Få hjelp til å legge membran i Sørreisa

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sørreisa? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Sørreisa

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sørreisa? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Sørreisa

Ny membran på bad

9310SØRREISA

Er i ferd med å pusse opp bad i sokkel/kjelleretasjen. Det må legges ny membran og legges fliser. Badet er ca 6,5 m2 og har en sluk. Huset ligger i Sørreisa.

* Fortsatt ledig: Lettere oppussing bad

9310SØRREISA

Legge ny membran, gulvbelegg og sluk. På gulv.

Avretting og Flislegging av vaskerom 7kvm

9310SØRREISA

Vil gjerne ha avretting,membran og Flislegging av ett vaskerom på 7kvm. det er gulvbelegg på gulvet nå,så det er mulig det må slipes bort en del lim før avretting. Dette vil jeg ha beregnet med i jobben.

Grunnarbeid + støping av ringmur

9310SØRREISA

Grunnarbeid og støping av ringmur til 1 etasjes hus på 160m2. På flat tomt. antatt masse er sand.

Fiksing av bad

9310SØRREISA

&nbsp;Vi har et rom som er planlagt &aring; v&aelig;re et bad nr 2 i huset. Status i dag er slik bildene viser.<br> <br> Vi ser for oss:<br> <br> - flislegging av gulv og vegger iht forskrifter (fortrinnsvis store fliser)<br> - skillevegg (glassfliser) for &aring; skjule varmtvannstank og st&aring;lvask<br> - toalett (skriv prisforsjellen p&aring; veggmontert og gulvmontert)<br> - enkel vask<br> - tilrettelegging for badekar, pris for innebygd og ikke innebygd. Enkelt kar, men gjerne plass for 2<br> - ventilasjonsvifte &nbsp;(vet ikke hvordan dette vil la seg gj&oslash;re, ser ut som at det kun er ventil i taket i dag)<br> - Har lagt ved plantegning av badet fra utbygger i 2002, og i beskrivelsen til byggingen st&aring;r det f&oslash;lgende om badet/vaskerommet:&nbsp;<br> &nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;- 1stk skyllekar, 50l rustfritt st&aring;l med blandebatteri og krane for vaskemaskin som vist p&aring; tegning<br> &nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; - 1 stk sluk monteres i gulv&nbsp;<br> &nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; - 1 stk avl&oslash;p for vaskemaskin til sluk i gulv&nbsp;<br> &nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; - 1 stk 200l varmtvannsbereder<br> Det st&aring;r ikke noe nevnt om toalett, men dette er sterkt &oslash;nskelig. Rommet er i kjelleren rett under v&aring;rt hovedbad (kan sees p&aring; plantegningen)<br> - Det kan ogs&aring; legges inn i arbeidet &aring; f&aring; montert en egen kurs for t&oslash;rketrommel. Det som st&aring;r i utbygger papirene er f&oslash;lgende:&nbsp;<br> &nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; - dersom det skal benyttes t&oslash;rketrommel , m&aring; det monteres ekstra kurs,<br> <br> Merknad 1: Det er varmekabler i gulvet i dag.<br> Merknad 2: Plantegningen av gjeldene etasje er p&aring; den siden som har et tverrsnitt av huset under planskissen.<br> <br> Planen er &aring; ha badet enkelt, stilrent og pent. Har vurdert &aring; sette opp en kasse i taket for &aring; installere LED downlights, men er usikker hvorvidt dette enkelt og rimelig lar seg gj&oslash;re. Trengs ikke tas med i tilbudet, annet enn betraktninger om det vil ha implikasjoner p&aring; jobben.<br> <br> Ta gjerne kontakt hvis det er sp&oslash;rsm&aring;l :-)<br> <br> Med vennlig hilsen&nbsp;<br> <br> Irene L&oslash;klingholm og Odd Terje Johansen

Siste evalueringer
Ny membran på bad

Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som er gjort. Avtalene som ble gjort er fulgt opp på en meget bra måte. Det har vært enkelt å kommunisere med bedriften, de er alltid positiv og hyggelig å ha med å gjøre.

April 2024
E

Erik om Det Bygges AS