Få hjelp til å legge membran i Lørenskog

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Lørenskog? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Lørenskog

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Lørenskog? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Lørenskog

Flislegging og membran

1472FJELLHAMAR

Trenger bistand til flislegging og membranarbeid på et bad

Ny flislagt dusj-nisje

1470LØRENSKOG

Fjerne fliser og legge delvis ny membran pga vanngjennomtrengning. Bytte ut vegg med glassvegg

Renovering/oppussing av bad

1476RASTA

Det skal skiftes fliser på badet og legges varmekabler i gulvet. Det er også tenkt å skifte ut dusjopplegg og nytt toalett. Badet er ca. 8 kvm. Arbeidet ønskes utført i perioden 16 juni til 16 augsut. Adresse: Håkonsgaten, Bergen

Legge membran på bad og baderomsplater

1473LØRENSKOG

Badet er fra 1960 tallet og mangler membran, cirka 2,02 m2 (Lørenskog)

Membran på utvendig tak

1470LØRENSKOG

Legging av membran på utvendig tak på 36 m2 (5,5 m x 6,5m). Taket har litt fall. Underlaget er finerplater. Det skal legges terrassebord på lekter over membranen og taket skal brukes som en terrasse. Mulig det trengs 2 lag med membran.

Utbedre membran og tette sjikt i etasje

1476RASTA

Det har oppstått enn vannskade på grunn av utett membran i etasjeskillet mellom første og andre etasje. Det gjelder i et hjørne på veranda. Vi trenger hjelp til å utbedre den utvendige skaden.

Siste evalueringer
Legge overmembran til 2 bad

Utført beskrevet jobb til avtalt tid. Martin var fleksibel både med tanke på tid og omfang av arbeid da jobben gikk fra kun toppmembran til komplett membranlegging i hele badet inkludert veggbokser for innebygget dusj / sisterne. Under kontroll / ettersyn av Martin ble det avdekket noen få utbedringer som måtte gjøres rundt rør og bak innebygget dusj. Dette ble utbedret men tiden kunne muligens vært spart inn ved å få det rett første gangen.

Mars 2017
V

Vikram om RADON-, MEMBRAN- OG LINOLEUMSERVICE AS

Lørenskog
Gustavsberg toalett

Kjapt og godt utført arbeid! Tok raskt kontakt. Vennlig og ålreit!

Mars 2016
E

Erik om VÅTROMSTEKNIKK TONY ARVE SCHWARTZ

Finstadjordet
Flislegging på kjøkken avlange mosaikkfliser

Syl Thaci kom med det beste pristilbudet av de to vi hadde på befaring. Han kunne komme to dager etter for å utføre jobben. De kom to personer til avtalt tid og var ferdige på ca tre timer. Det ble noen riper i vår nye platetopp, men ellers bra jobb.

Nov. 2015
G

Guro Flor om BYGGASSISTENTEN SYL THACI

Fjellhamar
Membran på bad

Fikk raskt kontakt, jobben ble utført på avtalt tid og kost. Det tok 4 dager fra første kontakt til ferdig levert. Veldig bra med håndverkere som leverer fort og holder inngåtte avtaler både på dato og klokkeslett, da dette er sjelden kost i håndverkbransjen.

Aug. 2015
A

Asbjørn om ABBE AS

Fjellhamar
Rehabilitering av to bad og downlights i tak

Vi var meget godt fornøyde med jobben som ble gjort. Raskt og flott utført arbeid i god tid innen fristen. Hadde vi noe å utsette, ble det øyeblikkelig utbedret. Vi kan trygt anbefale dette firma. Skal vi gjøre noe i fremtiden, vet vi hvem vi skal spørre.

Okt. 2014
U

UNKNOWN om Zenith Bygg Consult AS

Finstadjordet
Sveisemembran !

Leverte kvalitet !!! Kom på kort varsel og gjorde jobben som avtalt. Anbefales på det sterkeste. Bruker han igjen !!

Des. 2013
T

Thomas Lund om MEMBRANMANNEN Jeisteca As

Lørenskog
Opp-pussing bad

Anbefaler Majetic Rør på det varmeste. Håndverkerne viser stolthet for arbeidet sitt og da det dukket opp små problemer snakket de med meg og vi løste det sammen på den beste måten. Nå sparer jeg til nytt kjøkken og vil da benytte dem til oppussingen der.

Nov. 2013
U

UNKNOWN om AS MAJETIC RØR OG BYGG

Lørenskog
Renovering av eksisterende bad

Fint utført arbeid som overgikk forventingene. Kom med gode forslag til løsninger og var løsningsorienterte og positive også når vi kom med endringer underveis i prosjektet. God dokumentasjon ble levert i etterkant. bra kommunikasjon og hjelp underveis.

Juni 2013
N

Nina om Bp-Bygg AS

Rasta
Bad pg vaskerom ,kjøkken,

Jeg Hemen Rasoul Huskvalitet Valerijus har Totalrenovert huset vårt , Vi er Veldig Fornøyde og anbefaler sterkt for lignende jobber.De er lette å snakke med og har sans for ryddighet både når det gjelder avtaler og selve jobben. : tlf92855581

Sep. 2012
U

UNKNOWN om SINERGY SOLUTIONS AS

Fjellhamar
Oppussing av bad

Håndverkerne kom alltid når de skulle hver dag og gjorde en meget bra jobb. Vi fikk en fremdriftsplan som ble overholdt hver dag og de var meget serviceminded! De ble også ferdige til avtalt tid! Kan derfor anbefale Strømmen Keramiske på det sterkeste!

Aug. 2012
T

Torbjørn om Strømmen Keramiske Håndverk As

Lørenskog
Baderom 2 stk. Lørenskog

Engasjerte A-hus flis og tre til å renovere 2 bad. Dette ble gjennomført som avtalt og resultatet ble veldig bra. Kan absolutt anbefale A-hus flis og tre. De er å stole på

April 2012
E

Elin om R. VÅGE AS

Finstadjordet
Totalrenovering og sammenslåing av toalett og baderom i blokkleilighet

Dette firmaet kan anbefales på det sterkeste! De gjorde en veldig god jobb til avtalt tid, og over all forventning. Veldig hyggelige arbeidere som er lett å prate med! De pusset opp badet vårt til en billig penge!

Aug. 2011
H

Håkon Svartdal om KM BYGG OG REHAB AS

Lørenskog