Få hjelp til å legge membran i Sveio

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sveio? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Sveio

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sveio? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Sveio

Støpe gulv, membran, fliselegging og maling

5550SVEIO

Hei, Skal bygge to nye bad, et vaskerom, og støpe nytt gulv i gang: Bad 1: Det er satt opp Litex plater, og lagt smartpanel med varmekabel på gulv. Så det må støpes over varmekabler, forsenket i dusjsone 90x90 cm. Det er bygget kasse for veggehengt toalett. Fliselegge gulv og vegger. Størrelse: 2,2 m x 2,5m. Vegg høyde: 2.2 m = 5,5 kvm gulv og 21 kvm vegg Bad 2 kjeller: Gulv: 2,4 m lengde og 1,7 m bredde = 4,1 kvm Vegg: 20 kvm vegg Takhøyde: 2,4 m Sparkling og maling av tak: 4,1 kvm Støpe gulv over isolasjon, plast og isolasjon: 4,1 kvm, ca 8-10 cm tykt. nedsenket i dusjsone: 90x90 cm. Vaskerom kjeller: 2,4 m lengde og 2,2 m bredde = 5,28 kvm Her er det plater på vegg, så kun sokkelflis Støpe gulv over isolasjon, plast og varmekabel. Gang kjeller: 4,1 m bred og 3,5 m langt = 14,35 kvm Veggplater på vegg, så kun gulv og sokkelflis Støpe gulv over isolasjon, plast og varmekabler. Arbeidet skal utføres i Ålfjordvegen, 5550 Sveio, ca 40 min kjøring fra Haugesund. Trenger pristilbud/estimat senest 28. januar.

Flislegger gulv og dusjvegger

5550SVEIO

Flislegging av 90xm×90cm dusj vegg og 4 kvadrat gulv Med membran

Ønsker å totalrenovere bad.

5550SVEIO

Vi ønsker å totalrenovere et bad, og vil ha pris/befaring fra leverandører for å se på muligheter. Det må påregnes ny membran/fuktsikring, rørarbeid, elektrisk arbeid, og fliser/dusj. Tanken er å lage et større bad ved å ta ned noen vegger fra det som i dag er bad/vaskerom.

* Fortsatt ledig: Membran og varmekabler bad

5550SVEIO

Har et bad som er under oppføring. Er montert tetti plater på stendere, lagt opp rør i rør av rørlegger og lagt opp K rør og bokser til el. Ønsker noen som kan ferdigstille med støp av fall, legge varmekabler og legge membran. Ønskes utført iht. Våtromsnorm

Legge membran

5555FØRDE I HORDALAND

Treng å få lagt membran på eit bad. 7,2m2. Så snart som mulig.

Legging av membran bad og vaskerom

5550SVEIO

Holder på med bygging av fritidsbolig. Skal nå begynne med flislegging av gulv er på bad (6m2)og vaskrom(5m2) Trenger da en som kan legge membran på betonggulv med godkjenningspapirer(våtromsnorm) Fritidsboligen ligger nord i Sveio.

Siste evalueringer
Renovering av bad

Om du er så heldig å ha fått svar fra Karmsund Rør på forespørselen din gjennom mittanbud.no, "look no more"! Vi har totalrenovert et bad og er superfornøyd med resultatet. Her er kunden klart i fokus, og de problemene som oppstod underveis ble elegant løst på beste måte. Både rørarbeid, snekkerarbeid og fliselegging samt elektrisk er meget bra utført, og ikke minst det du ikke ser, men som er noe av det viktigste, grunnarbeidet med påføring av membran og fuktsikring, ble fagmessig utført på beste måte etter gjeldende våtromsnorm. Arbeisplassen ble holdt ryddig og pen. Prismessig er Karmsund Rør absolutt konkurransedyktig, med den kvaliteten de leverer. Kort sagt: Anbefales på det varmeste!!!

April 2011
C

Cato om Karmsund Rør

Sveio