Få hjelp til å legge membran i Skien

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Skien

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet membran i Skien

Legge våtromsmembran og flislegge bad

3721SKIEN

Legge membran i henhold til våtromsnormen. Flytsparkle gulv. Legge flis på gulv samt på vegger i dusjnisje. Gulv: ca 5m2. Vegger ca 7 m2.

Legge membran

3725SKIEN

Har et baderom på ca 16m2. Trenger å legge membran på vegger og gulv. Må gjøres så hurtig det lar seg gjøre.

Flislegging gulv, 2 små bad, Bjørnøya, Porsgrunn

3716SKIEN

Nyoppført hytte på Bjørkøya, Porsgrunn. Ønsker tilbud på flislegging gulv x 2 og oppsett av Fibo veggplater. Alt av flis og veggflater vil bli levert til øya. Bjørkøya har fergeforbindelse for bil, og det er bilveg frem til hytte. Bad 1 er på 1,7 x 3,5. Bad 2 er på 1,3 x 3,5 Se fergene.no for rutetider.

Flislegging av bad

3731SKIEN

Skal oppgradere og utvide badet mitt og i den forbindelse ønsker jeg flislagt bad. Jeg ønsker da et prisestimat på ferdig flislagt bad med membran og støp av gulv. 60x60flis. Flisene har jeg ikke bestemt meg for enda men det kommer Jeg ønsker også et prisestimat på kun smøring av membran og oppstøp av gulv Det er ca 10m2 veggflate og 5 m2 gulvflate grovt regnet, uten å ta bort dører/vinduer Er tømrer, så vil gjøre alt av tømrerarbeid klart for flisleggeren.

Flytsparkle baderomsgulv i riktig helling

3744SKIEN

Har et bad på nesten 8kvm som det nå har blitt lagt varmekabler på. Jeg trenger derfor noen som kan støpe over disse med riktig helling i forhold til forskriftene. Det er kun et sluk. Jeg kan ordne materialene dersom det er ønskelig. Det er en enebolig, badet ligger i 1.etg.

Vinylbelegg som membran på vaskerom

3721SKIEN

Ønsker å få lagt vinylbelegg på gulv på et vaskerom som membran. Jobben ønskes gjort så snart som mulig etter uke 35.

Siste evalueringer
Flytesparkle våtrom + legge belegg

Gjorde en god jobb med flytesparkling og fallet på gulvet ble perfekt. Belegget ble lagt akkurat slik det skulle være. Alt ble godkjent etter jeg hadde våtromskontroll.

Mars 2015
U

Ulf Sondre om BGS-BYGG AS

Skien
oppussing av bad

Fagdyktige folk, hyggelige og hjelpsomme anbefaler veldig. Tusen takk for dere alle som har gjørt en kjempe bra jobb.

Feb. 2015
F

Freedom R om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Renovering av bad

Er meget fornøyd med utført jobb. Kan trygt anbefale dette firmaet, gulv legger, snekkere og rørlegger meget trivelig folk å ha med å gjøre. Så en stor takk til Rørlegger Sivertsen og hans medarbeidere. Trym Stoa

Des. 2014
T

Trym om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Membran og flis utvendig betonbalkong

Veldig god og profesjonell utført arbeid med betong ( pusse opp veger både innvendig og utvendig, støpe gulv ) pluss drenering. Alt arbeid ble gjort etter avtale. Folk til å stole på. Anbefales.

Des. 2014
S

Stanislav om SCANCOLOR

Lage nytt bad i kjeller.

Utførte jobben raskt og effektivt til avtalt pris. Vi er veldig fornøyde med jobben. Kan trygt anbefales, og vi kommer til å benytte dem igjen.

April 2014
J

Jan Ove om ROBSYSTEM

Skien
Bad rehabilitering

Kvalitet, kommunikasjon og service på toppnivå. Sivertsen koordinerte alle involverte underleverandører fra start til slutt. Tydelig, alltid tilgjengelig og ærlig. Anbefales. Kristian Wiig, Falkum (Skien)

Des. 2013
K

Kristian om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
rehabilitering/ slå sammen bad og toalett

Veldig bra service, fin pris og jobben ble gjort til avtalt tid. Jeg anbefaler ham på det sterkeste.

Nov. 2013
U

UNKNOWN om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien