom ▪ Maksimalt 60*60 fliser på gulv ▪ 1,2 cm nedsenk i dusjsone o Montering av baderomsmøbler 1.3 RYDDING OG AVFALLSHÅNTERING Det står en stor mengde avfall foran boligen. - Vi bestiller containere, fyller disse og får kjørt vekk avfallet. - Vi rydder jevnlig under arbeidet og holder byggeplassen ren.

Støp og membran på bad

2340LØTEN

Jeg lager nytt bad av ett soverom i en gammel hytte. Bjelkelaget er forsterket og det er lagt 22 mm fuktbestandig sponplater på gulvet. Elektrikeren skal legge varmekabler denne uken (uke 44) rørgjennomføringer til sluk og toalett er på plass. Jeg trenger hjelp av fagfolk som er godkjente for legging av membran og for å støpe og flislegge gulbet. Badet er ca 5 m2. Ønsker helst at jobben kan bli gjort i løpet av november.

Flislegging og membran, støpe fall til sluk.

2340LØTEN

OBS. Dette blir litt frem i tid. Skal lage bad i et hus. ca 22 kvm. Det er tenkt å støpe såle selv, hvor så en murer kommer og etterstøper fall til sluk, legger membran og flis på gulv. Hvilken flis som skal være er enda uavklart, men det heller mot en med størrelse 24x95. Enten kan denne deles opp til mindre biter rundt sluk, er ikke dette mulig blir det valgt en annen type flis rundt sluket. Ønsker prisoverslag.

Legge nytt gulvbelegg på bad

2340LØTEN

Trenger håndverker som kan skifte gulvbelegg på bad, enkelt og raskt og med gode referanser.

Legge membran og evt fliser på baderomsgolv.

2340LØTEN

Et baderom i sokkeletasje med murvegger og murgolv. Areal ca 3,5 m2. Det er lagt varmekabler i golvet og gjort klart til å sette opp baderomspanel på vegger. Vi trenger hjelp til å LEGGE MEMBRAN OG FLISER PÅ GOLVET. Håndverker med våtromssertifikat.

Siste evalueringer
nytt bad

Det ble gjort en god jobb.

Juli 2014
K

Kari om ELVERUM BYGG OG SERVICETJENESTER AS

Løten